Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Honda CBR 600RR İnceleme

Motovento
    REKLAM ALANI
    tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    Alıntı Maslak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sen izlemezsin olur biter, emeğe saygı duymak yokmu ? birseyi herkez iyi yapsa yada aynı tarz da yapsa farklılığı nasıl bilicez, lütfen kimsenin hevesini kırmayın yapılan bir iş iyi niyetli olarak yapıldıysa kötü diye adlandırmak doğru değil. buradan insanlar hakkında yorum yaparken öz eleştirinin dışına çıkmamak lazım çıkarsan insana şunu söylerler kötülediğinden daha iyisini yapabiliyorsan sen yapsaydın da seni izleseydikderler.. Biraz emeğe saygı rabbim herkesin yolunu açık etsin....
    yorum yapmadan önce senden icazet mi alıcaz, ilk defa denk geldimseyrettim zaten bir daha seyretmem, yapılmış bir işin kötü kopyasını yaptı diye ondan daha iyisini yapmak zorunluluğum olduğunu iddia eden kim ? buda ona bir yol haritası olsun yine test etsin daha özgün bir şey yapsın, ben burda bu adamı beğenen insanlara birşey mi demişim, senin beğendiğini beğenmek zorundamıyım, rabbin yolunu açık etsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar neden kavga ettiğinizi anlamadım tek AEA olacak değil ya ne güzel işte bu tip şeyler ne kadar yaygınlaşırsa motosiklet kültürüde daha çok

yaygınlaşır ayrıca birinin değinmediği unuttuğu bir konuya diğeri değinir daha ii değilmi ?
    bu işi yapmasında bir sorun yok, gayet iyi, çoğalsın bu tarz işler, madem bu işe soyundun doğal ol, kendine has bir tarzın olsun, olan bir şeyin kopyası olma ... anlatmak istediğim bu, zaten yazdığım da bu
    rebirth bunu beğendi.
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Basarili buldum hatta bana 600rr baktirdi fiyatlarina videolara, boyle girisimleri desteklemezsek barkina muhtac kaliriz bu isi biraktigindada ortada apacilerin videolarindan gecilmez, destekleyinki buyusun...

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir sürü yeni barkıncıklar türemiş tek fark kötü kopyası
    Allah Allah. bir sürü kötü eleştiriciler de var yahu. napcaz onları?
    ha birde, barkın abiyi çok severim fakat barkın abi kaç kere motor üzerinde kamerayla konuşarak yol gitti?

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim motora binse bu camia da sürekli bi isim yapma telaşına düşüyo. AEA dışında kimseye prim yaptırmamak lazım
    bu mantıkla çok yaşamazsın. bencilliğin daniskası resmen. AEA'dan para felan mı alıyorsun napıyorsun.

test ettiği yeri geçtim daha kaç günlük motorcusunda bu özgüven nereden geliyor, önce bir öğren sonra öğret
    videoda ki arkadaş, hem güzel anlatıyor. hemde eğlendiriyor. sabah uyanır uyanmaz izledim. 600rr 'ın değerini tekrar anladım. ve o sürerken ben heyecanlandım.

hayır anlamıyorum. ne diye bu kadar mantıksız eleştiriyorsunuz. beğenmedim dersiniz izlemem dersiniz. prim yaptırmamak ne demek? ne siniz siz veya kendinizi ne zannediyorsunuz ki? videodaki adamın adını bile ilk defa bu sabah duydum. fakat sizin bu tür insanları kötülemeniz o kadar yanlış ki... keşke daha iyilerini yapsanızda biz de izleyim " ula konuşuyormuşta boş konuşmuyormuş" desek. ama öyle boş konuşuyorsun ki, sinirlerimiz bozuluyor.
    redlion999 ve Maslak bunu beğendiler.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    o değilde 600rr bildiğin çöp be arkadaş. honda kaliteyi dip seviyesine kadar indirdi resmen. japon mondiali olarak devam etsin yoluna.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Go Pro alan motogov oluyor
    hkn34 bunu beğendi.

