Motosiklet sürücülerinin en çok yaptığı hata REVİZE
Reklamlar
-
O değilde ben çok üzülüyorum bu trafikte yol verme olsun vs diger butun kavgalara.
Sinirleniyoruz ,bende kızıyorumda birbirini öldürmeye ,yaralamaya varacak kadar hatta niyetlenecek kadar olmamalı
Bizde eşimle trafikte giderken ,eşim fevri oluyor bazen "vaay beni ölduruyordun vs " diyip davranabiliyor tartismak için ben diyorum ki
Yapma!
Tamam hatalı ,tamam canina kast etti bilerek veya bilmeyerek ama inip o sinirle kavga edersen belkide kazadan yirttigin halde kavgada başına birsey gelecek yapma! Bırak gitsin, bırak geçsin
Çunku, biliyorum ki biçok hasta insan arabada jop,silah vs taşıyor kullanmaktanda çekinmiyor ,benim eşimse hicbisey tasimaz boş gezer ama insanlar o kadar hasta ki ne konusabilirsin ne tartisabilirsin eli hemen silaha bicaga gider yazık cidden yazık
Burda olayla ilgili bir yorumda bulunmuyorum ama bu sehir icinde salihli vs gezmek ortalığın ne kadar berbat olduğunu bi kez daha gosterdi
Reklamlar
-
Öncelikle geçmiş olsun, çok haklısınız. Bazı motorcularda maalesef ben motor sürüyorum heryerden geçerim kafası oluyor.
Fakat konu başlığı değiştirilmeli, revize dediğimizde çok geniş bir alanı kapsıyor, başlığı okuyunca kötü bir şekilde eleştirecektim ki konu içeriğini okuyunca anladım. İyi sürüşler ;)
-
Sakin ol şampiyon. "Besmele" ile başlacaaksın yola,"La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym" diyecek, gülümseyecek yol vereceksin. Çok zor değil. Allah yolları açar. Sakin.
-
Murat K, silah var diyince ne ergenliğimi bıraktın ne de trollugumu benim tek cümleyle anlatmaya çalıştığım durumu tekoklava ve Taner YILMAZ kardeşlerim uzunca anlatmışlar umarım idrak edebilmişssindir.seni çekip vuranda ceza almaz jopla indiğin için.
Son olarak sana haklısın demeden susmayacaksın galiba? Sen haklısın,hata bende sana laf anlatmaya çalıştım
-
-
Ben revize versiyon 2.0 adlı bir başlık bekliyorum murat k dan.
-
Memleket yanıyor, sülalemizi şaabıyolar desek bu kadar tartışan olmaz anasını satayım.
-
Bunlar hep suçluluk duygusundan kaynaklanıyor.
-
En sinir olduğum olay Murat K nin yazdığım mesajın yarsını silip alıntı yaparak mesajımı çarpıtması oldu hiç bir iyi niyetli insan bunu yapmaz
-
Ben en çok şu motosikletli arkadaşı merak ediyorum. Büyük ihtimalle bu forum da ve bu mesajı okudu ama kendisi olduğunu bilmiyor. Arkadaşın direksiyon başında yaşadığı gayal gücünü. O motosikleti üzerin de yaşamamış olmalı.
-
Murat K efendi benim yazdığımı tehdit gibi algılamış ama ben trafikte geçemediğim noktada vizörümü açıp yol vermesini rica ediyorum sürücüden, rica ettiğim içinde yolu açmayan sürücüye daha denk gelmedim, telefon numarasını bana da göndermiş kendisi neyin peşindeyse artık, anlayamadığını sana tekrar anlatayım trafikte karşına çıkan herkes benim gibi olmaz elinden copu alır seni bi temiz döver hem rencide olursun ailenin yanında hem onların üzülmesine neden olursun hemde sopayı yersin bana telefonu gönderme doktora git murat efendi
-
Tuna tour sanada mi telefonunu yollamış bu komedi dükkanı? Bu arkadaş çok sağlam bir dayak yememiş benim anladığım kadarıyla. Bir gün bu arkadaşı alır bir kaç zibidi arasına, süper turnike yaparlar, sonra gelir buraya topic açar revize 32 diye. İnşallah başına böyle bir şey gelmez, hele ki eşi ve çocuğunun gözü önünde hiç olmamasını dilerim.
Burada senin iyiliğin için tavsiyelerde bulunan değerli arkadaslara atarlanmaman gerektiğini de inşallah anlamışsındır.
Aynen benim de yukarıda yazdığım gibi acilen tedavi görmesi lazım bu arkadaşın.
-
bende araya kaynadım....
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bende araya kaynadım....
Mete han araya kaynak yapma polemik çıkabilir.
-
konunun tamamını okumadığım için fırça yedim...buna inanamıyorum...
-
Arkadaş fena atarli yahu, böylesi görülmedi.
-
konu ne kadar çılgılaşmış yahu. sakin forum halkı..
geçenlerde mt7 buluşması olacaktı kazlıçeşme de.
3 ay oldu herhalde.
kız arkadaşımı aldım gittim, park halinde de uzun yol otobüsleri var. hangi firmaydı hatırlamıyorum.
dengesiz sola sinyal verdi ama yol benim, geçtim darda yol. şere***z herif beni gördü genede yola daldı. kornaya bastım o bastı, ben bastım o bastı, ben gene bastım o gene bastı. motoru yanına çektim oda yanıma geldi camdan dışarı çıktı.
ben artistleniyorum tabi, haklıyım ya hani.
adam başladı tehtitlere seni burda deşerim. seni öldürürüm. elimi kana bulama çocuk bas git. dedim "öldür ulan" " adammısın sen " deyip adamı iyice alevlendirdim.
