Yeni motora başlıyorum 500-600 TL arası kask tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba sevgili forum üyleri biliyorum bu konu milyonlarca kez açıldı fakat benimde bilgi almam lazım olduğu için size danışmak istiyorum.bende motora yeni başlayanlardanım doğal olarak kask mont ve eldiven alarak işe başlamak istiyorum.henüz motoru almadım fakat honda cb125 e ile başlamak istiyorum.
KASK İÇİN BÜTÇEM: 500-600 TL BU FİYAT ARALIĞINDA İYİ BİR KASK TAVSİYE EDERMİSİNİZ.GÜVENLİ,SESİ VE RÜZGARI MİN SEVİYEDE ALAN Bİ KASK TAVSİYENİZ VARMI?
AYRICA MONT İÇİNDE TAVSİYE VARSA ALABİLİRİM
Reklamlar
-
-
Bab'ın da dediği gibi, bütçene uygun olarak Nolan alırdım ben olsam kask olarak.
-
Aynı bütçeyle AGV K3 - SV Siyah parlak aldım. Mont olarakta Hudson Robocop Tekstil aldım.
-
abi 1 saatte forumda 4 troll türedi .Kim uğraşıyorsa bu işlerle çekirdek yiyip aha tiplere bak tavsiyede bulunuyorlar diye gülüyordur sanırım .
-
arkadaşım niye böyle bişey yapayım hakikaten bilgilenmek amacıyla foruma kayıt oldum ve öğrenmek istiyorum.troll olsam daha saçma sapan bişeyle konu açarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
şimdi bende nolan olarak aklımda bi kaç model var ama şunu bilmediğim için soruyorum atıyorum nolan n64 modelinin bi ton farklı modeli var fiyat olarakda değişiyo bunlar.bu farklılıklar nelerden kaynaklı n64 650 tl ye de var 530 tl yede bu farklılık neden dolayı? yani malzeme kalitesinden dolayı falanmı?
-
ugur_uslux adlı üyeden alıntı
şimdi bende nolan olarak aklımda bi kaç model var ama şunu bilmediğim için soruyorum atıyorum nolan n64 modelinin bi ton farklı modeli var fiyat olarakda değişiyo bunlar.bu farklılıklar nelerden kaynaklı n64 650 tl ye de var 530 tl yede bu farklılık neden dolayı? yani malzeme kalitesinden dolayı falanmı?
Üzerine iki desen çizmişler 100-200 koymuşlar hocam :D
-
LS2 FF396 FT2 Tron Uygun olabilir
-
Bende caberg voxa bakmanı öneririm 396 tl sharptan 5 yıldız almış.
Rüzgar kalkanı adıyla bi sistemi var rüzgar tüneli testinden geçmiş.
Güneş vizörü mevcut.
-
Hocam ben bell vortex flying tiger almıştım geçen hafta net üzerinden. Bedeni uymadi. 450 tl satıyorum. 2-3 defa denemiştim maksimum. Snell 2010 ve dot sertifikalı.
Bedeni uyarsa olabilir sıfırdan farksız düşünürsen. Forumada ilan actım bakarsan... Beden small.
-
Bell M1 tavsiye ederim. Fuarda denemiştim.
Kompozit Fiber.
1.35kg.
UN ECE REG 22.05 sertifikalı.
Sharp.tan güvenlik için 5 yıldız.
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/bell-m1
Barkın Beyin inceleme videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=niq5TU35EvQ
http://www.motoplus.com.tr/urun/9907...WHITE-RED-BLUE
BELL kasklar 1954 yılından bu yana profesyonel anlamda güvenlik, konfor ve performans bakımından avrupada en çok tercih edilen kasklar arasında yerini almıştır. En dikkat çekici özelliği ise full face kasklarında bütün modellerinin ingiltere de yapılan SHARP testlerinden 5 Yıldız alarak kalitesini ispatlamış olmasıdır.
Özellikleri
* Anti-fog vizör ve aynı zamanda çizilmeye karşı dayanıklı vizör
* Composite Fiber dış kabuk ve birden fazla katman
* Çiftli (D) halka boyun bağlama sistemi
* Çoklu havalandırma kanalları
* Çıkarılabilir, yıkanabilir, anti-bakteriyel iç astar
* UN ECE REG 22.05 gibi uluslar arası onaylı güvenlik sertifikalarına sahip
* Max 1350 gr ağırlığında
Made in ITALY
-
Bell M1. Hafif, sharptan 5 yildiz ve fiyati uygun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)