Motorsiklet garajı imalatı fikri
Reklamlar
-
Fikir güzel. Aslında olabilecek birşey.
Ben yinede kendi fikrimi söylemeliyim.
Bu işin kilit noktası fiattır bana göre
Sıradan bir demirci bu işi kaça yaparsa sen ondan daha aşağıya ve kaliteli yaparsan işi alırsın. Buda 500 tl civarlarına üretim yapabilmen demek.
Reklamlar
-
Şu apartman altı garajın nasıl birşey olduğunu anlamak için resim varmı?
-
infernox adlı üyeden alıntı
Şu apartman altı garajın nasıl birşey olduğunu anlamak için resim varmı?
Tasarım ve detayları var ancak buradan vermem doğru değil takdir ederseniz. Bir aracın enin genişliğinde (ayna ucundan ayna ucuna 2200mm) . hücre garajın boyu arabanın eni kadar yani.. genişliği de 85cm . Ağırlığı 43kg mı geçmeyecek. Hücre garajı kabin Açma ve Kapama ayak pedallıdır. Zemin kapalı ve geçmek kilit emniyetlidir. 220cm uzunluk X 85cm genişlik h:120cm. Otopark için karanlıkta fosforlu yüzey verir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Tgn adlı üyeden alıntı
Fikir güzel. Aslında olabilecek birşey.
Ben yinede kendi fikrimi söylemeliyim.
Bu işin kilit noktası fiattır bana göre
Sıradan bir demirci bu işi kaça yaparsa sen ondan daha aşağıya ve kaliteli yaparsan işi alırsın. Buda 500 tl civarlarına üretim yapabilmen demek.
Tüm politikamız fiyat üzerine değil tabiki ama fiyat çok önemli bir etken olacaktır.
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
-
bunu alacığıma mcx grom alır eve çıkarken sırtımda çıkarırım
-
DKN adlı üyeden alıntı
bunu alacığıma mcx grom alır eve çıkarken sırtımda çıkarırım
Bu da bir fikir ama gerçekleşmeyecek bir fikir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
Tasarım ve detayları var ancak buradan vermem doğru değil takdir ederseniz. Bir aracın enin genişliğinde (ayna ucundan ayna ucuna 2200mm) . hücre garajın boyu arabanın eni kadar yani.. genişliği de 85cm . Ağırlığı 43kg mı geçmeyecek. Hücre garajı kabin Açma ve Kapama ayak pedallıdır. Zemin kapalı ve geçmek kilit emniyetlidir. 220cm uzunluk X 85cm genişlik h:120cm. Otopark için karanlıkta fosforlu yüzey verir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Tüm politikamız fiyat üzerine değil tabiki ama fiyat çok önemli bir etken olacaktır.
Sence fiyat ne olmali
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
AydınOğlu09 adlı üyeden alıntı
Fikir güzel ancak, sitede veya kiralık oturan adam bunu alsa bile nereye koyacak sıkıntı orada. Kaç kişinin kendine ait bahçesi veya boş bir yeri var acaba?
Örnek; Ben müstakil evde oturuyorum ama evimin yanında sadece balkon büyüklüğünde bir boşluk var.
Balkon büyüklüğündeki yere motorunuz sigarcak kadarmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Bayilikler vermeden direk satis düşünüyorum daha ucuz olsun diye
-
sağlam ve fazla yer kaplamayan motosiklet garajı motosiklet kullanıcılarının en büyük dertlerinden. korumalar garajda durmasın benim için dert değil açıkçası. fiyatıda uygun olursa tadından yenmez.
-
cool113 adlı üyeden alıntı
sağlam ve fazla yer kaplamayan motosiklet garajı motosiklet kullanıcılarının en büyük dertlerinden. korumalar garajda durmasın benim için dert değil açıkçası. fiyatıda uygun olursa tadından yenmez.
Hem kaliteli hemde güzel tasarımlı olacak ve fiyatida alınabilir rakamlar olacak
-
abi öncelikle hayırlı olsun ben seneye motor alıcam ve en çok düşündüren konu bu idi inşallah başarırsınız.
dışardan çok janjanlı durmasın
korumalı dursun (caydırıcılık)
en önemlisi fiyat 1000 tl alamam ama 300-400 arasında bir fiyat olursa kapış kapış gider
:D
-
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
hsk adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bunun fiyatı 2.000€ muş. Sordum. Türkiyede yapılsa 4.000tL olur.Alırım diyen varsa hemen sipariş yazdırsın yapmaya başlayayım
-
Kardeşim gerçekten bu günlerde çoğu motorsiklet sahibinin ihtiyaç duyduğu bir konuda boyle bir proje yapman çok iyi.Çalışmalarında başarılar, bir an önce üretime baslamanı dilerim.İlk müşterilerinden birisi olmaya talibim... (tabiki lansman fiyatından )
Boyle bir garajın alarm sistemi ile desteklenmesi iyi olur diye düşünüyorum.
-
Arkadaşım bunun fiyatı 2.000€ muş. Sordum. Türkiyede yapılsa 4.000tL olur.Alırım diyen varsa hemen sipariş yazdırsın yapmaya başlayayım
Benim motor 4.000 tl etmiyor ki maşallah ama yaptıran olur bence yeri olan ve 20.000-30.000 lik motoru olan için 4.000 tl ne ki ...
