Motorumla Polis Motoruna Vurdum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
başlıgı okuyunca koptum vede yazıyıda okuyunca ama yinede geçmiş olsun
-
-
-
Trafik polisine çarpıyorsun,bunu komik bir olaymış havasında anlatıyorsun,yok sana resimde iyi çıkmamışsın diye ceza yazacam demişler,bence sallıyorsun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence sallamıyor polis daha şokta bunu derkene
-
-
Muha haa kopardin beni ellerine saglik. yaw fly saga solla carpmadan bi kac hikaye daha yazsan???
-
pazer, bana da öyle geldi
-
Yok böyle birsey yaaa, inanki Koptum burda .....demek sarilip Melesiyorlar haa???
-
iyiydi be
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
-
Arkadaşım yaptığın sanki marifetmiş gibi birde ballandıra balladıra anlatmışsın.
( iki amca yerde birbirlerine kuzu bibi sarılmışlar. Meleşiyorlar) Bu bile anlatım tarzı çirkin .Çarptığın kişi bir polis değilde bir yaya ya da çocuk olabilirdi. Hadi üzerinden geçtin gittin onu oylece bırakıp tabanları mı yağlayacaktın yada motorunla kaçacaktın.Ama anlatımından da anlaşılıyorki haikaten oyle yapacaktın.. Bir motorcuya yakışmayan şeyler. Ha paylaşım diyorsan daha güzel şeyleri paylaşabilirsin.
Sen dua etki iyi niyetli polislere rastlamışsın. Bana rastlasaydın (ki ben polis değil sade bir vatandaşım) seni orda evire çevire severdim.
Şaka bir yana arkadaşlar lütfen kurallara riayet edelim
-
-
@hmedim adlı üyeden alıntı
afferin sana nasıl becerdin
moralimi tavan yaptın allah razı olsun
....çok korktularmı polisler
onların o an yüzlerini görmek isterdim .. tabi seninkinide
İlk etapda Yüzlerini pek göremedim ama trafikteki çoğu araç bana bo... yedin, ..... yanbastın, şeklinde el haraketleri yaptılar Tabi bu konularda deneyimli olmasam oturup ağlardım heralde
-
anlatımın ve betimlemelerin güzel, örnekler yerinde canlı ve akıcı..8/10 aferim
ya sabah sabah koptum yaa. seninki yılana basmak , salatanın içindeki böceği çiğnemek, aslana tokat atmak gibi olmuş ama bence ucuz yırtmışsın..anlattına göre daha ciddi de olabilirdi..neyse kaskını havalandırması da ilginçmiş.yalnız ALlah korusun bi sorun çıkıpta kask yerle kafan arasında kalırsa karpuz gibiayrılır koruma felan yapacak dermanı kalmaz ona göre..
haa bide arkadaşlar bukadar ciddiye almayın yazıları çünkü ben inanıyorum ki arkadaş komiklik katmak istemiş içine,yoksa insaniyetlik namına oda bliyordur hiçbir kazanın espirisi olmayacağını..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
-
tüzemen adlı üyeden alıntı
Arkadaşım yaptığın sanki marifetmiş gibi birde ballandıra balladıra anlatmışsın.
( iki amca yerde birbirlerine kuzu bibi sarılmışlar. Meleşiyorlar) Bu bile anlatım tarzı çirkin .Çarptığın kişi bir polis değilde bir yaya ya da çocuk olabilirdi. Hadi üzerinden geçtin gittin onu oylece bırakıp tabanları mı yağlayacaktın yada motorunla kaçacaktın.Ama anlatımından da anlaşılıyorki haikaten oyle yapacaktın.. Bir motorcuya yakışmayan şeyler. Ha paylaşım diyorsan daha güzel şeyleri paylaşabilirsin.
Sen dua etki iyi niyetli polislere rastlamışsın. Bana rastlasaydın (ki ben polis değil sade bir vatandaşım) seni orda evire çevire severdim.
Şaka bir yana arkadaşlar lütfen kurallara riayet edelim
Dostum Acı tatlı yüzlerce hikayemiz var hepimizin. Üslubumu beğenmeyenlerden özür dileyebilirim.
Fakat burası Savaş Ay ın programı deyil. Gerilmeye gerek yok. Gerilsek bile başkalarına yansıtmamıza gerek yok. Tatlı tatlı konuşalım. Yüzümüz gülsün.
-
Kimse istemez DOSTDARK o kadar yetkileri yok çünkü aman olmasında
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler