motora anakucagı vb. takılabilir mi?
Reklamlar
-
antakya yine çok kötü bir olüme imza attı. herşeyi tam takım olan bir sürücü(kask korumalı-çeket eldiven,eşide aynı) hız yapılan harbiye yolunda hız yapan sürücü çocugu ne yazikki (nasıl oluyorsa)uçmuş. :(:(:( .... bu tür sürücülerin motorlarına anakucagı veya boyle araç gereçler takılabilirmi???
Reklamlar
-
Akılı adam motoruna çoçugunu alıpta sürat yapmaz.
-
Yapmayın abi ufacık çocuk, motor taklaya gelirse ne olcak ? Ya da o çocuğun motorda rüzgar yiyeceği kesin rüzgardan zaturre bile olur malum hassas bünye daha yeni gelişiyor. Bebekle motorsiklete binilirmi abi üzüldüm yazık cahillik işte ne denilebilirki başka
-
Süper Moderatör (BBRR)
bir çok ülkede motora binecek çocuk için bir yaş sınırlaması vardır ..Ülkemizde böle bir sınırlama yok::bisiklete bu tip ekipmanlar takılıyor motorada uygulanabilir ama bence çok sakıncalı malum motor belli süratin üstüne çıkar bir kaza durumunda sürücü motordan düşer ama bir çocuk hele hele motorada bağlanmışsa motorun durduğu yere kadar o motorun üstünde kalır...kesinlikle tavsiye etmem çocuk ancak kendi kendine oturabilir sizi tutabilir yaşa kadar motora bindirilmemeli buda en erken 4-5 yaş oluyor
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
uygun aparatlarla takılabilir belki ama bence YAPILMAMALI....
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
ufakcık çocuk motora bindirilir mi hadi yaptın bi hata bindirdin nasıl hız yaparsın yaa bööle bişi var mı? cahilllik işte
-
Yanlış bişey bence...
12 yaşından önce risk alınmamalı...
*Zaten karayolları trafik kanununa göre : 12 Yaşından ufaklar , otomobil gibi taşıtlarda , sürücü mahalinin yan tarafındaki yolcu için ayrılmış bölüme oturarak seyahat yapamaz...
Motosiklette de bence yapılmamalı...
-
Yahu bizde adamın eşi arkada yan oturup bide çocukları aralara alıp seyahat edilir
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
abi bu nedir ya:( benimde gördüklerim bildiklerim war.bırakın hız yapmayı insan motora almaya korkar küçücük çocuğu.yazıktır günahtır.araba değilki bu etrafında seni koruyan metaller yok.çok üzüldüm gerçekten..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
-
ben 20 yaşındaki arkadaşlarım varken bile hızlı gitmiyorum. çocuğum olsa 40-50 ile giderim ve 7-8 yaşlarından küçükse hiç bindirmem. artçı olmak yetenek ister. çocukların kasları belli yaşa kadar gelişmediğinden ani hareketlerde tutunamaz.
ben arkamda artçı varken motor sürmeyi sevmiyorum. tedirgin oluyorum zaten.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
bence kesinlikle olmamalı hatta devlet çocukların motorda tehlike arz edecek şekilde taşındığı durumlarda, çocuğu aileden almalı(cunku bu durum cinayete tesebbüstü)=. Eğer toplum bilinçlenmiyorsa devlet sert yaptırımlarla bilinçlendirmeli...
-
fener1907 adlı üyeden alıntı
Akılı adam motoruna çoçugunu alıpta sürat yapmaz.
akıllı adam motora çocuğuyla binmez abi, ne sürati?
motora anakucağı başlığını görünce tüylerim diken diken oldu. o kadar ucuz mu masum yavrunun hayatı kardeşim! kesinlikle olmaz. yolda fln görürsem zorla söktürürüm valla, dayak yemek pahasına da olsa!
-
çocuk varken hız yapılmaz motorda sahsen bende hızo severim ama çocuk varken yapmam
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler