Böyle insanları görmek ne güzelmiş üye olduğumdan beri hep magandalar trafik canavarları görmüştüm
Böyle insanları görmek ne güzelmiş üye olduğumdan beri hep magandalar trafik canavarları görmüştüm
Kopru vıyaduklerde cok olmustur otobus ve mınıbuslere korna calıp beraber gıdıp kopru bıtınce tesekkur edıp gıttıgım. Alıstırmak gereklı bılınclendırmek gereklı.
Atilla hocam, sağolun; Bütün mesajın tamamına da penguen haberine de bayıldım, dünya hala yaşanılan bir yerse bu insanlara teşekkürler. Motorcu dostumuza siper olan arkadaşa da saygılar.
İste insanlık böyle bişey kendine sövdüren de var, dua ettiren de.
Yazıyı okurken direk motorcudur dedim.
buna benzer bir durumda benim başıma geldi.
E5'ten kadıköy istikametine doğru gidiyorum. yerler ıslak ve hava rüzgarlı. haliyle hız yapamayorum. sağımdan solumdan arabaların nasıl geçtiğini tahmin edersiniz. bu arada 5-6 metre kadar arkamda ,siyah bir woswagen arcın beni takip ettiğini gördüm. sol taraf boş,istese geçecek beni. buna rağmen beni geçmesi için sağ şeride kaydım, baktım oda sağa kaydı. tekrar aynı şeride geçtim, oda tekrar aynı şeride geçti . sonra anladım ki, bu vatandaş resmen benim arkamı kolluyor.
kadıköye kadar böyle gittik. sonra yanımdan geçerken korna çalıp el hareketiyle teşekkür ettim.oda karşılık verdi.
sonra, plakasını almadığıma pişman oldum. alsaydım ,burada ve woswagen forum sitelerinde kendisine teşekkür edecektim. belki kendisi göremez ama belki bir tanıdığı görür, diye.
bu vesileyle ,İNSAN olmayı başarabilen herkese teşekkür etmiş olayım.
Vay be, neler varmis. Bize de hep onun, bunun ve şunun cocuklari denk gelsin anca!
Kesin Motorcudur..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
motorcu olduğu kesin..yinede teşekkür etmek lazım.
Bak buna;
"Malatya'da Aydemir Gürsoy'un ayağı kangren olan tavuğu için 20 liralık tavuk kes gitsin dediler, o ayağına protez taktırdı"
Enseyi karartmayın sakın. Verdiğim linkler basına yansıyabilenler. Bunlar gibi binlerce güzellik oluyor hergün. Kakafoniden duyulmuyor.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/ayagi-...8EaeuGunRzcHmw
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Bizim insanımız iyidir zaten bakma sen büyük şehirlerde iş-yol-para şu bu gerginliğiyle ters hareketler olabiliyor fakat düştüğünde çoğu yardımcı
olmak için koşar doğusu batısı farketmez.. bu cennet vatanda biraz ekonomik durumumuz daha iyi olsa asgari ücretle adam rahat rahat ailesini
geçindirse evde yüzü gülse geçim sıkıntımız olmasa herşey çok çok daha güzel olur..
düşünceli insanlar var elbette
işlerim gereği şirket aracı ya da şahsi aracımla çıktığımda gözlerim hep yan aynadadır.
ne zaman bir motor görsem geldiği tarafın tersinde yanaşır yolu mümkün mertebe boşaltmaya çalışırım.
çok ta teşekkür kornası almışımdır.
yeterki niyetler düşünceler güzel olsun.
Crafter şoförü kesin motorcu!!!
mondial 150 mr vulture / 2014
Haksız bile olsak karşı tarafa bir adım atmayı deneyin, tamam deyin ben suçluyum kusura bakma deyin,
insanlar aynı şekilde karşılık verecektir,
bunu denemek alışkanlık haline getirmek gerek, o adam da belliki iyi niyetli birisi, sağ olsun var olsun
Türk milletinin trafikte ve her yerde birbirine karşı ilk adımı atmaya ihtiyacı var bence. Sağ duyulu olalım.
arada oluyo böle şeyler nadir de olsa, bunu artırmak bizim elimizde, ben de rahat geçeyim diye aynasını eliyle kapatana şahit olmuştum güzel detaylar bunlar.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
bence crafter söföründen daha önce başka bir motorcu böyle bişey rica etti ve onda bir farkındalık oluştu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)