Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Neden r25'i lansma fiyatıyla alamadığımızı anladım

REKLAM ALANI
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Vay arkadaş beee ciddi ciddi bi deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadı muhabbeti oldu mağaza arayanlar mı dersin, yok o fiyattan alır sonra şu fiyattan satar şöyle karda olur diyen mi dersin. Sonra bu ülkede telefonla dolandırılıp paraları çöpe atanlara gülüyoruz bi de.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş beee ciddi ciddi bi deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadı muhabbeti oldu mağaza arayanlar mı dersin, yok o fiyattan alır sonra şu fiyattan satar şöyle karda olur diyen mi dersin. Sonra bu ülkede telefonla dolandırılıp paraları çöpe atanlara gülüyoruz bi de.
    Tamam anladım motoru aldınız tabi böyle şeyler duymayı bende istemem ancak birincisi seviyeyi elden bırakmayalım.
    2.si ben o kadar mesajda bir kere bile kendi düşüncemi söylemedi hepsinde bana böyle söylendi içerden dedim
    3.sü böyle bişey kesinlikle var demedim eğer varsa büyük yanlış dedim.
    4.sü inanmadınız resimlerle gösterdim daha ne yapayım ne diyeyim tek derdiniz direk karşıya sarmak yoksa başka bi iş yaptığınız yok.Neyse tekeriniz düz bassın selametle.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı sunti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam anladım motoru aldınız tabi böyle şeyler duymayı bende istemem ancak birincisi seviyeyi elden bırakmayalım.
    2.si ben o kadar mesajda bir kere bile kendi düşüncemi söylemedi hepsinde bana böyle söylendi içerden dedim
    3.sü böyle bişey kesinlikle var demedim eğer varsa büyük yanlış dedim.
    4.sü inanmadınız resimlerle gösterdim daha ne yapayım ne diyeyim tek derdiniz direk karşıya sarmak yoksa başka bi iş yaptığınız yok.Neyse tekeriniz düz bassın selametle.
    Deliden kastım kasiyerdi ama sizde alındıysanız sıkıntı yok zira ilk mesajınızı geçtim başığınız bile "neden alamadığımızı anladım" diye geçiyor bu deliye en başta siz inandınız gelp burda başlık açtınız,

Bunun nedenini bugun öğrendim.
    Türkiye geneli için yaptığı bir uygulama olduğunu ve 200'e yakın motoru aldığını üzülerek öğrendim.
    Burdan çıkan sonuç her bayiye 2-3 tane gönderme muhabbetinin yalan olduğu aslında lansman fiyatından toplu satış yapıldığıdır.Sadece yazık diyorum.

Bunlar sizin daha ilk mesajda yazdıklarınız astınız kestiniz biçtiniz şimdide bunca adam olmaz öyle şey deyince (hatta millet o mağazayı da arayıp öğrenince) ya ben demedim şey dedi diyorsunuz.

Ya arkadaşlar böyle bişey duydum aslı astarı var mıdır sizce demek yerine siz ilk deliye inandınız burda da milleti galeyana getirmeye çalıştınız. Ben burda lansman fiyatı olayında ilk bilgileri verip bakın ben böyle böyle duydum dedim ilk ağızlardan duymama rağmen hala anladınız mı bilmiyorum ama fark bu siz bi kasiyeri dinleyip burada fırtına estirdiniz şimdi ben yapmadım etmedim demeyin.

OnurTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçekten 13.500'e; motor satılmış olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı kawa_20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denizlideki TerasPark AVM deki tek littile BIgG maðazasýný aradým. Vitrininizde motorsiklet var mýdýr dedim ? Hayýr yok dediler.
    Belki de Kocaeli'ndeki Maðaza Sahibi kendisi aldý ya da maðaza sahipleri tanýþýyor 2014 modeli stoklayacak yer bulamadý, ödünç verdi vb.
    Ya da reklam Marmaraya özel vb ?
    Teras beko vitrininde de motor var, ama hangi model marka dikkat edemedim. Acele isim vardi, yürüyen merdivenlerdeydim göremedim.

Merak ettim simdi

Yanliş anlasilmasin, sadece vitrinde motosikleti sadece bayilerde görmeye alışık benim bünye, avm de, hele de teras bekonun vitrinde görünce, sempatik geldi :p

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet kawasaki ve yamaha 300cc Honda 500c üretimi ile yola devam ediyor.
    hocam defalarca yazıldığı halde ya okumuyorsunuz ya da dikkate almıyorsunuz. 250cc lik motorlar ab de demode olmadı ya da tutulmadığı için piyasadan kalkmadı. 300 cc altı motorların otobanlara çıkması birçok ülkede yasaklandığı için üretim 300 ve üstüne kaydı bu sınıfta.

lütfen bu sefer okuyun da bir diğer başlıkta 250 cc demodedir çağdışıdır demeyin.

