Sayın Arkadaşlar Yamaha Ybr 125 Esd Motoru Kullanıyorum Her Seferinde Her Viteste Kesiciye sokuyorum Öyle Vites Değiştiriyorum Haliyle Motoru Zorluyorum Peki Her Seferinde Böyle Yaparsam Motora Ne Gibi Sıkıntı Yaşatır
Sayın Arkadaşlar Yamaha Ybr 125 Esd Motoru Kullanıyorum Her Seferinde Her Viteste Kesiciye sokuyorum Öyle Vites Değiştiriyorum Haliyle Motoru Zorluyorum Peki Her Seferinde Böyle Yaparsam Motora Ne Gibi Sıkıntı Yaşatır
Motoru yer bitirirsin tek silindir makine ne gerek var ? Yapmamanı öneririm.
Kendin zorluyorum demişsin, daha ne soruyorsun bize zararı olur mu diye?
Hayır olmaz. Bence bir usta bul kesiciyi devre dışı bıraksın o şekilde kullan. Kesiciye girmemiş olur.
aynen böyle devam et kardeşim,hiçbirşey olmaz. zaten japon malı bu istesen de bozamassın.
Aynen çinli olsa bozulurduda Japon mali benzin dök yak yine al dünya turuna çık. DEdikleri gibi kesiciyi iptal ettir 160 basar o makine. Japon bu borumu
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Espaniole Kardeşim Ne Yapalım Sormayayım Senin Dediğin Gibi Olsun Sadece Bilgi Almak İstedim.
bir gün gelir motor sana derki
hep benmi seni taşıyacagım birazda sen beni taşı
Trolllololo
Zaten gördüğüm kadarı ile 30 - 40 binde krank sesi yapmaya başlayan motorlar YBR ESD serisi, birde kesiciye düşürerek krankta iyice boşluk yaptırıyorsunuz.
Sadece krank değil tek silindir motor sonuçta, sübap ile piston öpüşürse neler olabileceğinin farkındamısınız ?
Hocam plakayıda yazın bari de ybr alacaklar dikkat etsin.
Ahaha beko nun yorumu güzelmiş kardeşim topspeed videosumu çekiyon ne işin var redlinelarda shift yapmakla senin adam gibi 6 7 binde at vitesini
Sonra çok temiz kullanılmış ciğerli motor ilanı verirsin
Herkes böyle kullanırsa insan ikinci el almaktan korkar hale gelir. zaten en çok sıfır motor satılıyor. Sebebi de bu zihniyet.
Sahibinden temiz,zorlanmamış ybr
Hahaha İşte Benim Eski Apaçiliğim .
Yapma Kardeşim Bende Senin Gibi Boş Viteste Gazı Kökleyip Beklemiştim Bakalım nolucak diye, sonra istop etti Çalıştırmaya Kalktığımda çalışmadı Attım kamyonun arkasına Motoru Servise götürdüm subaplar Keşmiş 210Tl masraf yaptım. Seninde Birgün Başına Gelir
Sahibinden temiz YBR ( kesici var zorlanmıyor ki )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)