Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosiklet sürücülerinin en çok yaptığı hata REVİZE

REKLAM ALANI
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    bu forumda herkes uzak doğu dövüş sanatları ustası ya la? Bir tek ben mi tıfılım be?
    Siyah&Beyaz ve tekoklava bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu forumda herkes uzak doğu dövüş sanatları ustası ya la? Bir tek ben mi tıfılım be?
    Reis bende çok tıfılım he,
    hiç kavgaya karışmadım desem yalan olmaz.
    hatta kavga oldu mu araklarım.
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı sezerh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın hayabusa sahibi çelikat nickli üye abimiz. 233 km ile geçip dünyayı kurtarmışsın. iyiki geçmişsin ya bravooo . konuyu bukadar uzatmasının sebebi bence arkadaşın haklı olması. ben motosiklet üzerinde sizin kadar vakit geçirmemiş bi insanım. uzun yıllardır 4 teker üzerşndeyim. her gün onlarca km gidip geliyorum. şöförlerin napıcağı belli olmuyo.2 saniyelik bi hapşırma sonucu bile yanllıştıkla direksyonu kırabiliyo. motor enduro vari bir motor. çantalı. bu ince bir bisiklet gibi olan motorlardan değil. adam siz geçesiniz diye zorla sağa yada sola çekilmek zorunda değil. ya yandaki araba aniden bir şeyden kaçmak için sana(motosiklete yol vermek içinçekilen arabaya) girip kaza yaparsa 2 araba pert+ motorsiklet sürücüsü komada.. acelenin ne lüzümü var. bi üyemizin bi imzası vardı yanlış hatırlamıyosam ( motosiklet sürerken tam orada olucaksın. ne ilerisinde ..)
    kardeşim jopa sarılmasınınsebebi insan adlı varlığkın iç güdüsel olarak savunma mekanızması. bunun sebebi daha önce bir kızıl derili kabilesinden arkadaşlar (benim gözümde öyle yakın zamandan beri)arabalara çok fazla zarar verdikleri için.

arkadaş zaten motor üzerinde olan birisi. yani bilinçli biri. bence olayı çok uzatmanın lüzümu yok.bu arada eraksoy komik bi yaklaşım olmuş )ölmek için motora binmeyin arkadaşlar. saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

bu ne tehditler hacı. herkes uzakdoğu dövüş sanatlarını yakından eğitim almış herhal

tehdit eden bir mesaj gördüysen baya yanlış algılamışsın olayı. evet eğitim aldım ve halada çok nadir olsa spor amaçlı ayda 1 kez gidiyorum hala.8 yıldır kick boks eğitimi alıyorum. kusura bakmayın ama karşıma birisi jopla gelirse buyur abi gel vur demem... taşıdığı şey suç aleti haberin var mı ? onu kullandığı için aylarca hapiste kalabilir. suçlu veya suçsuz bundan bahsetmiyorum. ayrıca benı tanımıyorsun etmiyorsun hacı falan diye hitap etme lütfen. ismimi kullanman yeterli olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yok be bende tıfılım :D öle kaslı maslı bir vücudum yok ama 8 yıldır kick boks eğitimi alıyorum. kendimi savunmak adına. bir arkadaş daha vardı hatta benden yaşça büyük askerdi hemde. oda eğitimi olanlardan
    KaanD ve tekoklava bunu beğendiler.

mesajı sadece senin için yazmadım berkçiğdem. üzerine alındıysan özür dilerim.hacı derken kendi kendime yazmıştım. herhangi biirine hacı dememilştim yani. hata bende yorum size denk geldi ayrıca sayın berkçiğdem adam polis olabilir. güvenlik görevlisi olabilir, kasasp olabilir yani taşımasında bi sıkıntı olmaz. hatta polisse sizin başınız yanar dayak deseniz bile onu tehdit ederseniz :D

*mesaj imla haatalarından ve 120 sn kuralından dolayı dolayı editlenmiştir,saygılar

Motosikleti
    ktm 1190
    mesajı sadece senin için yazmadım berkçiğdem. üzerine alındıysan özür dilerim.hacı derken kendi kendime yazmıştım. herhangi biirine hacı dememilştim yani. hata bende yorum size denk geldi
    kusura bakma o zaman ben bana dediğini varsayarak öle yazdım.

Madem bu konu hakkında yazarken son olarak bu konuyla alakalı sana Hayatta Kal !! diyip kaçıyorum bu konudan :D

Çelikat bu arada senin geçen benzincide başına gelen olaya sesli güldüm kusura bakma... geçmiş olsun..

Benzinciden varsa güvenlik kamerası kayıtlarını al komik bir hatıra olur

adam motoru viteste bırakmış napsın

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Dağılın uleynnn diye gelecek Kadir İnanır şimdi

Ya bu forum dostluk için kullanılmıyor mu? Ne o öyle numara göndermeler falan? Ben tıfıl değilim, valla şirketin terazi 3 hane gösteriyo, boy da orantılı, eh, kavgada da iyiyimdir de mevzu ne? Sen haklısın demedi diye yahut sen haksızsın dedi diye, ne bileyim, başlığıma şunu yazdı diye kavga edilir mi yahu?

