başka açacak konu bulamadın değilmi http://www.motosiklet.net/forum/moto...eni-motor.html görüşeceğiz 11 gün sonra
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
HRC renkli 250 R'ım ile ezbere bilerek gezdiğim sahilyolunda 600RR ile attığın ufak tur beni hayallere daldırdı.. Bileğine ve ağzına sağlık....
bir sürü yeni barkıncıklar türemiş tek fark kötü kopyası
race motor sahil yolundamı test edilir yahu
kim motora binse bu camia da sürekli bi isim yapma telaşına düşüyo. AEA dışında kimseye prim yaptırmamak lazım
Barkınla MM bambaşka işler yapıyorlar bu yorum çok kırıcı olmuş ben şahsen MM' nin muhabbetini daha çok seviyorum. Eskiden (ilk çıktığı zamanlar) daha eğlenceli videolar paylaşıyordu ama sonz amanlarda hep bi takipçi arayışına girdi fakat yine de şu an için açık ara en iyi moto vlogger.
Edit: AEA dışında kimseye prim yaptırmamalı diyen arkadaş; AEA bu adamı 3 tür canlı yayına çıkarıyor muhabbeti güzel diye şmdi barkını mı izlemeyi bırakalım yoksa kişilere tapınmaya son verip bu tip işlerden keyif mi alalım?
barkınla MM ni karşılaştırmayalım araları iyi ve MM barkının desteklediği ve birçok kez stüdyosuna davet ettiği bir kişi
şaka bir tarafa inceleme beni çok memnun etti kullanım kolaylığı falan gerçekten öyleyse (gerçi incelemeyi yapan km olarak tecrübeli bildiğim kadarıyla ona çerez gelmiş olabilir )internet te acayip gazlamaları izleye izleye (1 vites redlin e 125 le girip 2 yapanlar falan )kötümü yaptım 600 aldık sıçmayalım psikolojisindeydim ama MM 600 rr kalkışta gazı çok açmazsan cbr 250 tadında falan dedi rahatladım biraz
eski kullanıcıların da bahsettiği ön amartisörlerdeki vuruntu yine varmış 2015 modellerde çözdüklerini sanmıyorum ,o dandik aynaları saymıyorum bile ,hondanın birçok modelinde abs standart olmasına rağmen 600 de opsiyon olarak koymaması bence eksi bizim motor gelincede bakacağız artık neyi iyi neyi kötü
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Pistte de km yapıyor merak etmeyin. Tavsiyem açın youtubedaki kanalından videolarını izleyin.
Adam isim yapma telaşında değil hatta ismini cismini mümkün mertebede gizliyor.
Ayrıca sosyal medyada böyle düzgün işler yapan efendi motosikletçilerin olması tüm camia için iyi bir şey.
dün gece youtube den izlediğim (foruma da konuya yorum yaptığım için mecbur yayının büyük bir kısmını izledim izledim az bile yazmışım )sarhoş motorcu takımından on misli iyi olduğu kesin
lafım MM değil barkını kimseyle mukayese etmeyin o değilmi motor aşkı için işinden ve hayatından vazgeçen soğuk odalarda (bizde seninle üşüdük reis )elinde eldivenle yayın (bakın deniyoruz serisine ) çeken
ya bu arada konu 600 rr inceleme
Öldürdü mahvetti güzelim 600 RR yi.
Bu 600 RR eskiden böyle değildi.
Kaç senedir binmedim ama meraklandım şimdi sırf anlattığı gibi mi diye en kısa zamanda bir test sürüşü yapacağım.
Bunun dışında eleştirilerinizi biraz haksız buldum çünkü gayet güzel anlatıyor.
arkadaşım sen izlemezsin olur biter, emeğe saygı duymak yokmu ? birseyi herkez iyi yapsa yada aynı tarz da yapsa farklılığı nasıl bilicez, lütfen kimsenin hevesini kırmayın yapılan bir iş iyi niyetli olarak yapıldıysa kötü diye adlandırmak doğru değil. buradan insanlar hakkında yorum yaparken öz eleştirinin dışına çıkmamak lazım çıkarsan insana şunu söylerler kötülediğinden daha iyisini yapabiliyorsan sen yapsaydın da seni izleseydikderler.. Biraz emeğe saygı rabbim herkesin yolunu açık etsin....
Arkadaşlar ben arkadaşı başladığından beri izliyorum anlatış tarzını vs de çok beğeniyorum. Beğenmeyen izlemez olur biter. Ayrıca tecrübe yok vs diyorsunuz kendisi zaten videolarında söylüyor benim anlattığım herşey doğru olmayabilir. Ben eğitmen de değilim diye. Bunları söyledikten sonra bence videoları gayet iyi arkadaşın...
Arkadaşlar neden kavga ettiğinizi anlamadım tek AEA olacak değil ya ne güzel işte bu tip şeyler ne kadar yaygınlaşırsa motosiklet kültürüde daha çok
yaygınlaşır ayrıca birinin değinmediği unuttuğu bir konuya diğeri değinir daha ii değilmi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)