usta video da çalan parçanın adı ne?
usta video da çalan parçanın adı ne?
Heheey benimde var denemelerim
Arkadasım dayısını cekerken ben geliyorum videonun sonlarına doğru
Ama şöyle bir köşede gaz ile yan yan dönmek daha keyifli (Tabi yapmıyoruz trafikte)
Çok güzel de valla düşcen bak orda yan verip durma
emeğine sağlık güzel olmuş. senden iyi olmasın şu arkadaşlarda iyi yanlıyor
https://www.youtube.com/watch?v=QJbZ-IT1gU8
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
wahewahe oyle motorum olsa bende videonun sonundaki gibi gülerim. Mutluluk böyle birşey demek :D
Motor çok iyi olmuş ya ramzey mühendisleri görse utanır:d
Bu arada plakayı sonradan farkettim
Sevgili arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekür ederim. Yanlamanın gazla olduğunu bilmiyordum bunun adı artık neyse siz cahilliğime verin taşlarda neden yanlamayayım onu anlamadım. Aydının asfaltı gerçekten sabun gibi orda zaten düz yolda giderken istemeden yanlıyor alet, ben güvenemiyorum orda yapmaya.
Çalan parça JJ Still.
Irc lastikleri gerçekten kayıyor, tutabilene aşk olsun :D
Şu kaldırım taşı olayını birisi iyice anlatırsa bilinçleniriz
kaldırım taşı pütürlü yüzey olduğundan tekeri tutar yanlamaya pek izin vermez ama sizin yaptığınız gibi frenle yaparsanız olabilir.kaldırım taşında tekere güzel gelir motorlar dediğim gibi tutucu özelliği var en güzel yanlama kaygan asfaltta otopark içlerinde bide işlek yollarda ışıklarda kalkarken veriliyor
Bence de motor çok güzel olmuş. Şimdi okuyacağını eleştiri olarak söylemiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum ön çamurluğa daha değişik bir şey yapılabilirse motor o cruiser havasında daha da çıkacakmış gibi geldi bana.
böyle taş üzerinde yanlayamaya çalışan biri lastiği janttan ayırmıştı. taşın pütürlü yüzey kısmı çok tutucu o yüzünden asfaltta yanlamak lazım. hemde lastiği daha az ağlatırsın. ancak stopie yapıcam dersen doğru yerdesin
taşta boşluğa gelir sekme yapar
lastiği yarabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
motoru ilk gördüğümde harley sandım
benim gözler mi bozuk?
Merhabalar,
Anımsadığım , bu motor sanırım, bu şekline yakın alındı,siz birkaç ekleme değişiklik yaptınız. Normalde yanlama manlama sevmem ama videoyu , keyfe keder izledim.
Trafiğe kapalı alanda, neden videonun sonundaki gibi, gülmeye-eğlenmeye engel olalım ki dedirtti. Belki bir gün, bende denerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)