Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

istanbul içinde Kasım ayından Mart ayına kadar motorumu bırakabilecegim motopark

REKLAM ALANI
    RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Arkadaşlar merhaba,
    İstanbul içerisinde motorsikletinizi bırakabileceğiniz kış yaklaşırken kasim ayi başladığında ve mart ayı sonuna kadar yaz başlangıcı 5 ay süre ile profesyonel motopark varmi? Mahallemden teslim alıp 5 ay sonra yine mahallemde bana teslim etseler ve ayrica sigortali saklasalar. Hem bakim yapsinlar hemde tertemiz saklasınlar ayrica kamera ile internetten istediğim zaman izleme imkanı da sağlasalar. 5 ay kirasıda 600TL yi geçmese böyle sadece motorculara ozel bir garaji varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

600 tl hmmm...

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    suan düşündüm su olayı tarabyada oturuyorum ben ara sokakta bı depo tutsam 3 bın tl kıra olur 1 motosıklet 2 m2 yer kaplasa desek ortalama dıp dıbe 50 motosıklet bız bunu 2 katlı yapsak 70 notosıklet full çakılı olsa agzına kadar 15 bin aylık gıderımız olsa motosıkletlerın sıgortası kıra guvenlık elektırık falan birde buna bakım temizlik girse ortalama her motora aylık 100 tl 7 binde o 22 bin tl aylık gider oldu 22000/70 314,29e bu kadar motorun orumlulugu var yanı aylık min. 400 tl olsa 5 ayda 2.000 tl kazanc olarak guzel fıkır guzel talep ?
    Biyturs_OnSr bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Böyle bir sektör olması güzel fikir ama yapılan hesaba göre 5 ayda 2000 TL için uğraşılacak iş değil. Hizmet Daha yüksek fiyata verilmeli..

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suan düşündüm su olayı tarabyada oturuyorum ben ara sokakta bı depo tutsam 3 bın tl kıra olur 1 motosıklet 2 m2 yer kaplasa desek ortalama dıp dıbe 50 motosıklet bız bunu 2 katlı yapsak 70 notosıklet full çakılı olsa agzına kadar 15 bin aylık gıderımız olsa motosıkletlerın sıgortası kıra guvenlık elektırık falan birde buna bakım temizlik girse ortalama her motora aylık 100 tl 7 binde o 22 bin tl aylık gider oldu 22000/70 314,29e bu kadar motorun orumlulugu var yanı aylık min. 400 tl olsa 5 ayda 2.000 tl kazanc olarak guzel fıkır guzel talep ?
    Aylik 125tl odeyecegiz 400tl degil.boyle bir garaj varmıdır kışlık
    Tüm motor sevenlere sevgilerle..

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Ben böyle bir garaj duymadım eğer yakın bir arkadaşınızın garajı varsa ordada saklayabilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Günlüğü 2.5TL olan isparklar var ayda 75TL eder. kapalı otoparklarla da uygun fiyatlara anlaşılabilir. bakımı sigortayı da siz hallediverin bir zahmet. garajda yatan motorun bakımı mı olur.

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı yeknet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günlüğü 2.5TL olan isparklar var ayda 75TL eder. kapalı otoparklarla da uygun fiyatlara anlaşılabilir. bakımı sigortayı da siz hallediverin bir zahmet. garajda yatan motorun bakımı mı olur.
    Benim bildiğim ispark 4tl den açılış yapıp her saat 2tl ilave ediyor. Gunluk 18tl gibi fiyati var aylik 540tl Eder. Toz toprak da cabası ayrica sigorta etmiyor ispark. Aküsü sokulecek tekere alinacak branda ortulecek bunlari hic yapmazlar

karacabeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    isparkların aylık üyelikleri olan kapalı otoparkları da var yakınınızda varsa sorun isterseniz

Motosikleti
    2014 honda cbr600rr c-abs
    maltepe tuna otomotivde var kapalı park sahibinden de ilanı vardı sanırım..

