Herkese Merhaba,
Tam 1 senedir motor kullaniyorum. Bugune kadar hep shell'den benzin almisimdir.Nedense shell'le basladim oyle de devam ettim.Ozellikle ona dikkat etmistim hani farkli yerlerden almak iyi degil diye.Dun acil bir isim cikti ve evden ciktigimda benzinim nerdeyse bitmek uzereydi.Bagdat caddesinden gecip kiziltopraktan kopru yoluna baglanirken yol uzerindeki Opet'e ugradim.Shell ve BP'ye de ugrayabilirdim ama sag seritten sol seride geecmeye usendim Nasilsa dedim kiziltoprakta var ordan alirim vakit kaybetmiyim dedim. Girdim Opet'e aldim benzini.Benzinciden cikip yola girdigim zaman acayip birsey yasadim.Motosikletimden bugune kadar goremedigim performansi gordum.Kalkisi ve gidisi inanilmaz degisti.Yani normalde hic abartarak soyleyen bi tip degilimdir ama dun yasadigim karsisinda sok oldum gazi actigim andan itibaren oyle bi ivmelendi ki.. ve gazi actikca da hizlanma suresini cok cok azalmis hissettim.Dedigim gibi 1 senedir motor kullaniyorum daha once benzinciden sonra hic boyle bisi hissetmedim.Dun ilk defa boyle bisi geldi basima.Ve dun istanbul'da toplam 80 km'ye yakin yol yaptim ve performans ayni sekilde super devam etti.Ben bu olayi sahsen cok enteresan buldum. Bu arada aldigim Benzin tipi de ayni: Kursunsuz 95 oktan. hani diceksinizki performans benzin 98 oktan falan almissindir.Hayir 95 oktan kursunsuz aldim cok eminim.Hep kontrol ederim cunku dogru mu aliyorum diye.
Sizce boyle benzin yuzunden performans bu kadar hissedilebilir sekilde degisir mi? Hic basina boyle bir olay gelen biri var mi? Hala sok yasiyorum. Cevaplariniz icin tesekkurler.
Motor: MT-07