Ve motoruma kavuştum....... :)
Reklamlar
-
Allah kaza bela vermesin. Abim zincirlere hiç kafanı yorma bence 15 saniyelik işi var kırmak için. En başta çok ayak üstü biryerdeysen 70-100 lira arasına bir alarm taktırabilirsin ve yanında güvenlik için disk kilidi kesinlikle. Yada alarmlı disk kilitleri var ki satanların ağzı yokluk görmemiş en ucuzu 100 tl'den başlıyor
Reklamlar
-
Allah kaza bela vermesin...
mondial 150 mr vulture / 2014
-
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah c.c. kaza bela vermesin...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
-
hayirli olsun tekerin duz bassin kardesim
-
Allah kaza göstermesin başkan
-
ALLAH utandırmasın güle güle kullan!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Hayırlı uğurlu olsun tekerinize tas değmesin
-
orjinal lastikleriyle dünyanın yolunu yaptım sıkıntı çıkmadı
sadece sakin kullan yeter
tozlu yolda ve yeni yağmur yağmış zeminde dikkatli kullanırsan kolay kolay sıkıntı çıkmaz
Hayırlı olsun
bu arada bıyıklar on numara biz hanım korkusundan bırakamıyoruz
-
Güle güle kullanın. Allah kaza göstermesin.
-
Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah daha daha iyilerini sizlere nasip etsin.Bugün bir adet çene açılır 180 tl bir kask aldım 60tl dizlik aldım ve 50 tl eldiven aldım.Alarmlı disk kilitlerini araştırıcam. bugün kısa mesafeli bir sürüş yaptım ürkek ürkek bi kasisi geç farkettim arka fireni basınca az bi kaydım ha bide ne yaptıysam sehpaya çıkaramadım motoru tekniğini bilmek lazım sanırım.Onun haricinde henüz vites geçişlerine tam alışamadım. yani ufak ufak ürkek ürkek öğreniyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
orjinal lastikleriyle dünyanın yolunu yaptım sıkıntı çıkmadı
sadece sakin kullan yeter
tozlu yolda ve yeni yağmur yağmış zeminde dikkatli kullanırsan kolay kolay sıkıntı çıkmaz
Hayırlı olsun
bu arada bıyıklar on numara biz hanım korkusundan bırakamıyoruz
teşekkür ederim. Ya memuruz işte yani yapabiliceğin en fazla imaj değişikliği bıyık olabilio lastikler biraz daha beklesin bakalım en azından bu yaz da dursun önümüzdeki yaza değiştiricem. şimdilik tek ihtiyaç mont kaldı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)