Yousa bu da mı trol.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Hocam o durum bana da saçma geldi açıkcası ama içerde çalışan arkadaş aynen bu şekilde söyledi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Hocam güzel güzel anlattım akşam da fotoğrafını koyacağımı söyledim kaldı ki cevap vermeyede çalışıyorum.
bende lansman fiyatından olan 2014 modelinden aldım hiçbir çekincem yoktur
Tüm haklarım saklıdır :D
daha önce yazıldımı bilmiyorum ama benim öğrendiğim...lansman fiyatından 2014 modeller satılmış 2015 modeller 14500den satılıyor.
Ben daha önce de yazdığım gibi bayiye gidip konuşup, kapora dahi vermeden r25 i lansman fiyatıyla aldım ve biniyorum. Benim aldığım yerde başka alan kişinin de olduğunu yakinen biliyorum.
Başka sebepler aramaya gerek yok. Almayı düşünene değil alacak olana sattılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
2.parti alanlar da teslim almadı diye bişey yok. Biniyorlsr güzel güzel. 2 gündür.
Bende lansman fiyatından aldım motoru, trakya bölgesindeki bayileri arayıp isim yazdırdım 1 hafta sonra çanakkaleden aradılar aynı gün ödemeyi halletik ve haftasonu da motoru aldım, istanbuldaki tüm bayiler motorlar satıldı demişti
Mağazanın adi neymis ya bu durumu kesinlestirip gerekli yerlere sikayetimizi iletebiliriz? İstersen özelden bana yaz, Lansman motoru olarak 150 kusur adet geldi (156 galiba) Ben 15-20 kişi nin aldığını biliyorum. Öyle bisey olmuş olsa bile 200 sayısı kesinlikle yanlıştır.
Fotoğrafı bekliyorum Adamlar ne yapsın bizim gibi garibanlar kredi çek, eski motoru sat , parayı denkleştir diyene kadar 200 tane satacağı adam çıkmış belki de 10 bine verdi olamaz mı ?
L&B diye bir mağaza??? Duymadım little big mi oluyor bu
Bi tane hıyar tezgahtar çıkıyor dekorasyon bu 200 tane alındı diyor. Koca türkiyede hiç kimse görmeyecek kurumsal firmanın 200 şubesinde bu vitrin motorlarını...
yazan arkadaş da tuhaf zaten
L&B neresi hakkaten ömrümde ilk defa duyuyorum :D
selamün aleyküm akadaşlar R25 alacaz işallah da gerçekten çok para acaba fiyatı düşermi sonuçta birde herhalde kawasaki 300 girecek piyasaya daha kıyafeti var kaskı var varda var 20 yi bulur herhlade neyse herkese Allah kaza bela vermesin güzel sürüşler dilerim yozgat yerköyden güven
geldim geldim işten anca çıkabilidim
evet little big,L&B de derler diye biliyodum ama demek ki denmiyomuş :/ şimdi yüklüyorum fotoları
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
resim nasıl yüklenşr tam bilmiyorum linkleri yolluyorum inş. bir sıkıntı olmaz
http://hizliresim.com/22qP30
http://hizliresim.com/oApymq
http://hizliresim.com/1YB7b1
zengin ülkeyiz vesselam...
-umarım mağazanın kepenkleri vardır
neden maketini koymamışta motorun kendini almış ki acep ?
Yakında çıkar kokusu, takip edelim bulduğumuz R25'li LTB mağazaların fotolarını ekleyelim, sonra da yamaha'ya kapak olarak göndeririz, hele bu durumda gerçekten lansman fiyatına aldılarsa işi japonyaya kadar götürmek lazım. Ben dahil birçok arkadaş lansman fiyatıyla alamamışken (bu arada yamaha almadım, almayacağım) işi kurumsaldan bağlayıp bizleri uyutmaya çalıştılarsa, yaptıkları terbiyesizliğin bir şekilde geri dönüşü olması lazım. Her ne kadar bir şey çıkacağından umutlu olmasam da en azından sanal ortamda izi kalır, gelecekte yamaha'dan motor almak isteyenlere uyarı niteliğinde kalır.
Bu resimler simdilik yeterli gibi, magazanin adi galiba Little Big sayı yanlış olsa bile bir çok kişi lansman motorları nerede diye merak ediyor?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)