hiç bir şey hissetmem. çünkü bilmediğim viraja hızlı girmem.
hiç bir şey hissetmem. çünkü bilmediğim viraja hızlı girmem.
Süratli giderken yoldaki hafif bir viraj bile size bu hisleri yaşatmaya yetiyor.
Bilmediğimiz yolda yavaş gideriz tabiki., bundan bahsetmiyorum
Burda söylemek istediğim o savurma anındaki tehlikeyle hissettiklerimiz
yoldaki Trafik levhalarına okumayı biliyorsanız. Viraja girmeden ne kadar keskin yada hafif viraj olduğunu anlarsınız.
Herkes rossiymiş
soruya bak cevaplara bak!
Çok yaşadım bunu özellikle motoru yeni aldığım zamanlar..
Kalp ve midede kasılma ve midede yanma gibi vücuda yan etkileri var.Daha hiç patlamadım ama tamamen şanstı çok tehlikeli anlarım oldu.
Eğitim aldım artık çok sıkıntı yaşamasamda dikkat dağılmaması lazım.Vİraja yolun doğru kısmından,doğru hızla ve açıyla girmezseniz çıkması ya çok zor yada başka şekilde olur.
Arkadaşlar bilmediğim viraja hızlı girmem demiş evet şehir içinde bu doğru fakat seyahat ediyorsanız tabiki gireceksiniz
Bilmediğin yerde basmamak en iyisi ama geldi diyelim oldu motor altından gidecek gibi duruyor yada şeridi kaçıracak gibi o zaman hemen virajın çıkışına bakarım bende acemiliğimden dolayı bi iki kere hissettim bunu insanın dizlerinin bağı çözülüyor hemen ama dediğim gibi o an virajın çıkışına kafamı çeviriyorum ve motor her seferinde kendini toparlıyor bunu mutlaka ama mutlaka yapın faydasını görürsünüz çünkü sizin yok dönmez dediğiniz yerde aslında o motor dönebilir, motor baktığınız yere gider unutmayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)