Not bırakılması daha iyi olur .Herne olursa olsun mala zarar vermeyin bizde hata yaparız ,yapabiliriz ama motorumuzda cizik gormek istemeyiz en iyisi not yada kisiyi ikaz etmek
Not bırakılması daha iyi olur .Herne olursa olsun mala zarar vermeyin bizde hata yaparız ,yapabiliriz ama motorumuzda cizik gormek istemeyiz en iyisi not yada kisiyi ikaz etmek
birde şöyle birşey var, o araba emanet olabilir.. eşinden dostundan arkadaşından o anlık ulaşımını sağlamak için alır ortaya park eder de.. araç sahibinin suçu nedir ? birde eğer düşünceli aklı başında biriyse malına yazık olmaz mı ?
motorcu da olabilir veya arkadaşı bir araba bir motor gelip o yüzden oraya bırakmış çok akledememiş olabilir bende sinir olurum ben dikkat ediyorsam o da edecek. Ama mala zarar vermek bize yakışmaz silecekler aynalar yeterli bir uyarı arabanın etrafında dolaştım anlamına da gelir.
Bir keresinde ben arabaylayken önüme arabasıyla park eden bir audi a6 lı bir öküz park ederken bana dokundu ufak bir çizik oldu tamponda indim özür dileseydin dedim 3 tanede veleti var yanında ne oldu ki hemen diye üste çıktı çocuklarının önünde dövmek istemedim içeri girdiler avm ye ön tamponu bir taktım arabayı çıkarırken siyah arabaya yazık oldu benimde çizildi ama umrumda değildi mesajı almıştır zaten böyle laftan anlamayana uygulanabilir ama ilk uyarıda zarar vermek bence yanlış.
"Edeple gelen lütufla gider"
Not birakmak mantikli ama soyle guzel bir not olsun:
https://www.youtube.com/watch?v=BHJxIwvFIGY
tam geri geri gelirken yanlışlıkla çarpmalık
O arabayı oraya bırakıyorsa bir kişi, pişman olup dersini almadan akıllanmaz bence.
Çizmek yerine lastiklerinden birisinin havasını indirirdim ben olsam yada plakasını alırdım, tam olarak o tenekelerden birini çıkarken görebileceği bir yere koyardım. Bulabilmesi lazım tabi birde
Cezayı hak ediyor ama dozunda
aslında etrafını motorlarla kapatacaktınız ne güzel olurdu bir de hepsini birbirine bağladın mı ohh mis
çıkarırken motoru geri geri; egzozdu, çantaydı, ayaklıktı, kasktı, eldeki çantaydı, fren leveriydi yaslansın hafiften çizersin olur biter. sıkma tatlı canını böyle ufak şeyler için.
sen yerden göge haklısın. ama bu ülke böyle, mal bu. keşke otoparkçı da iş olsa da getirip çekiciyi çektirse, o arabanın sorumsuz şoförüde fıldır fıldır arasa arabasını.. ah keşke..
Ben olsam bu aracın sahibini sıkılmadan beklerdim sonrada gereken dille uyarırdım.
Sağduyulu cevap veren tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. memleket kötüye gidiyor tezini çürütüyorsunuz.
Çizmek yerine ufak bir not bırakıp medeni şekilde sorunu dile getirin.
Ben şehir içi trafiğinde bir kere ayna indirdim,bir kere kaporta çizdim yanlışlıkla.
Durup arabanın sahiplerini bekledim ya da buldum. Zararı ödemek istedim,canın sağolsun diye karşılık aldım hep.
Millet zaten birbirini gırtlaklamaya yer arıyor,böyle çizerim,asarım,keserim tutumu çok yanlış.
Çizerken sizi çizecek biri çıkar,üzülürsünüz.
Peki Bizler kaldırımlara veya araç park yerlerine park etmiyormuyuz?
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
keşke bizim ülkemizde de gençler böyle şeyler yapsa.
sonra da polis onları gaza boğsa. Ya hu Ruslar kadar olamıyoruz ya.. :(
videoyu hayranlıkla izledim ve İMRENDİM...
millet vekilini bile geri bastırdılar. HELAL OLSUN. hamaseten deriz ki gusuleri yok gavur bunlar. gavura bak hizaya gel..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
ispark yola ettiriyor mu?
tamam adamın oraya park etmesi yanlış ama gidip de anahtar ve benzeri şeylerle aracı çizmeye çalışmak daha da yanlış!
bi gün acil bir işiniz olabilir, aracınızı 5 dakikalığına gelişi güzel bırakabilirsiniz ve aynı durum sizin aracınızın da başına gelebilir,
Motorcu adam zaten arabaların koyduğu yere koymaz ama arabası olanlar her yere koyabilir diye bir düşünce var.Mesela motosiklet park yeri yazan yere araba koyuyorsa bende geri geri çıkarken yanlışlıkla (!) Portbagajım kapıya giriyor gayet normal durum bunlar ha biz arabaların park yerine koysak kufurleri saydırirlar o yüzden hak ediyosa yapın
Bence koli bandı gibi bir şeyle kapısını bantlayıp gitmek lazım
Arabayı çizdin diyelim, adam belki görmeyecek ilk bindiğinde, sonra alla alla nerde oldu bu çizik acaba diyecek. Hem çiziği orada görse bile niye çizildiğini anlayacak mı, bence anlamayacak. Bence bu çizme işini yapanlar türkiye pasta-cilacılar, boyacılar ve yakınları derneği üyeleridir
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)