Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel bir seçim fakat; akrapovic ve rizoma sinyaller şart
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel bir seçim fakat; akrapovic ve rizoma sinyaller şart
oldukça eletrikli bir model , hemen kendine çekiyor:D
teşekkürler, şu an Siemens, magneti marelii gibi componentler kullanılarak üretim yapılıyor, bilinen kronik bir sorunu yok. ancak serinin 2008 ve öncesi için durum biraz daha farklı olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
sinyaller kalsın da, akrap, termi, veya daha önce 696da kullandığım mivv eklemek güzel olur.
maşallah Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
yaw sen ne yapıyorsun ? nasıl kıyıyorsun buna binmeye alıp saklıcan bunu :D hayırlı olsun
[QUOTE=okican;3566288]oldukça eletrikli bir model , hemen kendine çekiyor:D
teşekkürler, şu an Siemens, magneti marelii gibi componentler kullanılarak üretim yapılıyor, bilinen kronik bir sorunu yok. ancak serinin 2008 ve öncesi için durum biraz daha farklı olabilir.[COLOR="Silver"]
benim dediğim sorun şuanda devam ediyor diye biliyorum. ktm nin servisi aynı zamanda ducati servisi monster 1200 vardı incelerken ahmet usta şu ducati elektrigi bir halletmedi hala dedi. bende ne gibi diye sordugumda yagmurda elektrık sorun cıkartıyor hala dedı. ama dıyorum ya 1 - ktm 2 - ducati benim için
ben tatlı su motorcusuyum yağmurda çamurda çıkmam hiç:Dbenim dediğim sorun şuanda devam ediyor diye biliyorum. ktm nin servisi aynı zamanda ducati servisi monster 1200 vardı incelerken ahmet usta şu ducati elektrigi bir halletmedi hala dedi. bende ne gibi diye sordugumda yagmurda elektrık sorun cıkartıyor hala dedı. ama dıyorum ya 1 - ktm 2 - ducati benim için
yine de daha önce kullandığım 696da veya 5-6 yıldır bir arkadaşımın kullandığı 900s modelde bu tür bir problemle karşılaşmadık.
yağmur veya nem belki de buna neden oluyordur.
hafta sonları yaptığım sürüşlerin sonuçlarına göre sanırım scooter a geçeceğim:D
elim kolum sırtım her yerim ağrıyor
kondisyon çalışmak şart
ciddi ciddi xmax bakmaya başladım
Monsterlar güzel makinalar ama işte oturuş pozisyonu vs biraz yoruyor insanı.Konfor ön plandaysa maxiscooterdan başkası hikaye
Allah kaza bela vermesin
Gidonu yükseltebilirsin fakat kablolarda sorun çıkıyor, bi şekilde kabloları dolaştırıyorlar.
Benim 696 gidon yükseltme aparatı vardı yanında geldi. Adam çıkarmış çünkü tam sol yaptığında gaz veriyormuş. Kabloların bazılarıda farklı yerlerden geçiyor
Bende ilk aldığımda ağrıyordu gittikçe hafifliyor. Tabiki dik oturuşlu bir motosiklet karşılaştırılamz yine de
Bel, sirt agrilarina Deger ya XJ6 Naked hakkindaki dusuncelerinizide yazabilirmisiniz?
Şimdi aklıma geldi scrambler düşünmez misiniz. Korlas da belki güzel bir takas yapılabilir.
Kazasız belasız, hayırlı olsun
Ducati dendiğinde akan sular durur!
ben de değer diyerekten 696 dan sonra dayanamayıp 796 yı almıştım:D
xj6n ile ilgili zaman zaman bişeyler yazmıştım tekrar hatırladığım kadarıyla;
uysal, sorunsuz, yakışıklı ancak irice bir commuterden pek farkı yok görsel olarak, sesi güzel, gidişi pek güzel, frenleri yeterli, amortisörler yeterli, göstergeleri güzel, malzeme ve işçilik kalitesi yeterli, made in japan olması teknik olarak iyi.
uzun yolda çok yormaz, titreşimn kıpraşım gibi şeyler bilmez.
200+ ile giderken dikiz aynalarında arka tarafı çok rahat izleyebilirsiniz.
ben fiyatı cazipken almıştım. şimdi 22 bin+ ödeyip alır mıyım bilemiyorum.
almak isteyene önerir miyim? evet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
yaş 41 ancak sürüş pozisyonu beni zorluyor. başka arkadaşlar için durum böyle olmayacaktır. çünkü 3 sene önce 696 yı kullanırken bu kadar şikayet etmemiştim.
gidon ve oturuş pozisyonu çok şık ve naked için fazlaca sportif.rahatsız demeyelim ancak belli bir kondüsyon istiyor. ducatiye laf söyletmemek için uğraşıyorum yine de:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
xmax 250 abs iyidir diyorum ben
Cevap icin tesekkurler, birde monster'a bir stomp grip falan taksaniz, bacaklariniza verseniz yuku belki sirt agrilari gecer.
depoyu dizlerle sıkıştırıyorum.
bütün sürüşlerimde zaten bering pantolon kullanıyorum.
diz korumaları oldukça iri ve depoyu kavramakta çok işe yarıyorlar.
buna rağmen spor bir oturuş pozisyonunda sürekli sürünce sırt, bel ve bilek ağrılarına yol açıyor.
boyum 175 cm. 5 cm daha uzun olsam kol ve sırt açısından daha rahat ederdim.
daha kısa sürüşler yaparak kullanmaya devam edeceğim sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)