YBR 125 almaya karar verdim. Bu bile heyecan verici. Acayip mutlandım yahu... :P paylaşmak istedim. :cat:
YBR 125 almaya karar verdim. Bu bile heyecan verici. Acayip mutlandım yahu... :P paylaşmak istedim. :cat:
Senin adına sevindim hayırlı olsun, kararından dönmezsin inşallah..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım mantıklı bi karar :
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
yalınsu, hadi hayırlı olsun senin adına hepmiz mutlandık zaten
hayırlı olsun.. : güzel seçim
allah tamamına erdirsin giyim kuşamı unutma.
hayırlı olsun tam seçimini yapmışsın
kazasız belasız sürüşler
ERASER WİLL COME BACK
hoşgeldin ben de 2 haftalık YBR kullanıcısıyım..çok çabuk alıştım..motor gerçekten iyi..bu arada antalya'dan bi kişi daha geldi yaşasın ..buluşcaz yakında iyice öğren hemen katıl :
[FONT="Arial Black"][I]you can exist how you dream your soul..[/I][/FONT]
yalınsu, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim, tekerlerin yerden asla kesilmesin.. DD amca yok ben sööliim.. HER zaman TAM kuşam :
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Al al tavsiye ederim.Şahsen ben cok memnunum ybr'den. :geek:
IIIIııı Şeyyy Buraya mı Atcam imZamıı???:silent: ........Nasıl böyle iyi mi?:bounce:
guzel bır karar gercekten ılk baslangıc olarak ıdeal bır makına ama gıyım kusamı da unutma tabıkı dıkkat et lastıklerın yerden kesılmesın
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
kararından memnunsundur hayırlı olsun muttluluklar dilerim
yi§it uzku‡
yapan olmamış
2005 yilinda kayitlanmis, motosiklet mi soruyor acaba dedim ;))
Darisi basima hayirlisiyla,
Pulsar rs200 alinir
Antalyadan selamlar az daha koyup ybr almak güzel bişey 😂👍🏻
Merhaba uzun düşünme süresi sonucunda bugün sym fiddle 3 mü alıyorum başlangıç motorum kendisi şuan kullanmakta olanlar varsa bilgi paylaşımında bulunabilir mi 😊
En fazla 90 basiyor. 1000 liralik motorlar yanindan sinek gibi gececek deli olacaksin. Neyine mutlu oldun, hazir basina dert aldin. Bunu kullanacagina koşarak git gidecegin yere hem spor yapmis olursun, hem daha cabuk gidersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)