Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha wr 250r granajlarin setini boyama kaplama vesayre fikir olarak.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha wr 250 r
    Merhaba arkadaşlar ikinci el bi yama wr 250 r aldim 2500 km de granajlarinda kozmetik çizikler var. Kendi rengi mavi. Komple siyah yapmak istiyorum matmi ? Parlakmi ? fakat plastik parçalar boya kolay tutmaz tutsada uzun ömürlü olmaz diye biliyorum boyada. Kaplama bilmiyorum nasil olur yaparlarmi. Daha önce plastik parçada denemeler yapan yada fikri olan arkadaşlardan cvp bekliyorum
    Hangisi saglikli olur.
    okuyon cvpliyan cvplamiyan herkeze teşekür ediyorum hizli yazdim hatalarim affola.
    saygilarimla.

not. Wr 250 kullanicilarindan motor çabuk isınıyormu fan açma araliği nedir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Dip boya denilen bir boya geldi her türlü yerde tutuyor hemde cok pahalı bişey değil sprey kutularında alıp kendın bile boyuya bilirsin abi

Hayırlı olsun , evet defalarca arka/yan grenajları siyah'a boyadım/kaplattım ,envayi çeşit temizlik yağdan arındırma ile temiz yüzeye yapsaamda boya yıkamada hafif sürtünmede atıyor.

Hasılı kelam kaplama derim, ancak kaplamada yamuk yüzeylerde olmuyor yani arka/yan grenajın tamamını kaplatamadım , kalan yerlere sprey en ucuz siyahtan basın gitsin.

Tüm bunların dışında ruhsatınızda mavi ise renge müdahale edemezsiniz, trafikte sıkıntınız olur bilginize.

austere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı umuterdogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dip boya denilen bir boya geldi her türlü yerde tutuyor hemde cok pahalı bişey değil sprey kutularında alıp kendın bile boyuya bilirsin abi
    internetten baktım çok hoşuma gitti. Hemen bi mat siyah sipariş edeceğim )
    umuterdogdu bunu beğendi.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Hayırlısı olsun Fotografları görmek isterim

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Alıntı osis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ikinci el bi yama wr 250 r aldim 2500 km de granajlarinda kozmetik çizikler var. Kendi rengi mavi. Komple siyah yapmak istiyorum matmi ? Parlakmi ? fakat plastik parçalar boya kolay tutmaz tutsada uzun ömürlü olmaz diye biliyorum boyada. Kaplama bilmiyorum nasil olur yaparlarmi. Daha önce plastik parçada denemeler yapan yada fikri olan arkadaşlardan cvp bekliyorum
    Hangisi saglikli olur.
    okuyon cvpliyan cvplamiyan herkeze teşekür ediyorum hizli yazdim hatalarim affola.
    saygilarimla.

not. Wr 250 kullanicilarindan motor çabuk isınıyormu fan açma araliği nedir.
    Motorunla sanayiye'de bir oto boyacıya gidip sor. Derin çizikler için ince zımpara önerebilir.
    Ondan sonra da aynı renklerde(Mavi-beyaz) yada siyah sprey boya alıp boyarsın. Üstüne de vernik atarsan tertemiz ve sağlam olur. Atma felan da olmaz.
    Bu arada benim tavsiyem kendi renklerine boyaman. Hem daha güzel hem de ruhsat tarafında problem yaşamazsın. Ayrıca siyaha boyarsan satarken de sıkıntı yaşayabilirsin.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    benim aklıma gelen farklı renge boyarsan ruhsattaki rengi değiştirmen gerekecek
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Sen iyi bi boyacıya git zımpara + (gerekirse)macunla çizikler kapatılır. Plastik için özel astar var, üstüne de vernik atıldımı atma filan olmaz dert etme. Yalnız renk değişimi benim de kafamı kurcaladı ruhsatı olayını ne yapacaksın?
    Mat renk de crosslara yakışıyor düşünebilirsin
    Plasti dip de olabilir ama uzun ömürlü değil, vernik de atılabiliyor galiba, ama nasıl oluyo bilmiyorum.
    facebook.com/SalcanoMotosiklet

porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    sakaryada olsan yardımcı olurdum.sakaryada boya işi olanlara da yardımcı olmaya çalışırım

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    benim size tavsiyem daha önce sprey kullanmadıysanız bu işe kendiniz kalkışmayın plastidip kullanmayın arkadaşlar. eliniz bu işe yatkın ve daha önce sprey boyama yaptıysanız o ayrı ama ben kendi arabam için tecrübesiz bir şekilde yaptım sonra sanayiye gidip kapı kollarını (plastidip boyayı kendim söktüm usta uğraşmadı :D )bildiğiniz kutu boya ile boyattım :D kesinlikle boyayacağınız parçayı maskeleme yapmayın söküp rüzgarsız bir ortamda boyayın. profesyonel ellerden çok iyi sonuçlar çıkıyor

Motosikleti
    Yamaha wr 250 r
    Hekeze Teşekkürler mat siyah iyi durur gibime geldi ama ruhsat sorun onu çözmek lazim evt umutun dedigi dip boyaya bakmak lazim aslinda ön amorsitordeki gold rengi cantlara uygulasak nasil olur? Sizce

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    wr250 bu tabiki çizilicek ne kadar kirli o kadar güzel görünür

Motosikleti
    Yamaha wr 250 r
    Dogru diyon

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)