bu durumda da tek çözüm tr nin vergi katsayı dilimini 250 den 300 e çıkarması. böylece türk insanı da hindistan için üretilen modeli değil AB için üretilen modeli kullanabilir.
    how can you know what the things are worth?
    ıf your hands won't move to do a days work.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı copycat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam defalarca yazıldığı halde ya okumuyorsunuz ya da dikkate almıyorsunuz. 250cc lik motorlar ab de demode olmadı ya da tutulmadığı için piyasadan kalkmadı. 300 cc altı motorların otobanlara çıkması birçok ülkede yasaklandığı için üretim 300 ve üstüne kaydı bu sınıfta.

lütfen bu sefer okuyun da bir diğer başlıkta 250 cc demodedir çağdışıdır demeyin.

bu durumda da tek çözüm tr nin vergi katsayı dilimini 250 den 300 e çıkarması. böylece türk insanı da hindistan için üretilen modeli değil AB için üretilen modeli kullanabilir.
    vergilendirmenin kademeli olması lazım. öyle 250cc ye kadar ötv %8 ken onun üzerine çıktığın zaman birden bire %37 olmamalı. sıkıntı buradan başlıyor.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150

Dediğiniz gibi bazı ülkelerde 300 cc altı motorların otobanda yasaklandığını bilmiyordum.Sanırım güvenlik açısından çok ilginç.Geçenlerde fuarda fuat abi ve devrim abi ile konuşurken adamlar bana motor kullanıyorsan altında biraz güç olacak demişlerdi.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

kardeş, ben olurs deniştim, bu ülkede olmıcak bir şey yok.neyse içimi dökmüşyüm ama değiştiriyim mesajı tartışma çıkmasınboşu boşuna :D

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda

Hangi ülkelerde yasaklanmis buraya bir yazarsan bilgilenmis oluruz.

Üstelik neden hâla 125cc üretmeye devam ettiklerini ya da sportif motosikletler disinda 250cc motosiklet üretmeye neden devam ettiklerini de açiklamis olursun.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vergilendirmenin kademeli olması lazım. öyle 250cc ye kadar ötv %8 ken onun üzerine çıktığın zaman birden bire %37 olmamalı. sıkıntı buradan başlıyor.
    Otv saçmalığı tam bir rezalet devletin biniyorsan 250 cc binmiyorsan %37 dayatmasina karşı kimse sesini cikarmiyor..
    Hadi hokumet bu isten nemalaniyor ya muhalefet?

Kimse de demiyor ki aga bu nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi ülkelerde yasaklanmis buraya bir yazarsan bilgilenmis oluruz.

Üstelik neden hâla 125cc üretmeye devam ettiklerini ya da sportif motosikletler disinda 250cc motosiklet üretmeye neden devam ettiklerini de açiklamis olursun.
    Ben hem cc hem de beygirle kısıtlaması var diye biliyorum..

Bir de ayni şekilde ehliyet içinde geçerli..

Avrupalı doğru uyguluyor insanlar ölmesin diye bizim devlette vergiden vuruyor..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Sunti arkadaşın attığı resimdeki ybr bizim bir arkadasımızın.
    Motoru görünce aradım,sordum sen misin konuyu acan diye.
    Değilmiş o.
    Mevzu nedir diye sordum,mağaza sahibi motosiklet kullanan biriymiş.
    Almış,vitrine koymuş.
    Neden böyle birşey yaptığını bilmiyormuş.
    Kısaca olay "-mış,-muş"larda takılıp kalmış.
    Ltb'nin zaten böyle bir girişimde bulunması mantıksız geldi.
    Giyim sektöründe faaliyet gösteren bir firma neden böyle bir işe girişsin.
    Sonuç olarak mevzunun açıklığı bilinmemekle beraber gerçek olan şey zenginin malı züğürdün çenesini yordu yine
    Not;Bu arada züğürd kelimesini kendim için kullandım. Olur ya okuma ve anlama problemi olan biri çıkar,modlar bize hakaret ediyor der. Baştan yazalım,sıkıntı olmasın
    Bune bunu beğendi.

kawa_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25 2015 RB
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teras beko vitrininde de motor var, ama hangi model marka dikkat edemedim. Acele isim vardi, yürüyen merdivenlerdeydim göremedim.

Merak ettim simdi

Yanliş anlasilmasin, sadece vitrinde motosikleti sadece bayilerde görmeye alışık benim bünye, avm de, hele de teras bekonun vitrinde görünce, sempatik geldi :p
    Yamaha bayi ve beyaz eşya mağazası ortak aile şirketi ondan.
    Lansman fiyatından 2 motor getirmişler, birisi test motoru olmuş. Diğerini de hangi müşteri al-dıy-sa, a-la-bil-di ise artık...

Şimdi de Siyah 2015.leri satabilmek için aynı şirketin AVM deki beyaz eşya mağazası vitrininde reklamla müşteri bulmaya çalışıyorlar sanırım.

Yahu bu r25 mevzusu gereğinden fazla uzadı.Para sizin cebinizde.Neden paranızla rezil oluyorsunuzki.Yamaha istekleri karşılayamıyorsa gidip,honda suzuki alacaksınız.Ama hem şikayet edip hem motor için para ödeyip sıra beklerseniz yamaha daha ne kazıklar atar insanımıza
    beko12345 ve sozerten bunu beğendiler.

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)