Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

HONDA CBR 250 Mİ CBR 125 Mİ ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı mecom33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. CBR 125 R de karar kıldım. cbr 250 alırsam ekipman için bütçem kalmıyordu , 125 alacağım için sağlam ekipman düzmeyi planlıyorum.
    en sağlıklı karar olmuş tebrik ederim!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha WR125R
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.500 km deki 2014 model yeni kasa cbr 250r ı 10.500 e alabileceğinizi mi sanıyorsunuz ?
    Sıfırının fiyatı belli.

Ben 2013 model tek farlı cbr 250 r ımı 11.150 den satmıştım geçen sene. Kilometreside 6 bin civarıydı.
    Ki öyle zor zar da değil. 3 gün içinde. Ve başka arayan insanlarda olmuştu.

Herhangi bir motorun piyasasını bilmeden o model hakkında lütfen yorum yapmayın.
    cbr piyasasını çok iyi biliyorum,
    1km bile olsa benim gözümde cbr250 10000 den fazla etmez. bahsettiğiniz motor cbr 250 yere göğe sığmayacak ayarda makina değil. ayrıca 10000 tl gibi parayı gözden çıkıyorsa inazuma almak veya kawasaki almak daha akıl karı bir iş. yorum konusuna gelince sizi honda dışındaki markaların kalitesini incelemenizi öneriririm, sizin motorunuzada okadar para veren kesinlikle fiyat araştırması yapmamıştır demektir.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı srkntepe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1km bile olsa benim gözümde cbr250 10000 den fazla etmez. bahsettiğiniz motor cbr 250 yere göğe sığmayacak ayarda makina değil. ayrıca 10000 tl gibi parayı gözden çıkıyorsa inazuma almak veya kawasaki almak daha akıl karı bir iş. yorum konusuna gelince sizi honda dışındaki markaların kalitesini incelemenizi öneriririm, sizin motorunuzada okadar para veren kesinlikle fiyat araştırması yapmamıştır demektir.
    Tekrarlıyorum.
    Cbrın piyasasından bi habersiniz.
    Lütfen yorum yapmayın.
    Bizzat kullanan ve satan benim.
    Daha ne diyeyim. Bana mı anlatıyorsunuz cbr 250 nin piyasasını ?

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı srkntepe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yzf r125 de 12900 TL etmez bence ama adamlar satıyor..

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    Alıntı mecom33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. CBR 125 R de karar kıldım. cbr 250 alırsam ekipman için bütçem kalmıyordu , 125 alacağım için sağlam ekipman düzmeyi planlıyorum.
    Çok yerinde bi karar vermişsin tekerin düz bassın güle güle kullan

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)