Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

0 km CBR 600 RR yardım

Motovento
    REKLAM ALANI
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Arkadaşlar bilader e 4 - 5 aydır 600rr arıyoruz. Ama kafamıza göre içimize sinen bir motor bir türlü bulamadık. Ne yapalım derken sıfırını almaya karar verdik. Gel gelelim yakın çevrede ( adana ve çevresi ) ve istanbulda bulamadık.

Sizden ricam yaşadığı yerde honda bayisine bir göz atabilir misiniz?

Bunu isterken len kim uğraşır da gider bakar dedim ama aklıma Ekonomi arkadaşımız ile birlikte adanadan 2 arkadaşa mondial drift alıp gönderdiğimiz hatta tüm pazarlık, paketleme vs ile uğraştığımız aklıma geldi. Ayrıca osmaniyedeki bajaj bayisi ile siteden bir arkadaş için pulsar a pazarlık yaptığım aklıma geldi ( 7500 tl diyor ama peşin 7300 e vermeye razı aklınızda olsun )

Veya çevresinde sıfıra yakın 2013 ve üstü ( yeni kasa ) en fazla 2. sahibinden 600rr satan tanıdığınız varsa iletişime geçebilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim. İyi gazlamalar.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Merhaba dostum,daha önce bende sıfır km motosiklet konusunda arkadaşlara yardımcı olmuştum. düşünürsen 16 martta tri color yada repsol sıfır km 34.000 tl den ayarlayabilirim. Yani 1 hafta sonraya.
    rebel_punto bunu beğendi.

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba dostum,daha önce bende sıfır km motosiklet konusunda arkadaşlara yardımcı olmuştum. düşünürsen 16 martta tri color yada repsol sıfır km 34.000 tl den ayarlayabilirim. Yani 1 hafta sonraya.

Mesaj gönderdim. Ararsanız sevinirim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)