Kıyamam hayabusaya :((( Oturup muhabbet etsen şeklinden geçilmez muhtemelen arkadaşın. Köprüden 400'le geçiyorum falan xD. Ama asıl olay budur. Alkış.
1* biz de hayabusa ile göstergede kurukafa çıkarttık. booş. sürmeyen anlayamaz... ( AEA )
2* hondaya bak be ne motor koymuş. 300 lük maşallah.
3* hakkını veriyor Grom Guy!
4* boyu değil nasıl kullanıldığı önemliymiş.
şerit değiştiriyor şeridinden çıkıyor sürekli en büyük hataları bu zaten
At, sahibine göre kişner. Grom kullanıcısı 10 numara 5 yıldız pilotmuş. Kimseyi riske atmadan temiz temiz geçti gitti. Kameraya çeken düdük, yakalıcam diye çok dağıldı. Bir de Grom'lu durunca üzülüyor. Len iyi ki durdu da hayatını kurtardı adam senin, kapışçam ayağına yalpa yulpa giricektin bi yere az daha
Crf ona yetişeceğim diye kaza yapacaktı.
Bisikletliler çok riskli o yolda.
Tam virajda pat diye yolun ortasında çıkabiliyorlar.
Ve haliyle çok yavaş ilerliyorlar.
Açıkçası yarışların sadece pistte yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Virajda aniden bir nesnenin çıkmayacağı, düşünce karşı şeritten gelen arabanın altında kalınmayacağı...
ben de katılıyorum gromlu arkadaş güzel girip çıkıyor.
crf li yetişecem diye biryere patlatmadı allahtan. viraja hanyadan girip konyadan çıkıyor boşa riske girdi..
yalnız yol ne kadar güzel ve zevkli bir tane çukuru falan bıraktım yükselti yok bizim yollarda olsa 2. virajda allahhh çukur diyip ya havalanmıştık yada sakin sakin gidiyim demeye başlamıştık.
[QUOTE=Darkcity2000;3565385]http://youtu.be/Ie_dNSwS5A4[/
kullanmayan bilmez o kadarını söyleyeyim
Küçücük motor nasıl birden 130 görüyor ilginç
bu arada sonlara doğru adam ölecek dedim yırttı
Rüyamda bile böyle viraj göremem şu an, motosikletin lastiklerinde iş yok sanırım. Eğimli yolda bile 20 km hızla yan yan gitmeye başlıyorum, michelin'e geçsem sorun ortadan kalkar mı sizce ey forum ahalisi (lastikler C(e)S(e)T marka)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)