Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !
Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !
çohoş
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
kimsenin yarışmadığı, boş yere gaz açmadığı keyifli bir yol olmuş. Manzara, bitmek bilmeyen virajlar zaten çok güzel
Yalnız dönüş yolundaki 3 çantalı motor sürücüsü (bmw sanırım) sağ virajda sağa sol virajda sola yaklaşıyor. Hadi sağ virajda çizgiyi kaçırır en fazla(karşı şeride çıkmazsa) ama sol virajda araba bile çarpabilir Allah korusun. İzlerken tedirgin oldum. Belki videoyu seyrettirirken bu konuda uyarabilirsiniz.
***Yazmıştım ki 10:30 da tehlikeli bir durum yaşanmış zaten. Karşıdan hızlı bir araba veya motosiklet de gelebilirdi :/
3 lü çantalı bmw marka touringi süren , canına mı susamış ?
Kaç kere virajın içini göremediği yerde karşı şeride geçmiş.
Bence en yakın zamanda motosiklet sürmeyi bıraksın .
Hatta motosikletten önce araba sürüyorsa onuda dahada erken bıraksın.
Lütfen 10. Dakikadan itibaren 2-3 dakika izleyin.
Böyle saçmalık olmaz.
Kendi canını geçtim başkasının da canını yakacak.
Ben olsam birdaha o sürücü ile en ufak birlikte sürmezdim.
Birde artçısı var.
Abi bende antalyada yaşıyorum. 1-2 hadtaya inşallah motor alıcam. Sen bilgili bi abiye benziyosun motoru açmam için bana bi yer önerebilir misin?
(evim güllükte)
bu arada video çok güzel olmuş elinize sağlık
Çok güzel bir yol Finike-Demre arası ama maalesef gidiş geliş ve oldukça tehlikeli. GSXR ve K1600GTL kullanan arkadaşların viraj çizgileri ve motor üstünde ki vücut pozisyonları yanlış, arkalarında giderken dikkat et bence. Bunun dışında peglerin yere sürtmesinin nedeni vücut ağırlığını viraj dönüşüne aktaramaman, motordan daha çok sarkarsan motor daha çok yatar ;)
gayet keyifli ve başarılı bir video...
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
çok beğendim hocam gercekten de güzel bir video olmuş rabbim kaza bela vermesin, senin videolarını çok beğeniyorum sürekliliğini temenni ediyorum..
Takipteyimm
Dost aci soyler, nasil viraja girilmez guzel bir ornek
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
12.19 tahammuden artciyi oldurmeye tesebbus izledikce insanin sinirleri geriliyor, abicim caniniz bu kadar ucuzmu epeydir boyle kotusunu seyretmemistim
Bmw'li abi hakkaten enteresan hareketler içinde :D hızı ideal olmasına rağmen şeritte kalmayı becerememiş,
yol çok güzel fakat herkes adına tehlike.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
keyifli video diye sevindik Bmw li arkadas harikalar yaratmis arkasinda can tasiyor ayip etmis artcisina, viraj disiplini hak getire erken apexler aracla beraber viraj almalar dis seride savrulmalar, her virajin 2-3 unu dar almalar akabinde karsidan cikmalar...bilmiyorum bunlar basit kurallar cok uzman olmak gerekmiyor. Ya arkadasiniz bu iste cok uzman duayen her sartta canli cikabilecek kapasitede yada birseyler yanlis ilerliyor..
bmw yi kullananın bu dünya ile işi kalmamış, videon güzel olmuş, keşke tek başına olsaydın yollarda daha eğlenceli olurdu bu video. önündeki gerilim filmi gibi, her an bi yere patlatı patlayacak...
yanlis anlamayin beyler bayanlar yaptigim yorumlar sadece kendi surusum uzerine , baskasinin surusunu savunur durumda degilim benide ilgilendirmez.. olay yanlis anlasilmasin
Çözemediysen şöyle anlatayım sana; virajlarda vücudunun üst kısmını (kafanı, omuzlarını) ve vücudunun alt kısmını (kalçanı, bacaklarını) yeteri kadar viraj içine atamazsan motor daha fazla yatacağı için peglerin yere sürter. Ha bu demek değil ki peg yere sürttüğünde sen ağırlık transferi yapmadın, video'dan anlaşılan kafanı yeterince viraj içine sokmuyorsun dolayısıyla motor fazla yatıp pegleri sürtüyor. Viraj çizginde bence sorun yok, ama önde ki arkadaşlarım o şekilde sürmeye devam ederse ve sen bu kadar yakın takip edersen bir kaza esnasında kurtulman zor. Dikkatli ol...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)