( bunu espiri olarak algılamayın, adamı sinirlendirmek gibi nedenim yoktu. arkamda kız arkadaşım varken onun canını tehlikeye atacak her çıkışta deli gibi sinirlenirim )
adam çıkardı silahı, vurayım mı lan " yavşak " dedi.
o sıra gaza bi bastım. ya Allah dedim arkama bakmadan vutututuututututu
o gün ogündür, vallah önüme kırsalar selamın aleyküm abi deyip kaçıp gidiyorum.
ama o gün,
işin garip yanı. arkamda ki kız arkadaşım " polis ".
suskunluğumuzun sebebi var, hemen büroyu arıyoruz. bir ekip geliyor. plakayı da almıştık. gelen polisler bizim hatunun kankileri.
silaha el koyuldu, tehtiten dolayı ve polise silah doğrultmaktan dolayı 6 ay içeride yattı. otobüsüne el konuldu trafiği tehti de atmaktan,
sonra çalıştığı firmadan kovuldu. hanımı geldi yanıma, şikayeti geri çekin diye. çocuğunu görünce vicdanım el vermedi çektim ama, anca tazminattan kurtuldu. devletin polisine silah çektiği için tutanağı yırtamadık.
sansürlediğim ve atladığım bir kısım var.
ekip aracı gelince bizde yanına gittik. polisler silahı aldıktan sonra, ben bir otobüsün içine girdim.
bana silah çeken otobüs şöförünü güzelce patakladım. hemde çıplak yumruklarımla. öyle sinir attım ki " oh " dedim.
sağolsun polis amcalarında o sıra oksijene ihtiyacı vardı, dışarı çıkı verdi.
kısacası arkadaşlar,
ne zaman ne olduğunu bilemeyiz.
kime rastlayacağımızı, karşımızda ki insanı bilemeyiz.
biraz daha dikkat.
-
Atilla plakanı verde seni görürsek silah çekmeyelim.
-
Öncelikle trafikte yaşanan ufacık ufacık bir tartışma gidilen mesafe 1 köprü yani. Herneyse öncelikle böyle küçücük bir olay teeee buralara nasıl geldi anlayamadım.
Ben size güzel bir cevap veriyim Murat Bey belki ilginizi çeker.
Her gün köprüyü kullanıyorum karşıya gidip geliyorum. Anadolu yakasında ikametgah ediyorum. Öncelikle bakın köprüden geçerken en sağ şeridi kullanıyoruz o küçücük daracık emniyet şeridi çizgisi üzerinden yada 5 cm solundan yada sağından gidiyoruz o çizginin. En sağ şeridi ortalayıp nizami bir şekilde gider iseniz aracın sağı ile bariyerler arasında 1- 1.5 metre genişliğinde boşluk var.Bu dediğim yoldan bir motorun geçmemesi imkansız istediğiniz kadar çanta vs takın goldwing bile oradan gidiyor. Buradan şu durum çıkıyor motorlu arkadaş sizin arkanıza kadar gelmiş demekki sizin gerinizde bulunan araçları geçebilmiş ama sizi geçemiyor. Hata sizde olabilir mi ? Evet sizden yol istiyor aracı 10 cm sağa almanız emin olun yan şeridinizdeki riske etmez o şeritler arası iki araç arası 1 metre fark var. Demekki neymiş yol verebilceğiniz yer var iken siz vermemişsiniz yada şeridin ortasından gitmiyor bariyerlere yakın gidiyordunuz. Şimdi bana yok öyle yok böyle demenize gerek yok bunların hepsini biliyoruz. Sağa sinyalinizi vermişsiniz çocuğunuz için vs güzel sinayi verdiniz peki düşünüyormusunuz sağa giriceğiniz yerde genişlik var bu motor hala sizi neden geçemiyor çünkü onu oraya doğru sıkıştırmışsınız ve geçebiliceği alanı işgal etmişsiniz. Bence biraz böyle düşünün yolunuz düşerse gözlemleyin yolu dediğim şeyi çok iyi anlıcaksınız.
Bakın beyfendi sizde motor kullanıyorsunuz bende araç kullanıyorum size böyle birşey yapsam hoşunuza gider mi ? Yanlış anlamayında lütfen motor kullanan insanlarda hata yapıyor hiç birimiz melek değiliz. Ben olay yaşanır iken sizinle beraber olmadığım için sadece sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapabilirim. Fakat iğneyide biraz kendinize batırın.
Şimdi gelelim benim en gıcık olduğum yere.Buraya kadar " bey " " beyfendi " diye hitap ettim ve hiç bir saygısızlık yapmadım size fakat bundan sonrası ağırınıza giderse kusura bakmayın. Elinizi jopa atmışsınız. Aferin madalya takıcaklar sana yavrum.Bunu her zaman deneme lakin benim gibi kendini savunma eğitimini almış yada benden daha beteri karşına çıkar önce seni güzelce bir şekile sokar. sonra sana yemin ederim çelik jopun gibi kaskatı gezersin aylarca canım.
Hayatta kal !!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)