trafikte sanırım hepimizin sinir olduğu hareketler vardır ben öncelikle sinyal vermeden dönenlere cok sinir oluyorum ya siz hangi hareketlere sinir oluyorsunuz??????
trafikte sanırım hepimizin sinir olduğu hareketler vardır ben öncelikle sinyal vermeden dönenlere cok sinir oluyorum ya siz hangi hareketlere sinir oluyorsunuz??????
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Sağımdan geçen ArabaLardan !!!
Born To Be wild,Live to Ride...
valla miilet bana sinir oluyodur ben kim seğe olmuyom
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
1- zikzak yapan motorlu araçlardan
2- en sağ şeritte iken sol şeride geçip sollamak yerine selektör yapanlardan
3- Sollamak için şerit değiştirmektense bana teget gecenlerden
4- Işıkta ben şeridin ortasındayken şerit çizgisini ortalayıp benimle dip dibe duranlardan
5- Aracını motorun cıkmasını engelleyecek şekilde park edenlerden
vb...
hiç biri degilde gereksiz yere korna çalanlara uyuz oluyorum misal daha yeşil yanar yanmaz kornaya basanlara veya bi araç herhangi bişey için durmuşsa yolcu indirmek bindirmek veya yük olabilir onun arkasından bekleyemeyip kornaya basanlara fitil oluyorum hatta bikeresinde tek şeritli bi yolda sokak diyelim taksiye yaşlı hasta birini bindiriyorlardı haliyle biraz beklemek durumunda kaldı taksi bende motosikletli oldugum için görebiliyordum 3 araba önümdeydi arkadaki arabalarda korna çalmaya başladılar bende gayet kibar bi şekilde elimle 1 dakika işareti yapıyorum sonra sabırsız araç sürücüleri korna çalmaya devam ettikleri için bende o kibar halimi bozmak zorunda kaldım ve sesimi yükseltip uyarma yolunu seçtim ve kornalar susmuş oldu
murat_by
beni gördüğü halde umursamayanlara uyuz oluyorum.
misal yol benim yolum ama sırarla üstüme üstüme glenlerden hefret ediyorum. indirip gıtlaklayasım geliyor.
arabalar da sağından geçen motorcuları sevmez. bu yüzden hızımıza uygun şeritte gidelim.JaNTi adlı üyeden alıntı
ben sollar sollamaz sağa dönüş yapan yani önümüze kıran şöförlere gıcık oluyorum. insan hayatı bu kadar ucuz mu
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ben paşa paşa sağ şeritten giderken solum boş olduğu halde arkama iyice yaklaşan ve bide korna çalan olmuyomu...Fena tepem atıyo..Hemen sol elimi sert bi şekilde kaldırıp defolup gitmesini söylüyorum...
Tam sollama yaparken arka tampnuma yapışan ve daha aracı sollarken sellektör yapan arabalara gıcık oluyorum dur hele arabayı sollayam sonra nasıl olsa sağ şeride gececem o an motorun egzosunda yağ fırlatmayı çok isterdim :D
Yılmaz haklı nasıl ki size araba yapınca uyuz oluyorsunuz;emin olun ki siz sağından geçerken o da size o kadar uyuz oluyor.
Bir de son anda çıkışı farkedip üç şerit birden değiştiren tipler
Ben seridimde pasa pasa giderken arkamdan gelen lavugun bana korna calip beni sikistirmasini ve tek amacinin onun bosalmasinin cunku ben ona gore fazlalik olamanin dusuncesi ile yaptiklari bir suru manyakca hareketler.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
kurallara uymayan ve kendinden başkasını düşünmeyenlerden...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Ben ışıklarda beklerken arkadan dibime kadar yanaşıp korna çalan minibüsçülere gıcığım..
would I still see suspicions in your eyes?
Yolun 70 mt ilerisinde sağa dönüş vardır...
Bu ök*z , seni hızla solladıktan sonra , bir anda o sağa doğru döner...
Tabi sen tam çaprazda kalmışsındır.. Aq. Aq. Aq.
(Bu arada hiçbir sinyal yok.)
sola sinyal yakıpta, sağa dönenler motoru dıyırdı yaaa
herkez trafik kurallarına uysakimse birbirine uyuz olmaz... ah nerden o günler
Bende beni durduran polisleri sevmiyorum...fly adlı üyeden alıntı
köprü geşişlerinde ve otobanda tam arkamda gelen araçlara gıcığım
düşünmüyor bu adam düşermi diye allah korusun bir düşsen firene basamadan üzerinden geçecek
önünde araba olursa fren mesafesini koruyor ama motorsa si.et nasıl olsa onun arabası az hazar görür
KAMP ADAMLARI
bende otabanda şeritimden giderker önümdeki arabaya duracak mesafe bırakırak giderim tabi o araya kesin ök.z biri girer bende sinir olurum
annem beni öldürecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)