Çeliğe suzuki yazmakla olmaz o işler, sen şahine lamborghini amblemi yapıştır bak o zaman neler oluyor(!) :D
Çeliğe suzuki yazmakla olmaz o işler, sen şahine lamborghini amblemi yapıştır bak o zaman neler oluyor(!) :D
valla arkadaşlar rks titanic 150 kullanmış biri olarak o kadar çinliden sonra inanın japon havası olan bir motordur. çok kaliteli olduğunu düşünüyorum çinlilere oranla.
daha önce ybr 125,kanuni windy 125,mondial mcx 150 ve rks titanic 150 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki rks kanuniden de mondialden de 2 gömlek üstün bi marka.bi nevi yamaha,honda gibi kaliteli ve pahalı motor üreten markalarla,mondial gibi kanuni gibi kalitesiz ve ucuz motor üreten markalar arasındaki kalite-fiyat uçurumunu dengeliyor.ya da piyasayı dengeliyo da denebilir.yani bi yamaha veya honda kadar kaliteli ve pahalı değil,ama bi mondial kadar ucuz ve kalitesiz de değil.açıkçası çin malı motorlardan cok daha ii olduğu kesin
rks titanikte bir çinli ama sağlam çinli mondialden vekanuniden bir hayli sağlam regal raptorde çinli ama en iyilerden bir japon kadar olmasada diğer çinlilere beş çeker benim durumum iyi olsa rks cruiser 250 alırdım ne demek istediğimi anlamışsındır.
lifan'ı da yabana atmayın bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)