Bana göre iyi anlatmış. Beğenmeyen izlemeyebilir zorla değil.
Bana göre iyi anlatmış. Beğenmeyen izlemeyebilir zorla değil.
Adamda ne çene varmis. Nasil oluyor da bir lastik ya da bir motor icin durmadan bu kadar konusabiliyor, cok acayip bir enerji bu. Ben herhalde en fazla 2 cumle kurabilirdim lastikle ilgili. CBR icin de 2-3 cumle kurar sonra diyecek pek bir sey bulmazdim. Pazarlamaciliga benziyor. Bu isi hobi olarak yapmak pek mantikli gelmiyor. Kendi kendine konusarak yolda giden motorcular ve bunu oturup izleyen bizim gibi tuhaf insanlar ortaya cikti. Boyle konusarak yolda gitmek tehlikeli degil midir bu arada, dikkatini dagitmaz mi adamin acaba.
Bu yumusakliga bakip da baslangic motoru olur falan denmesin RRa
bizim millete iyilik yaramaz. adam oturmuş incelemiş kafasında sorusu olana cevap olabılicek şeyleride söylemiş yok illa eleştir. izleme o zaman videoyu olsun bitsin.
ben Motorcu muhabbetine malum sosyal sistede aboneyim. ( laan, ne kötü tabirmiş bu abonelik ) ancak, arkadaşın AMATÖR olduğuna katılmıyorum. zaten kendi bilgilerinde " bağış " kabul edeceğini yazmış..
https://www.youtube.com/user/MotorcuMuhabbeti/about para kabul ediyorsan nasıl amatör olunabilinir? düşünmek gerek.
Bu videoyu buraya koyan yapanin kendisi mi?
Sanirim degil, ya da oysa, altina iki kelime bir sey yazsaymis bari, bakin video yaptim yorumlarinizi bekliyorum falan.
Videoyu yapan adam koyarsa daha samimi olur gibi geliyor. Hem direk olarak ona yorum yapilmis olur.
ya bırakın insanlar bir şeyler anlatsınlar. internet yokken beğendiğimiz motorun nasıl olduğunu ancak kullanan abilerimiz varsa onlara sorup bilgi alabilirdik. değerlendirin şu internet deryasını. adam inceleme videosunda maç bile anlatsa en azından motoru yolda görmüş oluyorsunuz.
o değilde motorcu muhabbetiyle altın elbiselii adamı karşılaştıranlar olmuş. yazık günah. bu yaptığınız enduroyla ss karşılaştırmak gibi bişey. biri motovlogger motor üstünde düşüncelerini öznel fikirlerini deneme misaliyle paylaşıyo, diğeri motor hakkında bilgiler veren bi program. muhabbette var ama genel amacı bilgi vermek ve genelde motor üstünde değil ..
MM gayet iyi bir kanal konuşan arkadaşta bilgilidir.
AEA bu işe ilk başladığında yerden yere vuruldu şimdi başlara çıkartılıyor.Türkiye'de yaygın değildi yurt dışından çaldı,özendi muhabbeti yaptılar şidi o muhabbeti yapanlar alkışlıyorlar adamı.MM beyenmeyen izlemesin önce öğren sonra öğret nedir arkadaşım tanıyomusun da atıp tutuyon ?
Motorcu muhabbetini uzun süredir takip ediyorum gerçekten güzel ve eğlenceli paylaşımlar yapıyor.samimi ve içten olması çok hoşuma gidiyo
Millet yine girmiş kedi-ciğer ilişkisine.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)