Motorumla Polis Motoruna Vurdum
Reklamlar
-
Taze bir öyküde benden ...
Geçen gün Çiftehan'a gittik motorla Arkamda eşim... Kamyonlarla boğuşarak giderken tekir yaylasında otbanın geniş bir yerinde kamyoncunun birisi moralimi bozduğundan mola verip bir sigara içtik. Orda birde kangoo duruyordu. İki adam ve bir çocuk kamyonlarını bekliyorlardı... Adam valla iyi cesaret sizdeki dedi... Bende niyeki? dedim... Çünkü şu an tüm kamyonların artış olduğu saatler... Yola sabah çıkacakın ki yol boş olsun Rahat gidesin dedi... Bende olur artık bakarız dedim. Akşamı beklerlermiş meğersem ...Herneyse çiftehana gittik... Kayınvalidemin yüzünde Oh ifadesini gördüm kadıncağız rahat etti... Nedense hep korkuyor... Bi şey olacak diye. ertesi gün öğleden sonra tekrar Adana'ya yola Çıktık. İlerliyen zamanda Bir mersedes araba yolun sağında kukayı görünce çaktım manzarayı... Yola radar kurmuşlar... Aha dedim. İlerde kontrol var... Biraz daha ilerlediğimde Bir başka araba karşıya girmeye çalışıyor. Korna çaldım manyakmısın kardeşim diye Bir de baktım ki arabayı polis kullanıyor. Eyvah dedim İnşallah pilakayı almamıştır. diye umarak ilerledim ki... İlerde kukalar sıra sıra Tabela " Trafik Kontrol" Polis abiler beklemede... Motorun hızını ayarlayıp, direksiyonda dikilerek( Törenlerde Yunusların sürüş tekniğini alarak) Korna çalıp zarif bir baş selamı ile direkt geçtim. ve arkama bakmadan uzaklaştım... Eşim kahkahalarla gülmeye başladı...Yahu dedi ne kadar soğukkanlı adamsın... Durdursaydı ne diyecektin?... Önce iyi görevler memur bey diyecektim... Peki ehliyet diyince ... Valla ben alacağım ama sınav temmuzda ahanda belge diyecektim artık anlayış gösterirse yırtacaktık göstermezse ceza ödeyecektik... filan.. Ama sanırım kafamızda kask olduğu için üstümüzde durmadılar... Arkamızdaki motorluyu kaskı olmadığı için durdurdular yaniii... Siz siz olun kaskınızı takın o bile hafifletici neden oluyor...
Tabii benimki komik değil arkadaşın ki gibi... ama onun olayı daha komik...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
dishy adlı üyeden alıntı
bende bugün eve dönerken polise en yakın nerden benzin alabilirim die sordum
ehliyetim olmadığı aklıma sonradan geldi
son anda duvara toslamaktan kurtarmak gibi bişey.
-
-
-
-
dostdark adlı üyeden alıntı
geçenlerde balmumcuya gidiyorum
baktım aynı yöne giden iki yunus
hemen takıldım peşlerine tampon tampona gidiyoruz
en güvenli şekilde gittim yaşasın polis amcalar
Yunus deyil kuzu onlar kuzuuuuu
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsunda kardeş duvara toslamışsın fakat duvar pamuktan çıkmış şansına..O sert polis amcalar olsaydı valla işin çok zordu..Bazıları adamı kötü öpüyor..
-
Hikaye yalan da olsa güzel yazılmış, çok güldüm, tebrikler
-
usta yanlız anlatım super koptum burda yaf
-
ozaktasi adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsunda kardeş duvara toslamışsın fakat duvar pamuktan çıkmış şansına..O sert polis amcalar olsaydı valla işin çok zordu..Bazıları adamı kötü öpüyor..
Çoook doğru bence
haydi adamlara birşey olmadı ama sana sinir olduysa kötü olurdu.
plakana suç bulur
egsozuna söz bulur herşey yapardı yani
iyi yırtmışsın
kask kullanmayan kas kafalılara bir örnek ve ders daha olmuş oldu
geçmiş olsun
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
fly bunu yaşadıysan gayet komik bir anı ve güzel bir anlatımın var , ama bunu yaşamadıysan ve yaşamadan bu şekilde kelimelere döktüysen helal olsun sana, iyi bir senarist olabilirsin ki ben anlattıklarının hepsinin doğru olduğuna inanıyorum. polislerin dediğin gibi ne işi var yolun ortasında durur vaziyette. sen gidebiliyosan onlar niye gitmiyolar, biliyolar ki suçlarını bişey yapmamışlar sana. eleştirileri boşver bence, kimsenin de fikrini etkilemesine izin verme ve inadına yeni hikayeler yaz bize. merakla bekliyoruz.
-
hehe haşırt the black board adamları bowling topu gibi dağıtmışsın neyse onlara aksiyon olmuştur.
-
PhantomsPhorever adlı üyeden alıntı
Hikaye yalan da olsa güzel yazılmış, çok güldüm, tebrikler
Dostlar
Bu Portalda beni tanıyanlar yaşadıklarımı ve istanbulda günde 150km yapınca nekadar çok hikayen olduğunu iyi biliyorlar. Darısı sizlerle de tanışmakta. Kazasız Belasız günler...
-
Yalan olduğunu söyleyen arkadaşlara hitaben bişii demek istiyorum...
Sadece para toplayıp verdiler kısmı abartı olmuş...
Gerisi doğru bence...
Benim ehliyetimin olmadığı geçen sene de motosikletli trafik polisi adım adım gittiğimiz Levent trafiğinde benim motorun yan arka çantasına hafif dokunmuş ve çizmişti... Özür diledi ve bir şey varmı diye sordu... İçimden ehliyet yok dedim dışımdan da canın sağolsun dedim...
Gazladı gitti ve ben de bu arada yol açtığı için peşinden tabii... Eve 10 dakika erken gittim...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
Kuzu onlar kuzuuuuuuuuu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler