3. vites de ses lütfen bakarmısınız ?
Reklamlar
-
öncelikle saygılar herkese merhaba üstadlar xj6n 2014 model rodaj yeni bitti 3. viteste ses yapıyor servise gösterdim zinciri temizledi yağladı ses kesildi ertesi gün tekrar cıktı galiba birşeyden anlamıyorlar bana makinadan değil zincirden ses geldiğini söylüyor bundan bir şey olmaz diyor ancak 1200 km de olacak iş değil varmıdır bir fikir öneri yada yaşanmışlığı olan ?? teşekkürler
Reklamlar
-
Zincirin gerginliğini kitapçıktan kontrol edin derim ben. 3. viteste iken gelen sesin yağlanınca geçtiğini söyleyince, belirli bir hız aralığında sorun olduğunu düşünerek zincirden şüphelendim.
-
1254 km benim motorum ve zincir dişlisinden ses geliyordu yağladık geçti ve 150km sonra tekrar gelmeye başladı yani şunu demek istiyorum yağ yeni olunca sürtülme azaldığı için ses gelmez ama yağ eskidikce ses tekrardan meydana gelir benim problemim ise zincirdişlisinin arzalanmasıdıydı 1 dişi yamuldu büyük ihtimal 3 vites dişlisinde problem olabilir para sende merak etme adam söyle sök makinayı bakacam de korkma ne derse de sök kardeşim ben bakacam de
-
bana zincirden geldiğini söylüyor ama 3. viteste gazı cok azda olsa açtıgımda o sesi duyuyorum -jjjjjj lı bir ses. bana da makinadan kaynaklanıyor gibi geldi ama bilmiyorum. servistekilerde sanki zorla çalışıyorlarmış gibi birşeyde denmiyor adamlara ama haklısın. son baktığından bu yana 8-9 km yaptım havalar bozuk yarın bi 100 150 yapacam bakalım hayırlısı olmazsa gidip söktürürüm teşekkür ederim
-
sertaç-ünal terziye gidin. motoland yamaha
-
DKN adlı üyeden alıntı
sertaç-ünal terziye gidin. motoland yamaha
zeytinburnundaymış tamam bu denemeyi oraya yapaym. işini gerçekten severek yapan insanlar kendisinide herzaman sevdirir umarım öyle olur yarın uğrayacağım teşekkür ediyorum.
-
Ben çin malı motor kullanıyorum artık çektiğim sıkıntıları tahmin edebiliyorsunuzdur :D
Kardeşim git söyle 3 vites dişlisi garantiye giriyormu , ben direk parasını sordum xx dedi aldı parayı halbuki garantiye giriyormuş :D adamlar para kitlemek için hertür açığı kullanıyorlar fiyatı değilde garantiye giriyormu diye sor , muhakkak değiştir depriyajına zarar verebilirsin farklı dişliler zarar görebilir , geç olmadan git derim.
-
Zincir olsa her vites te yapar gibime geliyor.
-
Zincirden yapsa boşta giderken bile yapabilir.
-
superboycu adlı üyeden alıntı
Ben çin malı motor kullanıyorum artık çektiğim sıkıntıları tahmin edebiliyorsunuzdur :D
Kardeşim git söyle 3 vites dişlisi garantiye giriyormu , ben direk parasını sordum xx dedi aldı parayı halbuki garantiye giriyormuş :D adamlar para kitlemek için hertür açığı kullanıyorlar fiyatı değilde garantiye giriyormu diye sor , muhakkak değiştir depriyajına zarar verebilirsin farklı dişliler zarar görebilir , geç olmadan git derim.
osis adlı üyeden alıntı
Zincir olsa her vites te yapar gibime geliyor.
hyo kenan adlı üyeden alıntı
Zincirden yapsa boşta giderken bile yapabilir.
sadece gaza dokunulduğunda yapıyor uğultulu jjjjj lama bir ses.dişli garantiye giriyor diye biliyorum ayrıca daha km si neki kullanıma bağlı bir hata olmadığı ortada 120 yi geçmedim o denli sakin kullanıyorum. yorumlar için teşekkürler hakikaten gidip göstermekte fayda var değişecekse değişsin ama bu sefer başka bir yamaha servis deneyeceğim bakalım onlar ne diyecek.
-
Anlattıklarını sanayide bilgili geçmişi olan ustalara sordum (Motosiklet tamir ustaları tabikide ) 3 vites dişlisinden %99 geliyordur ve dişlileri kontrol ettirmesi gerekli eğer dişlilerden gelir ise ve baktırmazsa şanzımana zarar verir ve baya masraf tutar diye söylediler.
-
sat gitsin
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Freye adlı üyeden alıntı
sat gitsin
Demi ybr al :D
Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)