Netice, bazen bende gıcık oluyorum sağımdan geçen motorculara. Abi en sağdayım ya, bazen atlıyorum aynayı, çok defa son anda (allahtan direksiyonu oynatmadan ayna kontrolü yaparım hep) görmüşümdür pizzacıları. Riske değmez, 3-5 dk için. Kavgaya da değmez. Motosiklet özgürlüktür, saygıdır, sevgidir. Bunu unutmayalım.

Celikat: Abi köprüden öyle geçilir mi? Sen iyisindir de o köprüler miladdan kalma, sallanıyor, sen gene yavaş geç.
    KaanD bunu beğendi.

neonxc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    2013 yılı olması gerekti sanırım, Ankara da en çok cinayet trafikte çıkan tartışmalardan işlenmiş.
    Altın elbiseli adam trafikteki sürücülerin 4 yaşındaki bir çocuğun muhakkame gücü ile hareket ettiğini bir yerde okduduğunu söylemişti.

Şöyle konuşmalara bakıyorum da bir birini vurmalar kesmeler falan. Ölümü hapishaneyi oyun sanıyorsunuz sanırım.

Trafikte bende bir kaç kez kaza yapmama sebebiyet veren insalarla ışıkta ya da başka bir şekilde karşılaşma imkanım oldu. Beyefenfdi farketmediniz sanırım ama az önce kaza yapıyordum diyerek ten cümleye girdim ve özür dilediler. Bu bir kaç kez oldu, onun dışında da kaza olmamışsa hiç muhattap olmam gazlar giderim. Yol isteyene de her zaman yol veririm.

Son bir kaç aydır motosiklet te kullanmaya başladım. Trafikteki araçların hızı 0km düşmedikçe kolay kolay aralara girmiyorum. Yol verenlere fırsat buldukça başımı öne eğerek teşekkür ediyorum. Yol vermeyenlere ise durup montumu falan düzeltiyorum o yol verene kadar.

Ben numara vermiyeceğim, ama yeşil ninja 250sl motorum ve, siyah yeşil montum ve yine yeşil AGV k4 kaskımdan beni tanıyabilirsiniz. Trafikte beni görürseniz selam verin vaktimiz olursa size bir kahve ısmarlarım
    berkcigdem, incaroad, metinkilic ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    ktm 1190
    adam motoru viteste bırakmış napsın
    scooter ile yaptı onu =)

işin esprisi orda zaten. konuyu okursa yorumlardan ne demek istediğimi anlıcaksınız :D zaten busada viteste bıraksa direk stop ederdi :D

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı neonxc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2013 yılı olması gerekti sanırım, Ankara da en çok cinayet trafikte çıkan tartışmalardan işlenmiş.
    Altın elbiseli adam trafikteki sürücülerin 4 yaşındaki bir çocuğun muhakkame gücü ile hareket ettiğini bir yerde okduduğunu söylemişti.

Şöyle konuşmalara bakıyorum da bir birini vurmalar kesmeler falan. Ölümü hapishaneyi oyun sanıyorsunuz sanırım.

Trafikte bende bir kaç kez kaza yapmama sebebiyet veren insalarla ışıkta ya da başka bir şekilde karşılaşma imkanım oldu. Beyefenfdi farketmediniz sanırım ama az önce kaza yapıyordum diyerek ten cümleye girdim ve özür dilediler. Bu bir kaç kez oldu, onun dışında da kaza olmamışsa hiç muhattap olmam gazlar giderim. Yol isteyene de her zaman yol veririm.

Son bir kaç aydır motosiklet te kullanmaya başladım. Trafikteki araçların hızı 0km düşmedikçe kolay kolay aralara girmiyorum. Yol verenlere fırsat buldukça başımı öne eğerek teşekkür ediyorum. Yol vermeyenlere ise durup montumu falan düzeltiyorum o yol verene kadar.

Ben numara vermiyeceğim, ama yeşil ninja 250sl motorum ve, siyah yeşil montum ve yine yeşil AGV k4 kaskımdan beni tanıyabilirsiniz. Trafikte beni görürseniz selam verin vaktimiz olursa size bir kahve ısmarlarım
    Ankarada normaldir öyle şeyler hocam, dün şahit oldum, biri diğerine silahını ödünç vermiş. Öbürü geri vermemiş, iş uzamış. Emanet alanın babası gelmiş, ifade şu; "Tamam ben birazdan evdeki silahları getiririm, hangisi seninse gösterirsin, veririz, uzatma!" Merak ediyorsanız emaneti veren 35 yaşında, emaneti alan 17 falan. İçine tükürdüğümün sistemi katil yetiştiriyor anca. Sokak ortasında vururlar burda birbirlerini önce ben geçecektim diye.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankarada normaldir öyle şeyler hocam, dün şahit oldum, biri diğerine silahını ödünç vermiş. Öbürü geri vermemiş, iş uzamış. Emanet alanın babası gelmiş, ifade şu; "Tamam ben birazdan evdeki silahları getiririm, hangisi seninse gösterirsin, veririz, uzatma!" Merak ediyorsanız emaneti veren 35 yaşında, emaneti alan 17 falan. İçine tükürdüğümün sistemi katil yetiştiriyor anca. Sokak ortasında vururlar burda birbirlerini önce ben geçecektim diye.