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
Güvenlik sorunu genelde büyük şehirlerde oluyor, büyük şehirlerde de yer çoğunluk için sorundur diye düşünüyorum. Kalitesiz demişsiniz ama novagaraj sitesindeki speedy modeli tarzında bir ürün de tasarlarsanız daha çok müşteriniz olur. Kendimden ve çevremden düşünüyorum, kimsenin bu büyüklükte bir garajı kuracağı yer yok. Bahsettiğim model:
-
eek adlı üyeden alıntı
Güvenlik sorunu genelde büyük şehirlerde oluyor, büyük şehirlerde de yer çoğunluk için sorundur diye düşünüyorum. Kalitesiz demişsiniz ama novagaraj sitesindeki speedy modeli tarzında bir ürün de tasarlarsanız daha çok müşteriniz olur. Kendimden ve çevremden düşünüyorum, kimsenin bu büyüklükte bir garajı kuracağı yer yok. Bahsettiğim model:
http://www.novagaraj.com/data1/images/5.jpg
Bu çadır tarzın güvenliği olmadığını düşünüyoruz. Maket bıçakla bile kesilebilir görünüyor ama amaç motoru pisliklerden korumaksa hayvanlardan korumaksa yagmurdan korumaksa bu çözüm güzel. Daha pahalı motorlar ve yedek parça değeri yüksek olan (mesela adamın motorunda 5000TL lik veya 5000€ luk aksesuar var. bunlar çalınmamalı bunun için bu ürün devre dışı kalacak.
Benim tasarımlarımıda 3 ayrı model ve 3 ayrı fiyatlandırma var. Yeri dar olanlara çok mükemmel bir çözüm getirdik. Morotu koyacak yer varsa eğer garajıda oracıkta var olacak bizimle.
-
ben yaptım geçen sene..900 TL ya mal oldu...kutu profil demir, içten osb levha dışı sac kaplama...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ji-yapimi.html
ama seri üretime geçersen alıcısı çok olurççben araştırma yaparken herkesin kendi yaptığını gördüm..seri üretim çok azdı. hatta yoktu...
-
erro adlı üyeden alıntı
ben yaptım geçen sene..900 TL ya mal oldu...kutu profil demir, içten osb levha dışı sac kaplama...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ji-yapimi.html
ama seri üretime geçersen alıcısı çok olurççben araştırma yaparken herkesin kendi yaptığını gördüm..seri üretim çok azdı. hatta yoktu...
Seri üretimde hem çok şık hem uygun fiyat olacak hemnde siz uğraşmayacaksınız. Türk Motosiklet binicisi en iyisine layık yerli üretimle...
-
Bu çadır tarzın güvenliği olmadığını düşünüyoruz. Maket bıçakla bile kesilebilir görünüyor ama amaç motoru pisliklerden korumaksa hayvanlardan korumaksa yagmurdan korumaksa bu çözüm güzel. Daha pahalı motorlar ve yedek parça değeri yüksek olan (mesela adamın motorunda 5000TL lik veya 5000€ luk aksesuar var. bunlar çalınmamalı bunun için bu ürün devre dışı kalacak.
Benim tasarımlarımıda 3 ayrı model ve 3 ayrı fiyatlandırma var. Yeri dar olanlara çok mükemmel bir çözüm getirdik. Morotu koyacak yer varsa eğer garajıda oracıkta var olacak bizimle.
Siz üretim aşamasına geldiğiniz için fazlaca bilginiz vardır, benim demek istediğim sizin de bahsettiğiniz gibi yer sorunu olacakları unutmamanız, ki unutmamışsınız. Merakla bekliyorum
www.capitalcitychoppers.org
-
Motosiklet garajını koyabileceği alana sahip kişinin zaten belli standartlarda güvenliği vardır.
Sitede koyamazsınız millet bıdıbıdı yapar, kaldırma koyarsanız yine aynı.. belediye alır götürür çünkü yol ve kaldırım bizim malımız değil
Bahçen varsa illaki bir garajın vardır.
Heves kırmak istemem tabi ama kullanabilecek kitle bana göre oldukça az.
-
Kesşke bizimde koyabilecek yer olsada bizde böyle bişey alabilsek...
-
tyrung adlı üyeden alıntı
Motosiklet garajını koyabileceği alana sahip kişinin zaten belli standartlarda güvenliği vardır.
Sitede koyamazsınız millet bıdıbıdı yapar, kaldırma koyarsanız yine aynı.. belediye alır götürür çünkü yol ve kaldırım bizim malımız değil
Bahçen varsa illaki bir garajın vardır.
Heves kırmak istemem tabi ama kullanabilecek kitle bana göre oldukça az.
Tüm yorumları merak ettiğimiz icin olabildigince farkli eleştirileri almak istiyorum. Bir gun gelir site yonetimleri hucre motor garajlarina onay nervek durumunda kalirsa apattman altlarinda hususi yer bile verirler diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Kesşke bizimde koyabilecek yer olsada bizde böyle bişey alabilsek...
Motorunuzu nerey bırakırsınız? Kışın bir garaj olsa tüm kış botun ca motorunuzu ekim ayından şubat ayına kadar bırakmısınız? Hemde bakımını yapsalar temizleseler adresiniden alıp adresinize bıraksalar mesela..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)