Otoyoldaki Köpeği Kurtaran Koca Yürekli Motorcular..
Reklamlar
-
Otoyoldaki Köpeği Kurtaran Koca Yürekli Motorcular..
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Reklamlar
-
Alttaki bi yorum:
Lan adamlar bunu kasti yapıyorlar aldanmayin ... Kameralar ne is ..
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Alttaki bi yorum:
Yazılacak Çok Şey Varda Bu Şahısa Neyse
-
Bizim ülkede bunu yapmaya çalışırsak çok kötü sonuçlar ortaya çıkar.. Berbat bir şey ama doğru olan bu
-
[QUOTE=BurakMakar;3565963]Bizim ülkede bunu yapmaya çalışırsak çok kötü sonuçlar ortaya çıkar.. Berbat bir şey ama doğru olan bu[/QUOTE
Haha aynen oyle
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Alttaki bi yorum:
Kesinlikle bunlar hep ABD oyunları :D
-
BurakMakar adlı üyeden alıntı
Bizim ülkede bunu yapmaya çalışırsak çok kötü sonuçlar ortaya çıkar.. Berbat bir şey ama doğru olan bu
bizim ülkede o motorcuları çoktan dövmüşlerdi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
[QUOTE=Sabırsız;3565974]
Bizim ülkede bunu yapmaya çalışırsak çok kötü sonuçlar ortaya çıkar.. Berbat bir şey ama doğru olan bu[/QUOTE
Haha aynen oyle
otopsici adlı üyeden alıntı
bizim ülkede o motorcuları çoktan dövmüşlerdi
Öyle düşünmeyin agalar.
Ben Beşiktaş Barbaros Bulvarının ortasında kalmış uçamayan bir martı için yolun ortasında durup trafiği kestim. İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biridir orası. Ve bir iki korna haricinde kimseden bir ses çıkmadı.
Ha sonrasında martıyı alıp veterinere götürdüm biz kuşlara bakmıyoruz, iki sokak yukarıda başka bir veteriner var oraya götürün dedi. İki sokak dediğinin arası da bayağı var. Acelem olduğu için yoldan geçen insanlardan rica ettim, bir kişi bile almadı hayvanı. Mecbur götürdüm öteki veterinere. Baktı, kanadı yaralanmış sahile götürün iyileşir o kendi kendine dedi. Daha sonra insanlardan sahile götürmesini rica ettim. Ve sonuç yine aynı
Motosikletli Kaplumbağa...
-
[QUOTE=MotorKafa;3566083]
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Öyle düşünmeyin agalar.
Ben Beşiktaş Barbaros Bulvarının ortasında kalmış uçamayan bir martı için yolun ortasında durup trafiği kestim. İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biridir orası. Ve bir iki korna haricinde kimseden bir ses çıkmadı.
Ha sonrasında martıyı alıp veterinere götürdüm biz kuşlara bakmıyoruz, iki sokak yukarıda başka bir veteriner var oraya götürün dedi. İki sokak dediğinin arası da bayağı var. Acelem olduğu için yoldan geçen insanlardan rica ettim, bir kişi bile almadı hayvanı. Mecbur götürdüm öteki veterinere. Baktı, kanadı yaralanmış sahile götürün iyileşir o kendi kendine dedi. Daha sonra insanlardan sahile götürmesini rica ettim. Ve sonuç yine aynı
Türkiyede yapan desteklenir ama kimse bişeyler yapmak için kılını kıpırdatmaz. Desteklenir derken laf söz gazla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)