Bir kez İstanbul dan Adana ya giderken yol çalışması nedeni ile mecburi Ankara içine girmek zorunda kaldım. İstanbulda da 06 plakalı şöförleri tecrübe ediyoruz zaten. Abi resmen düşman başına. Bildiğin saatli bomba resmen. İstanbul şöförlerinin gözünü seveyim, ankaranın yanında kanatsız melek resmen.

bizde ankarada 34 plakalılar için aynısını diyorduk

hkn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS + Yamaha XJ6 N+ kawasaki z 900
    eyvah ankara - istanbul catısması cıkmasın sımdı

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Öyle deme, ben İstanbula 1 kez arabayla gittim, 2 saat sonra arabayı park edip taksi kullandım. Beceremedim o trafikte araba kullanmayı. Daha doğrusu sinir katsayım yükselmişti. O trafik Ankarada olsa varya, ortalık savaş alanına döner. Herkes birbirini vurur senin yüzünden diye

Alıntı hkn34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvah ankara - istanbul catısması cıkmasın sımdı
    Konuyu değiştiriyoz çaktırma ya
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    Vallahi Hocam İstanbuldaki durum bu şekilde Ben Aslen Adanalıyım, Adana da doğup büyüdüm. Adana daha da kötü.

Vallahi memleketin trafiği o kadar kötü ki nereden tutsan elinde kalıyor.

İnsanlar sollama yapmadan 3-4 saniye önce sinyal verse. Aynalarını kontrol etseler. Trafik kazalarının büyük çoğunluğu engellenir. Ama bizim millete o sinyal kolu ile aynaya bakma işi zor geliyor.

Cezlar yok, Amerikada ki gibi ihmalkarlık sonucu birini öldürüne ver bakim yıllarca hapis cezasını trafik nasıl muma dönüşüyor. Ama nerede..

burdaki 34 plakaların çoğu filo olduğu için aslında bi bakıma bu fikre oay veriyorum belkide. geçen gün enişte geldi izmirden adam dediki bu ne biçin trafik lan :D bizde izmire gidince aynısını diyoruz. daracvık sokaklar trafik kurallarına uymayan arabalar. belkide kendimizi geliştirdiğimiz şehirin trafiğine alıştığımız için garip geliyo bize. ama genel olarak ankaranın trafği son zamanlarda iyiye gitmeye başladı bence :D

Aslında insanlarımızın aşamadığı bir problem var.Kaza oluyor,birader bişeyin varmı diye soracağına ben haklıydım sen haksızsın muhabbeti oluyor.Kaza yapıyorsun çok şükür birşey olmuyor ama arabadan inen adamlar jopla yada toplu şekilde inip seni dövmeye kalkıyor.İnsanların neyi paylaşamadığını anlamak zor.Araçlarda oluşan hasarlarmı? sigortalar boşu boşuna yok.sebep bu değil.Bu arkadaş hala konu açıp ben haklıyıma getirmeye çalışıyor konuyu.Sonuçta siz 4 teker üstünüzdesiniz o 2 teker.Suçlu o bile olsa inip kardeşim bişeyin varmı,geçmiş olsun diyeceğinize çelik jopla katil edicek diyorsunuz.Size küfürde etse,el kol hareketide yapsa sizin bu tavrınızla o tarz sürücülerden farkınız yok.Bende istanbulda araç kullanıyorum.Çok şükür ters yönden gelen polisin çarpması dışında bir kaza yaşamadım.Trafikte sıkıştıranda oldu,yol vermeyende.Dibime kadar girip kornaya asılanlar,arkadan el kol hareketi yapanlar vs... Ama şunuda unutmamak gerekirki çok agresif motor kullananlarda otomobil sürücülerini bezdirmiş durumda.
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Tüm mesajları okuduktan sonra ne ara bu kadar sinir stres sahibi olduk bunu düşünüyorum. Kimse empati yapmıyor, vicdanımızın sesini kısmışız ya da onu hiç duymuyoruz. Herkes asmak, kesmek, doğramak peşinde.

Silahlar, joplar, bıçaklar...

eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    Ne olmuş bu konuya 2 gündür kimse yazmamış, popüleritesini kayıp ediyor sanırım. Konu sahibi arkadaş, şu Jopun resmini atsa da konu şenlense.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)