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oylebi yazmissinizki aklima direk su geldi yani adam gelicek anahtari ruhsati vericen bide evrak imzalatirlar arayada bi vekaletname gibi bisi sikistirirlar sonra hop die satarlar guzel sektor ))) bence evinizin yakinindaki herngi bi kapali otoparkta muhafaza edebilirsiniz kilitlersiniz brandasinida ortersiniz istedigin zaman yanina gidip bakarsiniz fln bu daha bi mantikli

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bahsettiğiniz fiyata sadece barınma mantıklı o da en asgari fiyatlarda, bakım ve temizlik ekstra hizmete girer.

değeri 30 binlik SS motora en az 1000 tl alınmalı 5 ay için size tertemiz bir ortamda sadece saklamak için

Enes Bakır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    İstanbul avcılarda böyle bi yer vardı yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com da denk geldim bende sadece motorlara özel garaj bi araştırın

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oylebi yazmissinizki aklima direk su geldi yani adam gelicek anahtari ruhsati vericen bide evrak imzalatirlar arayada bi vekaletname gibi bisi sikistirirlar sonra hop die satarlar guzel sektor ))) bence evinizin yakinindaki herngi bi kapali otoparkta muhafaza edebilirsiniz kilitlersiniz brandasinida ortersiniz istedigin zaman yanina gidip bakarsiniz fln bu daha bi mantikli
    Guvenilir kurumsal kaliteli hizmet veren temiz bir yer olursa isparktan calinir bu tur yerden çalınmaz. Ne vekaletnamesi imzalatacak bana sanki notere mi gidicez. İstanbulda böyle hizmet verebilecek garaja ihtiyaç var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz fiyata sadece barınma mantıklı o da en asgari fiyatlarda, bakım ve temizlik ekstra hizmete girer.

değeri 30 binlik SS motora en az 1000 tl alınmalı 5 ay için size tertemiz bir ortamda sadece saklamak için
    Bence 1000tl biraz fazla ama ben tüm kış boyunca 600tl yi gozden çıkarır teslim ederim motoru. Kimse kurcalamaz kedi köpek üstüne çıkmaz çocukların oyuncağı olmaz komşu şikayetçi olamaz falan filan....

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Yalan yanlış bişe hatırlıyorum ama :D
    Arkadaşımla beraber GİS Akademiye uğradığım bi gün arkadaşım böyle bir garaj hizmetini GIS Akademinin verdiğini söylemişti galiba.
    Bi arayıp sor. Muhtemelen evinden almazlar götürüp bırakacaksın.

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalan yanlış bişe hatırlıyorum ama :D
    Arkadaşımla beraber GİS Akademiye uğradığım bi gün arkadaşım böyle bir garaj hizmetini GIS Akademinin verdiğini söylemişti galiba.
    Bi arayıp sor. Muhtemelen evinden almazlar götürüp bırakacaksın.
    GIS akademi sadece KTM ve Harley De. motorlara hizmet veriyormuş.. Yani üst sınıf çalışıyorlar dostum... Benim gariban ZXR6 için mırık demediler... Oysa sınıf gözetmeden her motoru alacak temiz düzgün bir garaj çok iş yapardı..

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Motorunuzu 5 bin fazla fiyatla POİNT MOTORA bırakın,
    Satın bunu 20 bin istiyorum deyin,
    sonrada 3..4 ay sonra gidip AAA DAHA SATILMADI VAZ GEÇTİM DERSİNİZ

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunuzu 5 bin fazla fiyatla POİNT MOTORA bırakın,
    Satın bunu 20 bin istiyorum deyin,
    sonrada 3..4 ay sonra gidip AAA DAHA SATILMADI VAZ GEÇTİM DERSİNİZ
    Bunu ben yapamam.. Yapabilen varsa her kış gitsin aynı yere motoru versin... o kişi ben değilim
    ahmetunuver bunu beğendi.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Türkiyede dediğini yaptırmak isteyecek insan sayısı çok az olduğu için böyle bi hizmet verilmemesi de gayet normal bence.

Anlamadığım neden ön arka 2 sehpa ve 1 branda alıp. Evinin yakınında kapalı bi otoparka bırakmıyorsun ?
    Öyle atla deve bir iş değil. Uğraştırıcı bir işte değil.
    İnternetten ver hepsinin siparişini gelsin kapına kadar.

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı Enes Bakır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul avcılarda böyle bi yer vardı yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com da denk geldim bende sadece motorlara özel garaj bi araştırın
    Araştırdım bulamadım acaba neresi?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)