Kutu açılırken ben bile heyecanlandım. harika Allah kaza bela vermesin inşallah
Kutu açılırken ben bile heyecanlandım. harika Allah kaza bela vermesin inşallah
kazasız belasız hayırlı sürüşler,
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Maşallah çok yakışıklı makine
Motor bes para etmez. Keske almasaydin. Hani lan onun e si :DDd hondaya sikayette bulun
Bu arada icimdeki apaci diyorki;abey sunla bir 300 yapta gorek :D rodajini mutlaka dikkatli yapin. Siz tabiki yaparsiniz ama yine ben soyliyim adettendir :D
Bu arada hayirli ugurlu, kazasiz, belasiz , cezasiz olaa :D
Ben heyecanlandim burada :D sizin yerinizde olsam yıllık iznimi alır motorumla balayına çıkardım :D
herkese tekrar teşekkür ediyorum videoda siz ne kadar gördüyseniz ben yarım dakika fazlasını gördüm hava muhalefeti dolayısıyla almadım motoru malum vitesi erken büyüttük böyle bir deneyimi yağmurda çamurda yaşamak istemiyorum yarın plaka yı çıkarırım kilit falan bakarım ondan sonra bakacağız artık
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
öncelikle hayırlı olsun da nasıl duruyorsun böyle nasıl bir irade var ustam sende şaşırıyorum valla tebrik ederim..ben 600rr ı alcam isterse hava -10 olsun abi çıkarım dışarı parmaklarım morarana kadar göz pınarlarım soğuktan donana kadar inmem tepesinden hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız sürüşler inşallah
Allah analı babalı büyütsün, şey pardon ne deniyordu. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin Darısı başımıza artık.
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
milli irade gibi motor, sandıktan çıktı.
video sevmiyor biz fotoğraf seviyor
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah. nazar deymesin .. kutu ilk açılırken turuncu jantları görünce birden ktm çıkacakmış gibime geldi =)
Hayırlı olsun.ALLAH güle güle binmek nasip etsin.
Motor benim değil ama soldaki gif ruh halimi yansıtıyor şuan.
Birde motor benim olsa demekki;
Hayırlı uğurlu olsun. Tekerin düz bassın. Satmayı düşünürsen 1-2-3 yıl sonra bana pm at önce
dün plakayıda çıkarttım artık alip sürmek kaldı sadece ,kaskoda indirim varmış 4700 tl fiyat verdiler
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)