Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Eldiven.. ?

REKLAM ALANI
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Herkese Selamın Aleyküm .

Yaklaşık bi hafta önce taşındık. Motosiklet ekipmanlarını kitaplığımın üstüne koymuştum. Kaskın içinede eldiveni . Fakat taşıma şirketinden gelen elemanlar eldivenin birisini kaybettiler. Şu anda tek eldiven var . Bende yeni eldiven almak istiyorum.

İlk konu şu : Önerebileceğiniz uygun fiyata bi eldiven varmı ?

İkinci olarak : Aliexpress ten alışveriş yapmak istiyorum . Daha önce bu siteden alışveriş yapanlar bana biraz bilgi verebilir mi ? Yani nasıl mal geliyor ? Güvenilir mi ? Son olarak tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Herkese iyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VESPERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 800 GS
    Merhaba,
    Bir çok alternatif var.

Yazlık mı kışlık eldiven mi arıyorsunuz?
    Bütçe nedir?

aliexpress den en erken 2 hafta en geç 4-5 hafta da gelir. Güvenilir olmadığı konusunda bir duyuma rastlamadım, sonuçta çinden geliyor. Eksik gedik gelme ihtimali 0 değil. Kendimde ordan alışveriş yapmışlığım vardır, bi sıkıntı yaşamadım.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Çok satış yapmış %99 memnuniyet sağlamış birinden kargo gelebilir. Gelmeme ihtimali her zaman vardır(kayıtsız olduğu için).

ebay.com ve aliexpress den toplam 100 alışveriş yapmışımdır, 2 tanesi falan gelmedi. Birinde söyledim tekrar yolladılar, diğerinde de ben uğraşmadım.

Eldiven için soruyorsan fotoğraflara pek kanma Ben bi tane aldım çinçinçinçin diye bağırıyordu.

Sponsor Firma
    İlk Konu: istediğiniz bir marka ya da model varsa http://www.motorturkiye.com dan bakabilirsiniz. Geçen gün 29 liraya eldiven verdik Kawasaki. Büyük numaraydı gerçi

İkinci Olarak: Aliexpressten gelir. 75 euro altındaysa gümrüksüz gelir. Fedex falan kullanmayın. Çok ücret ödersiniz. EMS ile gelsin. 14-30 gün arası gelir. Alacağınız beden iyi seçin. Üründe sıkıntı olmuyor ama beden konusunda çok yanlışlık yaşanabiliyor

Motosikleti
    Thrıller
    Benim de size tavsiyem Çin sitelerinden almak istediğiniz ürünü bir de Türk sitelerinden bakın,bazen aynı ürün Türkiye de daha ucuz olabiliyor.
    motorturkiye bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Kadıköyde motosiklet ekipmanı saatan mağazalar mevcutmudur ? Rıhtımda falan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Alıntı VESPERA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Bir çok alternatif var.

Yazlık mı kışlık eldiven mi arıyorsunuz?
    Bütçe nedir?

aliexpress den en erken 2 hafta en geç 4-5 hafta da gelir. Güvenilir olmadığı konusunda bir duyuma rastlamadım, sonuçta çinden geliyor. Eksik gedik gelme ihtimali 0 değil. Kendimde ordan alışveriş yapmışlığım vardır, bi sıkıntı yaşamadım.
    50-100 arası belki 150 ye çıkabilirim . Şimdilik yazlık eldiven bakıyorum . Yazın kullanacağım . Okuldan fırsat olmuyor eve gidemiyorum

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    aliexpressden alış veriş yapıyorum,şuana dek sadece 1 ürün elime ulaşmadı oda bir anahtarlıkdı
    bunların hricinde 2 ila 5 hafta arasında gönderimö yapıyorlar ancak alış veriş edeceğiniz ürünlerin satıcılarını yüzdelerini iyi bakın derim zira %98 verimlilerin altındakileri çok tercih etmeyin,hep %99 ve %100 olan satıcıları tercih edin,onlarda keleklik pek olmuyor ama diğerleride göndermez değil,işi sağlama almak adına tercih edin derim ben.

VESPERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 800 GS
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadıköyde motosiklet ekipmanı saatan mağazalar mevcutmudur ? Rıhtımda falan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

50-100 arası belki 150 ye çıkabilirim . Şimdilik yazlık eldiven bakıyorum . Yazın kullanacağım . Okuldan fırsat olmuyor eve gidemiyorum
    Kadıköy motosiklet mağazalarının olduğu asıl yer zaten Ama rıhtım'da değil. En fazla mağaza, kadıköy evlendirme dairesi ( metrobüs ) karşısı bir sokak var, orası komple motosiklet mağazası. Bir de şükrü saraçoğlu stadı karşısında var 3-5 tane.

50-150 arası iyi bir yazlık eldiven alabilirsin.

şöyle sıralarsak venom marka f/p olarak gayet orta sınıf bir eldivendir, tavsiye ederim
    hein gericke gayet sağlam orta sınıf bir eldiven markasıdır

150-180 arası dainese üst sınıf bir yazlık eldiven bulmanız mümkün ama önermiyorum aynı özellikleri venom, prosev, scoyco gibi markalarda daha ucuza bulabilirsiniz.

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Aşağıdaki eldiveni sipariş verdim. 26 şubat'ta sipariş vermiştim şu anda çıkış gümrüğünde görünüyor. Bu ürünü alanların yorumları gayet iyi. Hatta birisi resmini çekip koymuş, gayet güzel görünüyor. Tabi elinize geçmesi 50-60 günü bulabiliyormuş.

Bakalım göreceğiz.

http://tr.aliexpress.com/item/2013-d...mmendVersion=2

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı smiles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aşağıdaki eldiveni sipariş verdim. 26 şubat'ta sipariş vermiştim şu anda çıkış gümrüğünde görünüyor. Bu ürünü alanların yorumları gayet iyi. Hatta birisi resmini çekip koymuş, gayet güzel görünüyor. Tabi elinize geçmesi 50-60 günü bulabiliyormuş.

Bakalım göreceğiz.

http://tr.aliexpress.com/item/2013-d...mmendVersion=2
    http://tr.aliexpress.com/item/-/2007403755.html?recommendVersion=1 şunlarda güzel fakat kalitesine güvenemedim .

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    aliexpress i bilmem ama ebay den 1 dolarlık ürün aldım ve geldi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)