Arkadaşım adam var cub la Alplere gidiyor sen 700km derdindesin.Seninki totoda onların ki nedir ?
Ben olsam tabi ki motorla giderdim..
Motorla yol yapmakta bir tatildir bana göre 1 taşla 2 tatil
Arkadaşım adam var cub la Alplere gidiyor sen 700km derdindesin.Seninki totoda onların ki nedir ?
Ben olsam tabi ki motorla giderdim..
Motorla yol yapmakta bir tatildir bana göre 1 taşla 2 tatil
Bence tartışılacak konu motorla seyahat değil sizdeki bu fotoğraf yeteneğiyle birde üstüne tarihi rotayla bence otel rezervasyonunu iptal edin efsane bir arşiv yapıp dönün bir hafta anca yeter o yerleri fotoğraflamaya bence bunu tartışalım
"The Ultimate Riding Machine"
400 Km mondial drift ile gittim çift kişi ve rüzgarda vardı baya pişmanmıyım hiç olmadım en huzurlu en heyecanlı yolculuklarımdan birisiydi
herkes bir şeyler yazmış o motorla olmaz diye ama olur neden olmasın 2 kişi de olur. sırt çantaya ek soft yan çanta ile bagajınızı genişletebilirsiniz. yol zaten yapıyorsunuz anladığım. kendinize sınırlar koyun işte 150 km sonra bir çay içelim yada yemek yiyelim gibi yorulmayı beklemeyin. güzel bir manzara buldunuz hemen durun iki fotoğraf çekin kendinizi ödüllendirin. bu in binler sıkıcı gelmesin. çok eğlenceli oluyor.
kasım ayında iki gezi yaptım günü birlik tek başıma ilki çok rüzgarlıydı hava 530 km yol yaptım diğerinde ise 425 km yaptım.
iki sürüştede kendimi yormadan dinlenmeye ihtiyacımın olduğunu hissettiğimde direk durup dinlendim. size tavsiyem bol bol durun dinlenin ama dönüşünde hız yapmayın.
çünkü dönüşte insan eve bir an evvel gelmek için sabırsızlanıyor ve saçma sapan şeyler yapabiliyor. mümkün ise dönüşünüzüde bir gün erkene alın tadını çıkararak gezip gelin derim.
Motorun çok hoş güzel kaliteli motor yanlış anlama ama o motorla o şartlarda tatilin zehir olur...Başka bahara sakla maceranı "bence"...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)