Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Trafikteki sinir bozucu hareketler sizce neler ......

Motovento
    REKLAM ALANI
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Kaldırımdan giden scooterlara, zigzag yapan kuryelere gıcığım, bir de kask takmayan tiplere gıcığım (not: Racing motoru olup kask takmayanlara ekstra gıcığım).

Bunlara ek olarak taksileri pek sevmiyorum, halk otobüslerinin kaldırılmasını istiyorum. Ayrıca minibüslerin hepsinin yakılmasını, şöförlerinin de kurşuna dizilmesini talep ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    BENİMDE EN SİNİR OLDUĞUM HAREKETLER

1:sinyal vermeden duran araçlardan(korna çalıp yanına durduğumda sinyal yak diyorum ve hala üste çıkmaya çalışanlardan)
    2:boş yolda korna çalanlardan ve boş yere hareket çizenden
    3:devamlı zigzag yapıp kendi canından vazgeçse bile başkasının canını tehlikeye atanlardan(yanlış anlaşılmasın herkesin hayatı önemli benim için
    4:yeşil ışık yanmasına 5 sn kala korna seslerinin davullu düğüne dönmesinden nefret ederim
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    eklemek istiyorum
    normal arabalara havalı korna takanlara da sinir oluyorum....
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

babyboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125cc
    -sinyal verdi diye birden yola atlayan kadın soförlerden bide virajı kamyon gibi alıyo bunlar,
    -beni sıkıştıran minibüsler .
    beni sinir ediyo
    [B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]

MeTaL_MoRguE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gsx-r 1300 Hayabusa
    ya bizim oralarda[artvin] özellikle motorlu suruculere saygı gosterilir pek bi sorun yaşamıyoruz bu konuda tabi ara sıra çıkmıo degıl arkadan sellektör yapıp kapışmayı istiyen
    eeee veriorus tabi bizde eline nabalım olur o kadar da !
    ''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
    Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Alıntı serkankiyak adlı üyeden alıntı
    Otobanda gidiyorum,80-90-100km hızla.sağ şeritteyim..önüme 50-60 km hızla giden ailesi yanında, muhtemelen 1300-1400 cc motorlu bir araç çıkıyor. doğal olarak solluyorum.kısa bir süre sonra herhalde sollanmayı yediremeyen arkadaş benden birmiktar daha hızlı gider vaziyette beni solluyor ve sollarkendebir tavır. kaşlar çatık sert bir ifade.'''HANİ SEN KİMSİNDE BENİ SOLLUYORSUN''' hesabı..hasta oluyorum bunlara. böyle biriyle birşekilde bir ortamda tanışmak ve hangi düşünce yapısıyla nasıl bu şekilde olayları yorumlayıp, neden buşekilde tepki verdiğini ve verdiği tepki sonucunda karşısındakindn nasıl bir tepki beklediğini merak ediyorum..
    Arkadaşlarımın da kıl olduğu hareketlerin tamamına yakınına bende kıl oluyorum.
    Belki bu herzaman mümkün olmuyor ama toplu gezmek en iyisi .. bu tür tavırları azaltıyor..

O bahsettiğin tip sürücüler için söylenebilecek tek şey var "RUH HASTASI EZİKLER" kendilerini yolların hakimi sayıyor araçları ile orgazm yaşıyorlar. Bide o sürücülerin sollamaya çıktığında karşıdan araç geldiğini gördüğü halde gaza basan üst versiyon ezik psiko tiplemeleri var özellikle ağır vasıta sürücülerinin bir kısmı adam yanında kendisini sollamaya çıkan aracı gördüğünde gaza basıyor sonuçta karşıdaki araçla çarpışmada savrulan araçların kendisinede zarar vereceğini düşünmekten aciz.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    geldiğimi görüp gözümün içine baka baka yoluma çıkanlara. Yada sağa bakıp sola kıranlara. yani tüm trafik magandalarına, bunlaral aynı havayı solumama vs. vs.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    bugün sinir olduğum bir hareketten dolayı kendi topic imi hortlatıyorum,,, fakat bana göre evrensel bir topic

yol hakkı kendisinde olupda geçiş güzergahına gelmeden sinyal vermeyip dönmelere sinir oluyorum,, ben o kadar bekliyim oda boşa gitsin

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Sanırım durgunlaştım tüm motorlu araçların tehlikeleri olağan geliyor ama yayaları anlayamıyorum gözümün içine baka baka yola zıplamaları. Allah korusun ters rüzgar olsa ikimizide hastaneliğiz. Helede hızını almışsan kornaya asılsan bile geçiyorlar. Frene asılıp duruyorum. Anlatmaya çalışıyorum ama birçoğu anlamsız biçimde pişkin. Hele bir grup amcam şehir içinde yolun ortasında sohbet ediyordu. " bişi olmaz koçum sen dikkat et" diyince anlatmanın da boş olduğunu kavradım. Kafa sallayıp geçiyorum.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

Motosikleti
    Asyamotor 150 T1
    egzozu bangır bangır öttüren, kask takmayan, aynasız apaçilerden,
    Kırmızı ışıkta beklerken sarı yandığı anda korna çalanlardan,
    sinyal vermeden şerit değiştiren ve yolun ortasında aniden yolcu indirmek için duran dolmuşçulardan,
    trafik kurallarını hiçe sayan taksicilerden,
    dönüşlerde sinyal vermeyen sürücülerden,
    Tampona yapışan arabalardan,
    Motoru görüp şeridi benim geçemiyeceğim şekilde kapatanlardan,
    U dönüşü yapılmayan yerlerde U dönüşü yapanlardan,
    NEFRET EDİYORUM!

Özellikle yaz aylarında ,kırmızı ışıkta motosiklet ile apaçilerin yanında durdun mu kurtuluş yok. Saçma sapan sorular sorup sinir ediyolar adamı

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeşil ışığa 3 saniye kala arkadan kornaya basan iyi aile çocukları
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    geçen gün yaşadığım; elektrikli bisikletle yola dikkat etmeden çıkan sürücüler

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    4 Tekerlekli herseyy
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    şehir içinde 30- 40 km hızla giderken arkamdan gelmeyi yediremeyip ara gazı vererek beni sollamaya çalışan şahin sürücüleri ve apacilerden nefret ediyorum. gerçi çoğuna cevabın iyi oluyor) gazı biraz içıyorum ve polis görene kadar o şekilde gidip polisin yanına sıkıştırıyorum )
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaldırımdan giden scooterlara, zigzag yapan kuryelere gıcığım, bir de kask takmayan tiplere gıcığım (not: Racing motoru olup kask takmayanlara ekstra gıcığım).

Bunlara ek olarak taksileri pek sevmiyorum, halk otobüslerinin kaldırılmasını istiyorum. Ayrıca minibüslerin hepsinin yakılmasını, şöförlerinin de kurşuna dizilmesini talep ediyorum.

tabi iğneyi kendimizde batırmak gerek böyle hep araba sürücülerini suçlamamak gerekir derim

mesela yerli yersiz tek teker yapan sürücülerimize uyuz oluyorum ben
    yolda başka motor gördümü yerli yersiz gaz çeken artizler sonra
    daha saymıyım şimdi
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hocam benim şu tarz hareketlere çok sinirim bozuluyor valla...

#sürenadam

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam benim şu tarz hareketlere çok sinirim bozuluyor valla...

http://www.bolbolkomik.com/komik-res...erpics/522.jpg

BUNUN ADI PARA VAR HUZUR VAR

başka birşey olduğuna kimse inandıramaz.

şekil 1 a televizyon dünyası
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler