10 tl gazla 185 km yaptimm;-);-)
Trolololololo
benim driftte suyla çalışıyor ama çeşme suyu koyunca çekiş düşüyor pınar kullanıyorum tavsiye ederim
şarkı söylerken güldüm :DD
Bırakın adamla dalga geçmeyi yahu...
Yaptım diyorsa yapmıştır..Yapamayan da taş atar zaten..
sen onlara bakma da kardeşim ama çok yakmış yahu...en az 380-400 km görmeliydi...
ben cebimdeki çakmaktaki gazla işe gidip geliyorum hergün???
inanmayana ispatı bedava...
Arkadaslar yuklemeye calisiyorum.. yeni degil 25 bin km ustunde gezdim ve halen kullanmaktayimm
LPG'li motosikletler var piyasada arkadaşlar. Ben bir tane görmüştüm. Topcase içerisinde bildiğimiz lpg tüpü vardı. Yakıtı oldukça düşüktü elemanın söylediğine göre. Ama ben genede totomu plastik topcase içindeki lpg'ye yaslamak istemem. Hortumlar ortalık yerden geçiyordu ve çirkin bir görüntüsü vardı. Üstelik ruhsata işletme şansınız da yok. Bir de bunun takılırken ki maliyeti var, kmde 3 kuruş az yakacak diye 700-800 tl o da karbüratörlüler için, verip, 3 sene sonra kendini amorti edecek diye arkamızda barut fıçısı taşımak mantıklı gelmiyor.
Aynen topcase değilde şunları, olması gereken yere depo , dolaylarına adapte edebilseler, işin birde ruhsat kısmı var , güvenlik olarakta durumlar nedir, elin adamı 100+hp elektrikliye geçti bizim hale bakın,%&%%&&/&/'^'^'^.
güzel olmuşa benziyor,
eee yapmak isteyenler nasıl yapsınlar açıklarmısınız?
mesela piknik tüpü alınsa direct baglansa,
her köyde kasabada mevcut,
uygulamalarınız nelerdir?
noldu len antenler adam takmış
Gunde 400 ila 500 km yaparsan haftada amorti ediyor zaten parasini cikarti bile performans a gelince benzin gibi kalkisi hizli degil fakat tatminkar yine isindimi lpg kafasi gidisat iyi 100 105 yapıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Ayrica arabada ki sistem nasilsa guvenlik bakimindan hersey ayni herhangi bi düşme aninda tankdan lpg kafasından lpg filtresinin oradaki walf den kesiliyor gaz... uzun suredir de kullaniyorum sehir içinde
güzel olmuş emeğine sağlık kusura bakma 2 gün önce açmışsın üyeliğini troll sandık başımızdan çok geçiyor.
serkan abi iki gün önce seni aradım birşey danışmak için müsait değidin açamadın sanırım
Bence olmuş,gazda tehlikeli fakat bacak aramızda taşıdığımız benzin kadar değil !
Kilometrede 0,0540540540540541 tl yakıyor olmalısın
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)