Herkese iyi forumlar dilerim.

Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Yaşım 19 ve üniversite öğrencisiyim, 3 yıldır aktif olarak siteyi takip etsem de üyelik almak bugüne nasipmiş. Aşağı yukarı bu sitedeki birçok üyenin hangi motosiklete bindiğini nereleri gezdiğini ne konuda bilgili olduklarını bilecek kadar zaman harcadım bu sitede ve birçok motosiklet hakkında bilgi sahibi oldum ve bu site sayesinde daha bilinçli bir birey olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim özellikle motosiklet konusunda. 15 yaşımdan beri motosikletlere aşırı düzeyde bir ilgim var sokak da ne zaman bir motosiklet görsem durup incelerim ne zaman bir motosiklet geçse gözden kaybolana kadar izlerim ve artık kendi motosikletimi alacak bilince ve imkana sahip olduğumu düşünüyorum ve siz değerli forum üyelerinden yardım istiyorum.

Kafama takılan mevzu bu işe nereden başlayacağım. Öncelikle ehliyetimi almak istiyorum ama etrafımda motosikletini kullanıp sürmeyi öğreneceğim bir tanıdığım yok sadece bir keresinde kuzenimin motosikletini 1 km civarı 1. viteste sürmüşlüğüm var sizce direkt ehliyet kursuna başvurup bu işi kıvırabilir miyim bir sıkıntı yaşamadan ehliyetimi alabilir miyim ? Ehliyet işini hallettikten sonra hemen ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum sizce bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Ve son olarak motosiklet olarak 2010-2011 model eski kasa TVS Apache RTR almayı düşünüyorum sizce başlangıç olarak uygun mudur sıkıntı yaşar mıyım? Değerli vaktinizden ayırıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim bir an önce bilinçli bir motosiklet sürücüsü olarak aranıza katılmak istiyorum.

İyi forumlar...