Dünkünü video açısından beğenmeyen arkadaşlar oldu yeni bir video çektim o şekilde atıyorum. Ek olarak çok iyi yanlayamıyorum, dediğim gibi deneme
1080P
Dünkünü video açısından beğenmeyen arkadaşlar oldu yeni bir video çektim o şekilde atıyorum. Ek olarak çok iyi yanlayamıyorum, dediğim gibi deneme
1080P
Motorun detaylı resimleri hala bekliyorum
1.motor ne model
2.frenlemi yanlıyorsun
3.Frenle yanlamayanı dövüyolar
1- Ramzey QM 250
2- Evet frenle yanlıyorum, fakat gazlayarakta kaygan asfaltta yapabiliyorum ama o tehlikeli geliyor pek yapmamaya çalışıyorum.
Motosiklet çin malı ramzey qm250 cruiser. uğraşarak didinerek cafe racer tarzına getirmeye çalışıyorum. oldu sayılır. ilk aldığımda biraz andırıyordu ama sonra çok şey ekledim. buyrun bir kaç fotoğraf:
cok guzel olmus cok begendim bende gecen kapali otoparkta gazi kokleyince f650 nin arkasi yanima geliverdi heyecan yapmadan toparladim, yanlama tecrubesi cok onemli gelistirmek lazim..
harika olmuş...eline sağlık...
bende zamanında bir Honda Shadowla takıldım bir süre..emanet...servise götürdüm getirdim..deli köklüyordum...abi ne kral yanlıyosun falan herkes söyleyip dururdu...ben tabi farkında değilim apaçi gibi kullanınca devasa makinayı farkında olmadan yanlıyomuşum meğer sonradan farkettim her vites de yanlıyomuşum ama bilincsiz tabi..
o irc lastiklerle çok güzel yanlanıyor. drift lastiği mübarek.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Motor güzel olmuş eline sağlık ama videodan bişey anlamadım. ( frenle yanlama mı olur )
Motor çok güzel olmuş elinize sağlık.
motor güzel video güzel fotolarda güzel
sadece yanlama dediğiniz için yazmak istedim, bu yanlama değil
motorda abs olsa bu şekilde kaymaz..
Biz sana yanlayamassın demedik Kaldırım taşında yanlaMA dedik
Siz gençleri Asfalt da görmek isteriz.
Motor güzel olmuş. Maşallah.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Motor güzel beğendim yakında asfalttada videolar bekliyoruz
Kaldırım taşı ve yanlama pek iyi bi ikili değil gibi geldi bana
Biz de küçükken bisikletle yapıyorduk bu tür şeyleri. Çok eğlenceli oluyordu. Emeğine sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)