Bu yaz ortalarında kız arkadaşımla işi ciddiye dökmeyi planlıyoruz. O İtanbulda, ben ise Tekirdağ'da ikamet ediyorum. Sürekli git-gel git-gel problem olmaya başladı. Hem nişan masraflarımız için extra maliyet çıkmasın hemde gitmesi gelmesi aile ile kolay olsun die motosikletimi kışın satışa çıkarmıştım. Ve altına Takas olanağı olarak üzerine para alabileceğim ''2 KİŞİ BİNEBİLECEĞİMİZ'' cbf yada pcx takası olabilir yazmıştım. Üzerine alacağım paraya birazda ben katarım 4 kapısı 4 koltuğu olan A noktasından B noktasına 4 kişiyi taşıyan idareten bir araba alırım diye düşünmüştüm. Fuar sonrası sezonun açılmasıyla ilan mesajları ve telefonum iyiden iyiye yoğunlaştı. 10 liraylık motora ''-7 verem mi he kardeş veremmi '' diye mesaj atanmı istersin, 20 binlik jeep teklif edenmi. oysa ki herşeyi açık açık yazmıştım ben. evlilik nedeniyle maddi sıkıntıdan satılıktır diye. En son ''KURBAN BAYRAMINDA 15 GÜNLÜK 5 YILDIZLI TATİL '' takas teklifi gelince vaz geçtim bu işten. satmıyorum arkadaş.. Takarım bi çanta hatun arkasına yaslanıp biraz daha rahat etsin diye. Binerim mis gibi motoruma.. Gerildim iyice bir deşarj olıyım diye buraya siz dostlara yazdım. Alım satım Zorlu iş piirim..