Motosikleti
    600F
    Adam kalkmış iyi kotu bi is yapmış. Hemen bıdı bıdı yapın anasını satim.Bir isin ne kadar kaliteli olduğunu tespit edebilecek kalite ve yetkinliktiysen kalkar once bi muadil ornegini yapar,aha bu ıs böyle olur dersin.Ama yok her konuda cok biliyorsunuz. Madem iyi biliyorsun kalk sende birseyler üret endamını görelim.
    atillatopal9 ve Mamba09 bunu beğendiler.

neonxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    Altın Elbiseli Adam ile bu haftaki Canlı yayında Motorcu Muhabbeti çok güzel bir söz söyledi.

Tek hedefim Altın Elbiseli Adam kadar Dislike Almak.
    sezerh bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Bu adamı yeni izlemeye başladım.. Diğer vbloggerlara da baktım sürüşünü en çok beğendiğim eleman bu oldu..

Şu videosunda fark ettim adamın nefes alışı veya tepkileri hiç değişmiyor nereye girerse girsin.. Hiçbir şekilde gerginlik yok sesinde.. Ne yaptığını bilen biri bence..

Şuan barkın bayoğlundan daha önemli fikirleri benim için.. Çünkü AEA nın tech 90(bende 2 modeli var), yamaha r25, ktm in tüm modelleri, gis akademi ile ilgili söylediklerine güvenemiyorum.. Gis akademi dışında başka eğitim kurumu da öneremez arada honda gs diyor o kadar.. Gis i önermeyi bırakırsa ona alan veren kişiyi kaybedecek..

Barkın bey yapılmayanı yaptı şimdi de kaymağını yiyor.. Bir programında 'o firmalar ayağımıza gelecek sadece geciktiriyorlar' demişti. Adam kendi cbr fireblade ini sokmadı stüdyoya r25 için özel dekor yaptılar.. Kraldan çok kralcı var gerçekten de..
    OnurTr ve copycat bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Beğenen açar izler, beğenmeyen izlemez, izlemeden bunlara yol vermeyelim diyen arkadaş ta gider daha iyisini kendi çeker öyle gelir izlemeyin yol vermeyin der. Sonuçta adam senin gibi benim gibi amatörler için bir çalışma yapmış, birşeyler anlatmış. Beğenirsin, beğenmezsin, o ayrı. Ama müsade etmeyin nedir ya? Sizden, bizden izin mi alacak adam? Yeni Altınlılar yetişmeyince elinize ne geçecek? Barkın Bayoğlu da biryerden başlamadı mı?

Motosikleti
    Alıntı puskevit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam kalkmış iyi kotu bi is yapmış. Hemen bıdı bıdı yapın anasını satim.Bir isin ne kadar kaliteli olduğunu tespit edebilecek kalite ve yetkinliktiysen kalkar once bi muadil ornegini yapar,aha bu ıs böyle olur dersin.Ama yok her konuda cok biliyorsunuz. Madem iyi biliyorsun kalk sende birseyler üret endamını görelim.
    sen bir motoru beğenmediğinde hemen bir fabrika kurup daha iyisini üretiyo musun ? üret senin de endamını bir görelim sonra kaska kamera takar çekim yaparım sana yollarda
    celikat ve rebirth bunu beğendiler.
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Motorların bu kadar tanıtılmasına karşıyım ben adamlar iyi kötü yapıyor ama motor alan çoğalıyor çoğaldıkça fiyat artıyor örneğin r25 talep olmasa 13:500 olacaktı talep olmasa 13 bine bile düşerdi

