http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25926908/detay
Temsili olarak koydum. Motor bu rks 150
Keeway'in diye biliyorum. Bayiyi aradım fiyat sormak için. 2015 modeli gelmiş 4150 tl'dedi. Birde keeway değil suzuki'nin dedi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25926908/detay
Temsili olarak koydum. Motor bu rks 150
Keeway'in diye biliyorum. Bayiyi aradım fiyat sormak için. 2015 modeli gelmiş 4150 tl'dedi. Birde keeway değil suzuki'nin dedi.
Doğru doğru, mondialide Ducati yapıyor.
10 yıldır bu muhabbet hiç bitmedi. bir ara sym motosikletler vidasına kadar suzuki imalatı der satarlardı. sonra hyosung un tümüyle suzuki nin alt markası olduğunu söylediler. oysa hyosung sadece suzuki nin iki motor bloğunun üretim hakkını almıştı fi tarihinde. bir ara fym idi sanırım çin malı 250 cc lik bir cruiserın suzuki imalatı olduğunu uydurdular. demek şimdi sırada rks var.
yalnız arkadaş suzuki ne kadar gariban bir marka ki, haklarını savunamayacağını bilip hep ona yamıyorlar uyduruk markaları. honda yamaha kawasaki demeye çekiniyorlar demek
Suzuki ile akrabalığı olan tek çinli Haojue.
Rks fuarda bile bazı modellerin arka kısmınsa keeway yazarak amatörlugunu göstermiştir.
Kuba'nın sitesinde motorları hakkında yazdıklarının yanında gayet masum kalmış.
Özel olarak Kuba mühendisleri tarafından AR-GE işlemleri yapıldı.
İkinci el japonlara derbi stx etxlere bak
Mondiali ducati yapıyorsa yamahayı ve kawasakiyi uzaylılarmı yapıyor yani ?
Bende kuba kullanıcısıyım,motoru alırken banada aynı şey söylendi belki bi bağlantısı vardır yani ben öyle ümit ediyorum
Allahı var harika motor titreşim sıfır seramik motor birazda benim gibi titiz olursan hondaya yamahaya gerek yok.Ancak sıfır aldığında ufak tefek modifikasyon istio öncelikle lastikleri değiştirmelisin bide 43 olan arka dişliyi 38 veya 36 yaptın mı on numara motor.
Niye ozellikle hep suzuki seciliyor? Acaba suzuki,isminin bu markalarla anildigini,hatta kullanildigini biliyormu?
Montajı antepte yapılan çin malı motor işte...
Aynı motor Keeway, Benelli markalarıyla da satılıyormuş.
İnceleme videolarında iyi değil diyorlar.
Bence suzuki demelerinin en temel nedeni çevremden de örnek vermek gerekirse motosiklet hakkında fazla yada hiç bilgisi olmanlar bile suzuki'yi biliyor ve sorduğumda suzuki kalitelidir diyor.Bu çinliler de bunun farkında sanırım.
Ramzey inde parçaları suzuki imiş motoru vs hatta yazıyordu. Peki suzukiyi kim yapıyor
Çelik motor yapamamış ama ben yaptım
Bi değişti motor bi serileşti anlatamam
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)