Neden r25'i lansma fiyatıyla alamadığımızı anladım
Reklamlar
-
Öncelikle büyüklerime saygılar,küçüklerime sevgiler
Forum da birçok arkadaşın r25 için verilen lansman fiyatından yararlanamadığını hepimiz gördük.Bunun nedenini bugun öğrendim.
Çarşıya çıktığımda bir giyim mağazasının vitrininde ki motor dikkatimi çekti önce ne alaka dedim daha sonra karşı kaldırıma geçtiğimde bu motorun r25 olduğunu gördüm.
Öncelikle aklımda ki düşüce o dükkanın sahibi ilgi çekmek için alıp koyduğunu düşündüm içeri girip sorduğum da çalışanın firmanın Türkiye geneli için yaptığı bir uygulama olduğunu ve 200'e yakın motoru aldığını üzülerek öğrendim.
Burdan çıkan sonuç her bayiye 2-3 tane gönderme muhabbetinin yalan olduğu aslında lansman fiyatından toplu satış yapıldığıdır.Sadece yazık diyorum.
İyi günler dilerim.
Reklamlar
-
Aramızda lansman fiyatıyla r25 alan varmı ?
Sosyal medyada da görmeye başladım r25 alanları.
Herkes 14.500 den mi aldı ?
-
-
yahu ne mağazası isim versenize.
insanlarımız nefes aldım derken bile 2 kere düşünüyor. nedir arkadaş bu korku?
yolda atıyorum mavi mağazasında ya da rodi mağazasında de facto mağazasında gördüğün birşeyi buraya yazmak suç değil merak etmeyin.
öte yandan bahsi geçen durum sizin bilginiz olmadan çıkarım yaptığınız bir durum sanırım. işin aslını bilmeden böyle kesin konuşmak doğru mu?
-
Bune adlı üyeden alıntı
Uuuuu beybi,aşmışsın kendini
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
Bunun yanında ilk bayilere gönderilen motorların mavi beyaz olduğu ve hepsinin satıldığı (lansman ayağı), sonrasında bayiye yollananların hepsinin siyah olduğu ve 14500den satılması ve hemen ardından stoktan mavi beyazlarında 14500e satılması da var.
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
yahu ne mağazası isim versenize.
insanlarımız nefes aldım derken bile 2 kere düşünüyor. nedir arkadaş bu korku?
yolda atıyorum mavi mağazasında ya da rodi mağazasında de facto mağazasında gördüğün birşeyi buraya yazmak suç değil merak etmeyin.
öte yandan bahsi geçen durum sizin bilginiz olmadan çıkarım yaptığınız bir durum sanırım. işin aslını bilmeden böyle kesin konuşmak doğru mu?
Bence de...Firma,isim vs. hatta fotoğraf verilmesi gerekir.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
Forumda biri vardı 13.500 den alan ismini unuttum.Hatta konu açmıştı arka zincirden gelen gıcırtı diye
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
niye korkayım arkadaşım???
Kesin konuşmamak için içeri gidip sordum sanırım anlayamadınız. Vitrinde duran mavi beyazdı ayrıca Türküye geneline 200 tane satışı olmuş ve bisüredir o motor ordaymış daha 2.parti motorlar sahiplerine ulaşmamış ve satılanlar siyahken Türkiye genelinde 200 adet motoru bu firma ne kadar ücrete almıştır ve ne zaman almıştır???
Lütfen biraz kullanın direk karşınızdakine saldırmak yerine
Bariz uslübunuzda skntı olduğu için bu şekilde cevap verilmiştir.
-
tek soru : gördüğünüz mağazanın ismini hala neden söylemiyorsunuz?
-
sunti adlı üyeden alıntı
niye korkayım arkadaşım???
Kesin konuşmamak için içeri gidip sordum sanırım anlayamadınız. Vitrinde duran mavi beyazdı ayrıca Türküye geneline 200 tane satışı olmuş ve bisüredir o motor ordaymış daha 2.parti motorlar sahiplerine ulaşmamış ve satılanlar siyahken Türkiye genelinde 200 adet motoru bu firma ne kadar ücrete almıştır ve ne zaman almıştır???
Lütfen biraz kullanın direk karşınızdakine saldırmak yerine
Bariz uslübunuzda skntı olduğu için bu şekilde cevap verilmiştir.
Sunti bey sadece arkadaşlar malum mağazanın ismini öğrenmek istiyorlar.Sonuçta herkes vitrinine r25 koymuyor
-
Sonuç olarak mağazanın neden 200 tane motor aldığı belli değil ya da ifade edemediniz burada.
Bir çekinceniz yok ama hala mağaza ismi yazmadınız.
Bir de dilimizi ve noktalama işaretlerini keşke daha doğru kullansak yazdıklarınızı anlamak güç
-
13.500den alan çakal carloslar mevcut. sahibindene girip 15.000 tl isteyenler falan da var işin ilginci 2014 model yani mavi renkte olmasına rağmen modele 2015 yazmışlar. bunu yapan bayiler de mevcut. hadi açgözlü pislikleri anlarım var öyle çürük elmalar, ama bayinin bunu yapıyor olması...
-
Şöyle yapalım ben işten 6.45 de çıkıyorum vitrinin fotoğrafını çekip paylaşırım böylece daha iyi olur ayrıca sürekli yazamıyorum böyle olduğunda söylediklerim havada da kalmamış olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
overspeed adlı üyeden alıntı
Sonuç olarak mağazanın neden 200 tane motor aldığı belli değil ya da ifade edemediniz burada.
Bir çekinceniz yok ama hala mağaza ismi yazmadınız.
Bir de dilimizi ve noktalama işaretlerini keşke daha doğru kullansak yazdıklarınızı anlamak güç
Hocam büyük ihtimal Türkiye geneli mağazalarına yollayacaktır. Asıl sorulması gereken soru gözden kaçıyor bence lansman fiyatıyla bukadar geniş satış nasıl olabilir?
-
Yahu yazcaginiz tek kelime bi magaza ismi fotograf felan demedik. 4 5 cumle yazmissiniz sadece tek kelime magaza ismi istiyoruz ?!?
-
ama benim bole biryer dikkatimi neden cekmedi yaaa
hemde tr geneli bir magaza
baska gören varmı acaba ona soralım firma ismini merak ettik
ama cewap yoksa insanın aklına trolll geliyor
-
13,500,00x200=2,700,000,00 tl
pek mantıklı gelmiyor 200 e yakın motosiklet alıp vitrine koymuş olmaları
-
Sunti bey selfie mi çekeceksiniz fotoğraf çekmenize gerek yok siz mağaza ismini söyleyin yeter
-
geçenlerde yolda yürüyorum, ülkenin önde gelen döner markalarından biri,kapının önüne bi ferrari çekmiş. millet toplanmış başlarına, ben de gittim, dedim birader bu ne, ne oluyor burda ?
mağaza sahibi hemen geldi ; "ya aldık işte 300-500 tane,döner markamızın reklamını yapıyoruz, kahretsin bizde böyle bir zenginlik var,her lokantaya da göndericez" dedi.
kendimden geçtim.
-
Sadece mağaza ismi söylediğim de uyduruyorum tarzı cevaplar almak istemediğim için fotoğraf çekeyim dedim. Mağazanın ismi l& b
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)