Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Opet Benziniyle Uctum

REKLAM ALANI
    zanyoscar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YA BU FORUMDA NE KADAR COK BILEN ADAM VARMIS DA HABERIMIZ YOKMUS. YOK SANA OYLE GELMISTIR,YOK ZANAX ICINCE SOYLE YAPAR,YOK PSIKOLOJIK YA DA REKLAM...YA birader komplekslisiniz eyvallah kabul de bu kadar da bilmis olmayin ya..Hissedilir derecede fark oldu diyoruz hala kalkmis diyoki ordan yok soyle olmustur da boyle olmustur..hic boyle bisi basina gelmemis ama gelene de bilmislik yapiyo.Valla guluyorum ya aramizda cok kompleksli insanlar var hakikaten.Ayni zamanda da herseyi bilen adam bunlar Iclerindeki ezikligin sebebini bi cozebilsek..bi artistlikler bi konusmalar falan sanki HERIF TURKIYE'YE BENZINI KENDI SOKUYO,KARISIMINI KENDI YAPIO.

BOYLE BISI GORMEDIM BEN YA.KONU HAKKINDA TAHMIN YURUTEREK KONUSMAYIN ARKADASIM COK NET SOYLUYORUM.TECRUBEYE DAYALI KONUSUN BURDA.MANTIKLI INSANLARA IHTIYACIMIZ VAR SIZIN GIBI OYLE GORMEDEN ETMEDEN YASAMADAN SALLAYAN TIPLERE DEGIL.BIZIM DE SABRIMIZ VAR.SAYGILI OLUN.ISTERSEN 60 YASINDA OL SAYGISIZ OLDUGUN SURECE KIMSE SANA SAYGI GOSTERMEZ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün de tam 278 km'de bitti benzinim. Yani Opet'le 2km daha uzun yol yaptım. Bundan böyle başka yerden almam

O değil de adamların hizmet anlayışı çok güzel. Pompacısı, kasiyeri falan hep eli yüzü düzgün ve saygılı insanlar. BP'de Shell'de bunu bulmak gerçekten zor oluyor.
    Hele hele tuvaletlerine kesinlikle laf yok. Benim gibi, umumi tuvaletlerin kapı kolunu sadece peçeteyle tutan, peçete yoksa kapıda kimsenin dokunamayacağı bir yer bulup oradan açmaya çalışan, o da yoksa içeri birinin girmesini bekleyen manyaklar için elini yaklaştırınca açılan kapı yapmış adamlar tuvalete daha ne olsun
    Ben'de opetten memnunum doğadan marka 100% sıkma portakalı bir tek onlar satıyor ))

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı zanyoscar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA BU FORUMDA NE KADAR COK BILEN ADAM VARMIS DA HABERIMIZ YOKMUS. YOK SANA OYLE GELMISTIR,YOK ZANAX ICINCE SOYLE YAPAR,YOK PSIKOLOJIK YA DA REKLAM...YA birader komplekslisiniz eyvallah kabul de bu kadar da bilmis olmayin ya..Hissedilir derecede fark oldu diyoruz hala kalkmis diyoki ordan yok soyle olmustur da boyle olmustur..hic boyle bisi basina gelmemis ama gelene de bilmislik yapiyo.Valla guluyorum ya aramizda cok kompleksli insanlar var hakikaten.Ayni zamanda da herseyi bilen adam bunlar Iclerindeki ezikligin sebebini bi cozebilsek..bi artistlikler bi konusmalar falan sanki HERIF TURKIYE'YE BENZINI KENDI SOKUYO,KARISIMINI KENDI YAPIO.

BOYLE BISI GORMEDIM BEN YA.KONU HAKKINDA TAHMIN YURUTEREK KONUSMAYIN ARKADASIM COK NET SOYLUYORUM.TECRUBEYE DAYALI KONUSUN BURDA.MANTIKLI INSANLARA IHTIYACIMIZ VAR SIZIN GIBI OYLE GORMEDEN ETMEDEN YASAMADAN SALLAYAN TIPLERE DEGIL.BIZIM DE SABRIMIZ VAR.SAYGILI OLUN.ISTERSEN 60 YASINDA OL SAYGISIZ OLDUGUN SURECE KIMSE SANA SAYGI GOSTERMEZ.
    Tamam, sakin abicim. İki espri yapalım dedik sinire boğdun ortalığı. Sakin. Tamam özür dilerim tamam
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

dalangıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial xtreme max 200
    Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam, sakin abicim. İki espri yapalım dedik sinire boğdun ortalığı. Sakin. Tamam özür dilerim tamam
    Ah Attilla abi ah

dental_land - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Benzin istasyonları arasındaki farkı hissedebilen insanlara helal olsun .

Motosikleti
    YAMAHA RX115--VENTO100---XT600E--Cygnus L--GW250
    türkiye piyasasındak en kötü yakıt opet dir.
    opet insanlarda bu yargıyı kırabilmek için istasyonlara cok önem vermiştir yani yakıtı allayıp pullamıştır. market veya tuvalet için akaryakıt istasyonunu kullanacaksanız Opeti kullanın temizdir çünkü

en kaliteli yakıt Petrol ofisi dir. he derseniz sen nerden alıyorsun diye günlük kullanımda opet hariç hepsinden ama uzun yola gidecekseniz Po dan alın uzun km düzenli rolanti çalışması farkı anlarsınız anlık gaz tepkisine bakıpta opet kaliteli diyemeyiz çünkü bu sefer araç toplam km bakıldıgında az km gider shell alarsanız dag bayır çekiş kuvvetli olur ama km olarak az gider

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)