İyi akşamlar,Allahın izniyle yarın kırmızı beyaz cbr125 almaya gideceğim,Arai marka kask alıcam hangi renk alayım tavsiyelerinizi bekliyorum aynı zamanda kaliteli ekipman önerileriniz nelerdir a dan z ye
İyi akşamlar,Allahın izniyle yarın kırmızı beyaz cbr125 almaya gideceğim,Arai marka kask alıcam hangi renk alayım tavsiyelerinizi bekliyorum aynı zamanda kaliteli ekipman önerileriniz nelerdir a dan z ye
Tecrübeli abilerimiz yorum yapacaktır, ama bu başlığı takip edicem
Hayırlı olsun öncelikle arai bana kalırsa fazlası ile iyi bir kast model olarak kafanda ne belirledin.
Ben 2013 beyaz kasa CBR'ımda Shark Speed-R kullanıyorum renk uyumu bir kenara kaliteli olduğu için aldım.
koyu renkleri tercih et kask motordan pahalı nerdeyse :D illa değiştirceksin motorunu ama arai ömürlük olucak
Arkadaşlar motosikletimi aldım 180 km oldu şimdilik memnunum,ama hiç tecrübem olmamasına rağmen sıkmaya başladı hiç gitmiyor önerileriniz varsa motosikletle ilgili dikkate alırım,500 km sonunda rodaj bitmiş olacak ve servise götüreceğim.
Valla 180 km motordan sıkılırmımıs ben 5000 km de fılan sıkılırım dıye düşünüyordum 180 km bayağı düşük o makina zaten rodajda gitmiyorki 60 70 80 en fazla :D buyüzden sıkılmış olmayasın :D böyle cbr alcakları üzme pazartesı alcam bende yav :D
bence şehir içi kullanım için idael bir motor yolcudur abbas ın videosu kanıt hem vitesliye başlangıç hem başı az ağrıtıcak bir motor bende 5.000.10.000 kullanıp satıcagım ve 250 klasmanına geçicegim
Motosiklete yeni başlamışsın tecrüben yok ve bu hız sence az mı ?
Video normal motor dimi cbr 125 hızlanması gayet iyi şehir içi için
Daha motor ile yeterli KM yapmamışken, motoru tam tanımamışken şu hızlanma ve sıkılma muhabbetleriniz çok yanlış.
"Yok hızlanmıyor", "hızı yetmiyor", "top speed'ı kaç", "80-90 gidiyor", "gitmiyor sıkıldım" ....
Altınızdaki motor 600'lük değil çık bir trafiğe şehir içinde kullanan işi gücünü gör, neye göre kime göre gitmiyor ?
80 - 90 KM ben CBR ile çok rahat yapıyorum. Köprü gişesinden çıkışım 70-80, ümraniye'ye doğro 120 görmediğim zaman yok.
Kullanın altınızdaki motoru tanıyın tecrübelenin ondan sonra bakın bakalım ne hızlara çıkıyor motor.
Bu muhabbetlerle yeni başlayacak, başlayan arkadaşlarında kafasında yanlış şeyler oluşturuyorsunuz arkadaşlar.
rodajla ilgili hatalar yapıyosunuz formda gayet aratınca bulabileceğiniz rodaj konuları mevcut.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)