600 RR aldım (Kutu açılımı, ilk sürüş, ilk izlenimler ve çok şey olacak)
Reklamlar
-
[QUOTE=biyeybaraküs;3816212]
deep_far adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun, kazalar böyle. Beklenmedik anda bir anda yakalıyor. Ben sürüş esnasinda uzerinizdeki montu merak ettim. Motosiklet Montu mu, yoksa tekstil bir ürün mu? Sanki bir videonuzda daha boyle birşey üzerinizde gördüm. Çok korumalı birşey gibi görünmedi.
Selamlar.
Reklamlar
-
Baraküs kardeşim, motosiklete almadan önce açtın bu konuyu ve sonrasında motosikletinin başına gelenler hepsini burada paylaşman bir not defteri olarak kullanman gayet güzel öncelikle hepimiz İnsanız kuluz konunun büyük açıldığı günden beri bakıyorum ama bir fren mevzusu başlamış bu gayet normal kimse Rossi bile bu işi mükemmel olarak başlamadı zamanla motosikletine tam hakim olacağını düşünüyorum kazadır olur hiç sıkma canını dikkat et kendine zamanla her şey daha iyi olacaktır motosikletine zeval gelmemesi dileğiyle iyi forumlar
-
Baskan gecen konudan belki bana terssindir bilmiyorum,ama ne olur dikkat et. Motorsiklete binmek bambaska bisey,ama kazalarida en az onun kadar bambaska. Donup baktiginda ne yaptigini gorebilecegin bu sayfalar altin degerinde. Tipki diger uyelerinde dedigi gibi. Frenaja daha cok dikkat etmen ve ne olursa olsun pes etmeden surusunu bi ileriye goturmek icin cabalaman dilegiyle,kazasiz belasiz keyifli,her saniyesi heyecan dolu surusler
-
Hocam hayırlı olsun bende respol aldım çıkarız istersen
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı olsun bende respol aldım çıkarız istersen
Bana kimse cıkma teklifi etmiyor. Acaba bendemi repsol alsam
-
barodi adlı üyeden alıntı
Bana kimse cıkma teklifi etmiyor. Acaba bendemi repsol alsam
Hahaha malum havalar kötü kimse gazlamıyor herkes kabülümüz xj6 da olur
-
Hocam çok geçmiş olsun...
Hani kazadan hiç bişey anlamadım desem yeridir.Hızınız mı çok yüksekti diyeceğim ama en fazla 80 ile gidiyorsunuz gibi.Yanlış frenaj İzmir'in buz pateni asfaltı...
Dörtlü yakan araç ile takip ettiğiniz aracın arasına girebilirdiniz aslında neden panik yapıp freni sertçe asıldınız inanki ben anlayamadım.Hani mesafede fazlaydı.
Dörtlü yakan aracın sağ tarafı kocaman bomboş büyük bir alan vardı keşke o tarafa doğru kaçış manevrası yapsaydınız.Bakışınızı araca kitlemeniz kötü olmuş kaçamamışsınız.
Her neyse çok geçmiş olsun her fırsatta muhakkak pratik pratik pratik...
-
-
DKN adlı üyeden alıntı
kutudan çıkardı da freni kitleyip düşürdü bıraktı güzelim motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
kaç yaşına geldin bırak bu işleri artık. al bi chopper cruiser dünyayı gez. bi de hayat arkadaşı bulursun.. sıkılmışındır zaten erkek artçıdan
ben zaten bayan artçı arıyorum. bayan artçı derkende eşim olacak kraliçem sultanım olacak baştacım olacak onun kölesi olacağım bir hatun arıyorum.
ama bir türlü nasip olmuyor
-
barodi adlı üyeden alıntı
ben zaten bayan artçı arıyorum. bayan artçı derkende eşim olacak kraliçem sultanım olacak baştacım olacak onun kölesi olacağım bir hatun arıyorum.