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    sen bir motoru beğenmediğinde hemen bir fabrika kurup daha iyisini üretiyo musun ? üret senin de endamını bir görelim sonra kaska kamera takar çekim yaparım sana yollarda
    ne kadar komik yahu. video ile motor üretimini bir tutmuş arkadaş.
    ben bu ülkeyi beğenmiyorum, hadi gelin arkadaşlar yeni ülke kuralım.
    bu mantıkla ah ah. kocaman adamlarsınız
    Bune, Maslak, copycat ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    600F
    gerek yok bilader,elindeki motorun incelemesini yap bakalım da milllet mzleri tanısın.
    sırf bos muhaletsiniz anasını satim.
    üretmekten fabrika çıkarımını yapacak kapasitede adamlarla muhatap oldum ya salaklık bende
    tuna_tour, atillatopal9 ve Maslak bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o değilde 600rr bildiğin çöp be arkadaş. honda kaliteyi dip seviyesine kadar indirdi resmen. japon mondiali olarak devam etsin yoluna.
    şu forumda sevdiğim iki insandan birisin abicim diğeride kara35'di uzaklaştırdılar nedense.. atillatopal nickli arkadaş sanada burdan saygılarımı sunuyorum anladın sen

OnurTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Keyif için veya bilgilendirmek için veya sırf paylaşmış olmak için paylaşım yapmak ile, söyleşi yapmak ile.."Artık cüzdanı doldurmanın zamanı geldi aga" için yapılanlar bir değil...ve bunun farkı da yavaş yavaş anlaşılıyor insanlar tarafından...Kimseye bir lafımız yok..Bal tutan parmağını yalar bu işler böyle...

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    M2'yi severim,iyi çocukdur.Yaptığı şey zaten amatör bir çalışma,kendi tecrübesine göre birşeyler söylüyor.Bİzde maalesef meyve verecek olan ağaç hep taşlanır.incelemesini istanbul trafiğine göre yapmış olan,sayısal verilere girmeden güçlü bir motorun istanbul trafği gibi rezalet bir ortamda nasıl tepki verdiğini kendi tecrübelerine göre yorumlayan bir arkadaş.Videoda kafaya takılan soruları adama sormak yerine,adammısın diyecek kadar küçülmüş bu millet! ayıp yani,kimse bir yere kral olmak için yarışmıyor,kendine bu insanlardan çok daha fazla güvenen varsa,hodri meydan çıksın vlog kursun bizde izleyelim,yorum yapalım? şu başlıkdaki motorcu arkadaşların şu yorumlarını gördükçe ,yoldaki sıkıştıran araçların niye cesaretlendiğini daha iyi anlıyorum zira bütünlük yok bizde tam olarak.yaw bırakın adam videolarını çeksin paylaşsın,bizde izleyelim yorum yapalım.ben tarzınıda muhabetinide seviyorum,izlettityor kendini.herkezin bir tarzı var,dıral dede olsun abbas olsun ve hatta son zamanlarda ilginç tarzıyla tuğrul sümer olsun insanlar birşeyler paylaşmak istiyorsa saygı duyalım,kimse burdan bir para kazancı istemiyor.beğenmeyende direkt o kanalın kişisine mesaj yazssın,arkadaş senin şu tavrını şu hareketini beğenmiyorum desin..tutunki bu arkadaşlar bu tepkileride bekliyor,neyimiz yanlış neyimiz doğru diye?
    bilginozi ve Maslak bunu beğendiler.

Motosikleti
    net bir şekilde belirttim ; ben bu çocuğun yaptığı işi değil tarzını beğenmedim , bunu algılayabilen algıladı algılamayan üslubunu bozdu, küçüldü diyenler , anasını satiim diyenler, birşey ortaya konmuş beğenen de çıkar beğenmeyen de, senin beğendiğini beğenmeyen adama hakarete varan söylemlerde bulunuyorsan sende bir sıkıntı var demektir, kimsenin beğenmediği bir şeyin daha iyisini yapmak gibi bir zorunluluğu da yok, beğenmediğin filmin daha iyisini çekiyor musun ? çekmiyorsan ben bu filmi beğenmedim diyemiyor musun ? film eleştirmenlerinin hepsi film yapımcısı mı ? beğenmediklerinde film mi çekiyorlar ? anlayabildiniz mi ?
    rebirth bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Güzel güzel AEA kadar dislike almaya başlamış arkadaş
    Maslak bunu beğendi.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    kendi fikirlerini beğenmeyenleri eleştiren kafayı 45 senedir çözemedim? ama türkiye'nin toplumsal yapısı bu şekilde oluşmuş. herkes herşeyin en iyisini biliyor ama memleketin durumu tam tersini söylüyor. demek ki kimsenin bir şey bildiği yok bu ülkede.
    metinkilic, Maslak ve copycat bunu beğendiler.

