başıma bu da geldi. motorun içine cin kaçtı galiba.
Reklamlar
-
scooter'a işe gitmek üzere bindim ama baktım ön tekerleğin havası gitmiş. neyseki benzinci yakında. gittim hava pompasının yanına, indim motordan ama motoru çalışır durumda bıraktım. gittim pompanın yanına hava basıncını ayarlamak için aa bir baktım motor yanımdan geçti gitti, kaldırımın üzerinden bir güzel uçtu ve aşağıdaki tellere vurup durdu. hava pompası elimde bir motora bakıyorum, bir pompaya bakıyorum, bir dakika kadar ne oldu anlam vermeye çalıştım ama veremedim. neyse gittim motorun yanına, gidon sol taraftan tellere takılmış. oradan kurtarana kadar epey bir uğraştım. sonra birisinden yardım istedim sağolsun yardım etti çıkardık motoru yukarı. baktım ayna kırılmış, gidon yamulmuş, başka da bir şey yok. çalıştırdım devam ettim sonra.
tam youtube videosu olacak türden bir durum yaşadım yani.
Reklamlar
-
Merhaba,
Hava pompasinin bulundugu yer eğimli miydi? Motor viteste miydi ?
-
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Hava pompasinin bulundugu yer eğimli miydi? Motor viteste miydi ?
scooter'a işe gitmek üzere bindim..
-
MetinK. adlı üyeden alıntı
scooter'a işe gitmek üzere bindim..
Keşke el frenini de çekseydin..
-
Geçmiş olsun , efssane video çıkar, benzinlikten kaydı almaya bakın.
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Ahahahahhah :D
Scooterlarda gaz kolu bazen hafif açık kalıyor yada takılı kalıyor belkide ondandır
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
Bu yorumumum uzerine bir süre ortalıktan kaybolmak hak bana ))) Allahıiiiiiiiiimmmm elini yüzünü gözünü kapatan maymuncuk smileyi istiyorum )))
Yeni uyandim ya da eccik saf yalim :p
-
-
Çok geçmiş olsun yalnız okurken ister istemez güldüm ya kusura bakmayın efsane bir video olur cidden ayaklıkta nasıl uçtu orayı anlamadım ama helal olsun tek başına gidebilen bir motora güvenilir
-
ilkerabi adlı üyeden alıntı
el freni yok motorda. yani arka freni manetten kilitleyebiliyorsun aslında ama arka frenin tuttuğuna hiç şahit olmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
efizikci adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun yalnız okurken ister istemez güldüm ya kusura bakmayın efsane bir video olur cidden ayaklıkta nasıl uçtu orayı anlamadım ama helal olsun tek başına gidebilen bir motora güvenilir
bende güldüm zaten. sabah erken saat olduğu için gören kimse olmamıştır ama varsa da onlarda gülmüştür mutlaka. 10 yaşında çin malı scooter'dan her şeyi beklemek lazım, benim hatam :D
-
doktordan kaçmaya çalışan çocuklar gibi kaçmış desene.
-
-
Nası bıktırdıysan aleti ilk fırsatta tüymeyi denemiş
-
Olayı aklımda canlandırdım da baya güldüm o anki yüz ifadenizi görmek isterdim
Geçmiş olsun...
-
-
Besmelesiz motora binmemek lazım...
mondial 150 mr vulture / 2014
-
motorun marka model neydi acaba :D
-
Abisini kıskanmıştır ona daha iyi bakıyorsun diye :D
-
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
motorun marka model neydi acaba :D
2005 asya klasik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)