Tekrar hayırlı olsun.
Tekrar hayırlı olsun.
Kardeşim bir kaç tane fotoğraf çekseydin keşke.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
çektimde videoda var bi ekleyebilsem ekleyeceğim en kısa zamanda
Gözün aydın,kazasız belasız kullanırsın inşallah..
Tüm forum ahalisi süreci seninle beraber paylaştı Yazdıklarından heyecanını hissedebiliyorum,umarım kazasız belasız bir macera yaşarsın yeni motorunla.
En kısa sürede foto ve video bekliyoruz senden
Tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam rabbim kaza bela wermesin insaallah
Hayırlı olsun, kazasız belasız fazla gazlamaman dileğiyle
20 gün geçmiş hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun bekliyoruz resimleri.
Bu arada yazmak istedim. CSS eğitimi full ekipman istiyor, kurs ücretiyle 6000-7000'e geliyor demişsiniz. Bana sorarsanız 600 rr kullanacaksanız istedikleri ekipmanı sürekli giymelisiniz.
Adamlar, eğitimde o güvenli pistte bile bu ekipmanları isterken, trafikte full ekipman giymemek zaten...
https://m.youtube.com/watch?v=6k1_xCA1O8I kısa bir ilk temas videomuz var şimdilik kutuda foto çekmeyi unuttuk ileride daha ayrıntılı bir şeyler atarız artık nasipse videoda da dediğim gibi repsolu canlı görünce iyiymiş renk gerçekten
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Masallah cok guzel sadakasini ver belaya kalkandir sadaka. Yetim sevindir vs. Birde muhakkak kasko yaptir. Veya cok iyi koruman lazim hirsizlarin gözdesidir 600 repsol. Gecen ay calindi arkadasin .
Birde ufak bir hatirlatma. Bende senin gibi 250 cbr den 78 beygir 4 silindirli 600 luge gecmistim. Kesinlikle gaza sinire gelme affi sakasi yok. Dalginliga yer yok. Benimki senin kadar olmasada cok agresif deyil ama seninki 120 beygir . yani cok daha guclu. En azindan ilk 20000 km alisana kadar sakin sür. Kursun gibi hizlaniyor 4 silindirli 600 lukler. Kendim yeni almis gibi sevindim senin adina. Kazasiz belasiz gule gule doya doya kullan.
kazasız belasız kullan kardeşim,makine güzel görünüyor..
Hayırlı olsun. ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Çok güzel görünüyor. Kendime almış gibi heyecanladım Aman dikkatli sür.
Hayırlı uğurlu olsun beklenen gün güzelse, çekilen çile kutsaldır diyerek bu günleride gördün allah daha nice güzel günler nasip etsin kardeş
İnş. rabbim herkezin gönlüne göre verir, banada orta halim olunca xj6 yada durumum olursada güzel bir gsxr 6 nasip eyler
E sini çalmışlar repsolun :D:D:D:D:D hahahhaha hayırlı olsun )
Videoyu evden izledim makina fena duruyor kardeşim mümkünse ilk kontağını sen çevir üstünede kimse oturmasın ilk sen otur!Ben böyle şeylerde biraz takıntılıyım
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)