Valla kardeşim benden sana tavsiye, ben daha çok gezici ve uzun yol seven biriyim.
İlk motosikletimi sattıktan sonra enduro almayı düşündüm aylarca baktım derken hatunun da gönlü olsun diye ve korkmaması içim chopper tarzlarına yöneldim ve tecrübeli eş dost sayesinde 15 gün önce hyosung gv250 almaya karar verdim ve iyi ki almışım.
Bu da motorun son hali yaza hazır hale getirdim, sezon başlayınca yolculuklara ve gezmeye devam
http://hizliresimyukle.com/images/20...305_195405.jpg
Hem hız konusunda sorun yaşamazsın 2 kişi rahatlıkla 100-120 arası gidersiniz ha çok kasmam diyorsan dediğim gibi 100-110 idealdir zaten makine kendi sınıfında iri olunca o hızı gözün görmüyor akıp gidiyorsun.
Arkasına ve yanlarına ister çanta tak isterse kendi sırt çanta vs diğer malzemelerini bağla yola çık. İstersen heybe çanta yaptırırsın istersen normal yan çanta topcase tarzı şeyler yaparsın.
Ayrıca artçı da rahat eder sende rahat edersin geniş selesi ve rahat yapısıyla güzel yolculuklar yaparsınız.
Konaklama konusuna gelince at çadırını malzemeni motora bağla, koy cebine paranı nerede istersen orada kal takıl en güzeli budur zaten.
Diğer tüyolar ise,
Eğer boynun sırtın omuzların ağırırsa arkadaşın arkadan rahat rahat masaj yapar ve yol keyifli hale gelir.
Ayaklarını uzatırsın peglere rahat rahat gidersin
yok depo kavramaymış yok tutunma falan hiç kasmaya gerek yok
Yollarda illa ki seyredeceğin güzel manzaralar olacaktır ss tipi makinede ezilip büzülene kadar rahat rahat çapırda yoluna devam edersin
Çadır işine girersen eğer onunda detaylarını yazarız
Neyse konuşacak çok şey var fakat ilk önce senin ve arkadaşının bu tatil işini netleştirip karar verdikten sonra farklı yorumlarımızı ve düşüncelerimizi söyleriz kardeşim