bu motorda önününü nasıl basıyoruz hangi videları sökmemiz gerekli arkadaslar yere yakınlaştırmak için
bu motorda önününü nasıl basıyoruz hangi videları sökmemiz gerekli arkadaslar yere yakınlaştırmak için
Direksiyonun üstüne otur basılmış olur
Yeni model bi ''APACHE''...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
12bg'lik motordan ne istiyorlar anlamadım gitti- 1/2 mil Drag yarışlarına mı katılacağın???..
Önünü bastırsan-arkasını da kaldırsan, epi-topu 125cc bi commuter (bunları yapınca bi R6 olmayacak bilesin)...Bırak orjinali iyidir,elleme hayvanı...
The Power of The Dreams.
Topluyorsun arkadaşları mahalleden basıyosun önünü bir güzel hallediyosun bu kadar :D
kes yayları
sonra çin malları neden çabuk dökülüyor
amortisor borularına bağlı olan kollarda ki vidaları gevşet. altta da tutan vidalar var onlarıda gevşet sonra gidona bastır. ön taraf çöker sonra "vidaları iyice sık". Olay budur.
dayanamadım arkadaşım emin ol ki estetik anlamda bi anlamı olmadığı gibi tasarlanan bir ürünün amaçsızca bu şekilde darp edilmesi bence de gereksiz... kaldı ki yapacağın değişiklik olumsuz sonuçlarda doğurabilir elleme derim... haddime düşmez ama sadece tavsiyemdir.
Sizin gibiler yüzünden drift almaktan soğudum, güzelim motoru apaçi motoruna çevirdiniz be truck 123 gibiler.
truck123 bi soru sorabilirmiyim. salih123 ve ferhat123 le akrabalığın varmı. açıkla )) salih ve ferhatı bilmeyenler için has trol gardaşlarımızın konusu;http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/142207-zealsun-250-racing.html
Bu tarz bi değişikliği üstüne para versen ben yapmam kendi motoruma,"modifiye" adı altında yapılan bu tarz saçma sapan şeylerin çoğu çocukca gelir bana, fakat adam bunu yapmak istiyorsa kimsenin alay etmeye çalışma hakkı yoktur, zevk meselesi bu. Herkes aynı şeylerden hoşlansaydı farklılıklarımız olmazdı.
Aynı motosikletin sahibiyim bende böyle saçma sapan şeyler yapıpta öldürmeyin motosikleti zaten yeterince amortisörleri güzel gösteriyor bu araba değil ki basasın. Yav adamlar basıyo birde kibrit kutusu koyuyo neyin kafası bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Ahahha buda benim motosikletim :D
Al işte bu ne be
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)