Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ybr yaptik tüplü cok da guzel oldu:-):-)

REKLAM ALANI
    mkbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apeche rtr 150
    Hocam cok güzel bir şekilde yapmışsın detaylarina kadar da dusunmussun bravo.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakirgozlu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr
    Valla en son kazami 2011 de yapmıştım henüz uzun süredir kazam olmadi coluk cocuga karistiktan sonra yavasladik..:-):-) onun icin lpg li daha siftah yok amanda olmasin ben bu isi uzun zamandir yapiyorum yaklasik 13 senedir... kuryeyim evimi bile nerde ise motorla tasidim:-):-) bir türlü birakamadigim bi is 600 km ustunde şehir içi tecrübem var yas ilerdedikce daha dikkat artik.. devir iktisat devri sonraki projem cng:-):-)
    crxforever ve shooter1 bunu beğendiler.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı cakirgozlu35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla en son kazami 2011 de yapmıştım henüz uzun süredir kazam olmadi coluk cocuga karistiktan sonra yavasladik..:-):-) onun icin lpg li daha siftah yok amanda olmasin ben bu isi uzun zamandir yapiyorum yaklasik 13 senedir... kuryeyim evimi bile nerde ise motorla tasidim:-):-) bir türlü birakamadigim bi is 600 km ustunde şehir içi tecrübem var yas ilerdedikce daha dikkat artik.. devir iktisat devri sonraki projem cng:-):-)
    bir yerden sonra bıkıyor insan ama bırakamıyor da resmen alışkanlık yapıyor.
    kuryeden sonra daha konforlu güvenli en fazla şoförük yapabildim. ofis işlerinde vs duramadım bir türlü.

ilginç bir konu paylaşımların devamını dilerim.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    bu konu formda uzun uzun tartışımıştı yapan bir sürü arkadaş olmuştu nasıl yapılacağını anlatanlar güvenlik çözümleri tartışılmıştı. Yapılır diyenler yapanlar ve güvenli olduğunu idda eden bir yığın test sonucu paylaşanlar vardı. Yaparmıyım mümkün değil. Yapana da Sıhhat dilerim.Benim favorim https://www.youtube.com/watch?v=VQZPy-XWzbs&feature=related

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Isıtmayi egzoz dan delerek bakir boru sayesinde lpg nin kafaya verdik hic bi sıkıntı olmadi

lpg nin egzoz gazı ile ısıtılması çok sakıncalıdır..

ateşleme sisteminde oluşabilecek arızalar egzoz gazının 500 dereceye kadar çıkmasına neden olur..

lpg nin emniyetli ısıtılması 75 derecelerdeki radyatör suyu ile yapılmalı..

hava soğutmalı motorlarda lpg uygulaması yapılmaz Avrupa da..
    kurubuz ve dockerengin bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA RX115--VENTO100---XT600E--Cygnus L--GW250
    cng dolumu evden yapacagim:-):-)

iyiymiş

ulassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybr o kadar cok mu yakiyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Güzel olmuş. tuketim 3 te 1 'e dusmus anlaşılan. LPG son derece güvenli. Aslında herkes yaptırsa hem çevre kirlenmemiş olur hem de ulke ekonomisine buyuk katkı sağlanmış olur. Devlet destek vermeli bu tür projelere... Almanya'da vergi almıyorlar bu tarz cevre dostu araçlara
    search16 bunu beğendi.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Hoşgeldin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

Bendeki 200 cc 8 lt ye 270kn yol katediyorum.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    )) ah insanlarımız yokmu. Tebrikler kardeşim çok iyi etmişsin. O değilde bazıları gazla çalışıyor ya onlarada bu tüpten bağlayabiliyormusunuz acab efenim ?

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    eline çalışmana sağlık.ybr zaten az yakıyor demekki motor üstünden hiç inmiyorsunuz

Motosikleti
    yamaha ybr
    Aynen öyle.. motor bizim sevdamiz.;-)

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    bundan sonraki projem cng dolumu evden yapacagim:-):-)
    evdeki gaz borusundan sıkıştırılmış doğalgaz geldiğini mi düşünüyorsun yoksa?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

bende busa'ya soğuk füzyon taktırmak istiyorum. iyi bir usta tanıyan var mı?

Motosikleti
    yamaha ybr
    Dogru soylursun fakat isinma o kadar sicak yapmiyor kafayi hatta rüzgar alinca tam degerine geliyor ne sicak ne soguk ayrica araclarda 90 derece suyu geciriyor icinden bunda hava devir daim olmuyor direk icinden geçip disari cikiyor onun için pek sicak olmuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------

Hayir sıkıştırılmış gaz olmadigini biliyorum fakat sende cng nin ne oldugunu araştır bence yurt disinda millet cng dolumunu evden bile yapabiliyor..

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizde kusur veya eksik görülünce yalnızca üstüne gidilir, dalga geçilir., öneri veya çözüme dayalı bir yorum gelmez. Adam 5 aydır kullanıyorum diyor, kim bilir kaç bin km olmuştur. Sağlıklı oluşu veya olmayışı bir yana bu tavır ve çok bilmişçilik dopru değil.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    sen bi de bunun mazotla çalışanını yap usta

Motosikleti
    Konu hakkında hali hazırda belki forumda 10 tane başlık var. Hemen hemen hepsinde tartışmalarım bilgilendirmelerim vardır. Bende 2011 yılından buyana kullanıyorum. 20000 km de benim oldu lpg de. Ama bilinçsiz insanların abuk subuk yazılarından dolayı artık cevap dahi vermiyorum. Sende başarmıssın olacagına inanmışsın, tebrikler.

Usta cng daha pahaliya gelir,nedeni ise o eve yapilan pompa isi goren sey cok pahali
    search16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı sezerh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta cng daha pahaliya gelir,nedeni ise o eve yapilan pompa isi goren sey cok pahali
    CNG motosiklete olmaz. Yada olmaz demeyeyimde, daha önceden araçlarda yaygınlaşıp denenmesi lazım. CNG ile birlikte oksijende gerekiyor bildiğim kadarıyla. Yani iki tank birden montajlanması gerekir. Buda ağırlık demek, denge kaybı vs demek.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dünyada kullanılan bir teknoloji.

Cesaret edip kendi imkanlarınızla yaptırıp kullandığınız için tebrik ederim.

Bilgi olmadan fikir olmaz, bütün arkadaşlardan rica ediyorum LÜTFEN bilmediğiniz konular hakkında YAZMAYIN!
    search16 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)