ama bir türlü nasip olmuyor
abicim aramakla bulunmaz o gelir seni bulur. onun içinde repsol değil harley alman ki gelsin bulsun bak barkın reis bile ne diyor 5:45
https://www.youtube.com/watch?v=RMrhftVuluc
-
Dostum öncelikle büyük geçmiş olsun. Kazadan sonra da örnek teşkil edip paylaşımlarını kesmediğin için, açtığın konu 600cc SS'e geçecek arkadaşlar için tam bir ders niteliğinde olmuş bu yüzden motor seven biri olarak sana teşekkür ederim. Kazanın nedeni senin de saptadığın gibi panik frenaj anında ön tekerini kilitlemen olmuş. Forumdaki arkadaşların %90ı benzer kazalar geçirmiş ya da ucuz atlatmıştır bundan eminim. Motorunu tedirgin kullandığını düşünüyorum youtube'dan diğer videolarını da izledim. Bu denli güçlü bir motorun üzerinde tedirgin olmak, kendi yetenek ve becerilerimizi kullanmamıza her zaman engel olur, özellikle tecrübemiz de az ise. Yeni motor güzel motor gıcır gıcır hemde 600rr, Kaybetme korkusu ve hata yapma korkusu tedirginliği besler. 125cc ile de başa gelebilecek bir kaza geçirmişsin. Yanlış anlamazsan 3 tavsiyem olacak; 1) tedirginliği atman için 600rr ına düşük hızlarda kullanarak daha sık binmen. 2) Boş alanlarda ani frenaj ve ani hızlanmalar yaparak kendi motorunun karakterini ve tepkilerini tanımak. 3) Honda güvenli sürüş 2 ve 3 eğitimine katılmak ( bu eğitimler bildiğin gibi istanbul'da, istersen ben de misafir olabilirsin seve seve ağırlarım.) Tekrar büyük geçmiş olsun.
-
-
ne demişler yiğit düştüğü yerden kalkar
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, yolda yağ-mazot falan mi var? Mobilden pek anlayamadim? Bide uzerinde korumali mont varmiydi? Biyerine bisey oldu mu?
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, yolda yağ-mazot falan mi var? Mobilden pek anlayamadim? Bide uzerinde korumali mont varmiydi? Biyerine bisey oldu mu?
video yorum kısmında yeterli açıklamam var ama özet geçeyim mont yoktu üstümde ekipman olarak sadece eldiven ve kask vardı , kaçış alanını görmüyorum panik fren yapıp ön frene sonuna kadar abanıyorum ön lastik asfaltta kilitli vaziyette en az 7 -8 metre kayıyor ve düşüyorum ,asfalt cam gibi üstümdeki hiç bi kıyafet yırtılmıyor
125 cc ve 250 cc yi toplam 5k sürüp 600 rr a binince normal olarak başınıza bunlar geliyor
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
video yorum kısmında yeterli açıklamam var ama özet geçeyim mont yoktu üstümde ekipman olarak sadece eldiven ve kask vardı , kaçış alanını görmüyorum panik fren yapıp ön frene sonuna kadar abanıyorum ön lastik asfaltta kilitli vaziyette en az 7 -8 metre kayıyor ve düşüyorum ,asfalt cam gibi üstümdeki hiç bi kıyafet yırtılmıyor
125 cc ve 250 cc yi toplam 5k sürüp 600 rr a binince normal olarak başınıza bunlar geliyor
Telefondan anlayamadim, tekrar gecmis olsun. Aman montusuz binme. Şanslı gunundeymişsin ucuz atlatmişsin
-
arkadaşım geçmiş olsun
motoru garaja çek ve eğitimlere gitmeni tavsiye ederim. ufak bir hızda bu oldu yüksek bir hızda fren yapman gerekirse bu kadar ucuz kurtulamayabilirsin... Hayat uzun kendine biraz zaman ver
-
Geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici. Ancak video korkuttu beni. Ne bir tepki ne bir seçim yapmışsınız sanki donup kalmışsınız. Freni bırakıp tekrar sıkma çabası,soldaki boşluğa yönelme çabası hiçbir şey yok öndeki aracın stop lambalarına odaklanmışsınız gibi.
150 km ile giderken öndeki ani fren yapsa altına girersiniz Allah korusun.
-
öncelikle baya erken oldu ama motor hayırlı olsun, sonrasında da geçmiş olsun en kötüsü bu olsun tekrarlamasın inş.
-
Geçmiş olsun allah bir daha küçük büyük tüm kazalardan korusun. Sende birşey yok anlaşılan geriside pek sıkıntı değil zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)