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    net bir şekilde belirttim ; ben bu çocuğun yaptığı işi değil tarzını beğenmedim , bunu algılayabilen algıladı algılamayan üslubunu bozdu, küçüldü diyenler , anasını satiim diyenler, birşey ortaya konmuş beğenen de çıkar beğenmeyen de, senin beğendiğini beğenmeyen adama hakarete varan söylemlerde bulunuyorsan sende bir sıkıntı var demektir, kimsenin beğenmediği bir şeyin daha iyisini yapmak gibi bir zorunluluğu da yok, beğenmediğin filmin daha iyisini çekiyor musun ? çekmiyorsan ben bu filmi beğenmedim diyemiyor musun ? film eleştirmenlerinin hepsi film yapımcısı mı ? beğenmediklerinde film mi çekiyorlar ? anlayabildiniz mi ?
    bu durum kişiden kişiye değişiyor işte..ben kendimden örnek vereyim,misal şuan vlog yapan kemal tuğrul sümer'in tarzını bende itici buluyorum bunuda kendisine yazarak dile getirdim ama izliyorum çünkü onunda bir tecrübesi var,saygı duymak lazım.bende chopper kullanıcısıyım ama adam mesela gitti süperspor kullandı arkadaşının tecrübe etmek için,bir chooper kullanmakla bir ss kullanmak birmi? adam zaten çeviremedi motoru.yani burda anlatılmak istenilen şey farklı bir modele geçerken dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.bunuda anlayan anladı anlamayan ne salak bu adam dedi...ama ilginçtir mt07 motoru adam çok rahat kullandı ,benimde sevdiğim bir modeldir chopper kullanıcısı olarak.

yani burada sevmeyebilirsiniz,herkezin uslübü farklı,AEA barkın'ın bazı kişilerce "sokak ağızı ile iş yapıyor" eleştirilerinide duydum ben.
    herkezin tecrübeside üslübüda farklı olacak tabiki,sonuç itibari ile vlog yapanlar devlet dairesinde çalışmıyorki tek tip olsun? çeşitlilik ve farklılık olacakki herkez bir şekilde faydaansın,fikir edinsin.Kendisini yakın bulduğu vlog sayfalarına akın etsin,muhebbet artsın.

Bu arada bu vlog yapan arkadaşların her fırsatta buluştuklarını,sayfaları için fikir alışverişinde bulunduğunu,beraberce motor tutkusunu nasıl artırabileceklirini ve bunuda doğru bir şekilde nasıl yapacaklarını tartıştıklarını biliyormuydunuz? M2'nin geçen AEA programına katılmasının bir sebenin "abi nasıl bu işleri daha güzel ilerletebiliriz? tecrübelerinden faydalanabiliriz" konuşmasını yaptığını nereden biliyorsunuz?
    Bunlar garipsenizde oluyor,yaşanıyor çünkü bu işe girişenlerin tek bir ortak paydası var,oda motor camiasını ülkemizde genişletmek,sevdirmek ve kötü intibası olan motorculuğun aslında düşünüldüğü gibi olmadığını göstermek adına yapılıyor bu işler,bende destekliyorum ve yanlış olan şeyleride direkt kendilerine yazıyorum,polemik yapılarak bunlar çözülmüyor çünkü.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)