Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kötü bir gün daha :(

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi günler Arkadaşlar bugün ne yazıkki ehliyetsiz olarak gezen gençler
    bulunduğum ilçede kırmızı ışık'da geçerek hayatlarını kaybetti kaza sırasında 3 motorlu vardı
    ve 1 kişi vefaat etti.

Görüntüleri Atacaktım , bulunduğum ilçenin esnafları tarafından çekilmiş ulaşmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar ehliyetsiz binmeyelim
    yada en azından trafik dersi alalım.

Allah herkezi ve tüm motorcuları kazadan beladan korusun.
    rabi ve Wokiie bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    Kazanın sebebi nedir

oenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kazanın sebebi sürücüden kaynaklı ise ehliyetsizlikten ziyade dikkatsizlik,vurdumduymazlık ya da apaçiliktir büyük ihtimal,
    Yoksa bu mantığa göre ehliyetli hiç kimsenin kaza yapmaması gerekir,,,
    Allah rahmet eylesin,,,

kaza sebebini kırmızı ışıkta geçmeleriydi malesef yaşadığım bölgede çoğu kişi ehliyetsiz trafik bigisi olmadan tekerli araç kullanıyor.

Sponsor Firma
    Bunun motosiklet kullanma bilgisiyle ya da ehliyetle alakası yok. Tamamen temelden eğitim lazım. Kırmızıda geçenlere, Alkol kullanlara ve aşırı hız yapanlara cezayı 20 ye katlaması lazım devletin, mümkünse hapis cezası. Sadece kendi hayatlarını riske atmıyorlar, başkalarınında hayatlarını riske atıyorlar

Allah rahmet eylesin, İnş Son olur diyelim

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Allah rahmet eylesin ama bunun ehliyetsizlikle bi alakası yok ilkokuldaki trafik dersinde bile ışıkları ,anlamları ögretiliyor zaten .. ehliyetli olsalardida umursamamazliktan dolayı gene gecerlerdi orda

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Allah rahmet etsin olum iyi gene kalanlarda ne hasar var kim bilir..

Benim kendi düşüncem apacilik peşinde olan bir grup genç , geçen senelerdede aynı bu şekilde bi motorlu genç kaza yüzünde öldü fakat arkadan vuran otomobil nedeniyle olmuştu.

Biyturs_OnSr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Elystar
    Hem kendine zarar hemde çarpan kişide travma oluyor. Şimdi çarpan kişi sürekli düşünecek, keşke daha dikkatli olsaydım, keşke baksaydım, yavaş gitseydim vs. kendini suçlu hissedecek. Denetim lazım denetim..

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı superboycu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim kendi düşüncem apacilik peşinde olan bir grup genç , geçen senelerdede aynı bu şekilde bi motorlu genç kaza yüzünde öldü fakat arkadan vuran otomobil nedeniyle olmuştu.
    Aynen 1 ay önce spora gidiyordum altında cg motor olan kasksız korumasız 16-17 yaşında ki iki çocuk kırmızı ışık yanarken (onlara) ana yola atladılar önüme beni görmüşler heralde çıktılar ana yola ani fren yaptım.Birde açık egzoz takmışlar bağrıttırıyorlar motoru yarışalımmı abi diye sesleniyorlar araba çarpabilirdi orda işin kötü yanı ani fren yaptım arkadan gelen araba banada çarpabilirdi.Var böyle gençler piyasada çok.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Urdunde burayi iyi okuyup anlamak lazim, kralin en buyuk trafik hamlesi : Kirmizida ikince kez gecen Urdun vatandaslari ehliyeti omurboyu iptal oluyor, eger yabanci ise ilk geciste sinir disi ediliyorlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)